Citáty aneb kdo řekl?

1222325272864

Komentáře

• Zásah, chlupáči! jde o situaci, kdy se Pycelle vymlouvá, že Tyrionův záměr poslat Myrcellu do Dorne vyzradil Varys...přitom tyrion každýmu napovídal něco jiného. Prostě chytráček :-)

Quote:
    Byl to Varys, mohl bych ti o tom eunuchovi povědět věci, při kterých by ti

stydla krev v žilách..."

"Moje paní má ráda, když je moje krev teplá."
  • Upusť moč a dávej citát, sere! :wink:

• A kdo teď dává? Já či Léto?

• Pokud se nepletu, měl by upustit ser Flanker, to on přišel s Tyrionem. :)

Už mám připravený flakónek. 8)

• Dejte oba, budeme je řešit paralelně. :idea: :twisted:

• prostě někdo dejte, dyť je to jedno, klidně oba :-)

• Jak si přejete, milordi. :)

Quote:
    Ty plameny jsou tak krásné. Chci se na ně ještě chvíli dívat.
  • Pyromanka Dany? :twisted:

• Daenerys to být nemůže, už z logiky věci.

Ta když vidí plameny, tak začne nekotrolovaně slintat, vyrážet různé hrdelní skřeky a nanejvýš nějaké výkřiky typu: "Spalte Královo přístaviště na uhel!". Poměrně klidný a v pohodě vyřčený citát, který je předmětem hádání, by tudíž nikdy nemohla vyslovit. 8)

• Co třeba ta druhá pyromanská královna, někdy při pálení pobočnákovi věže? :D

• Ojha!

A ta by to zrovna být mohla! :)

Ba co víc, ta to dokonce je. 8)

Nedlouho po pronesení tohoto výroku však přijala rámě sera Kettleblacka a odpromenádovala se Jaimemu z očí. (případné faktické nepřesnosti v popisu scény jdou na vrub mé nedostatečné paměti). :P

• Tak tedy ještě za mě. Je to jednoduchý bonbónek, ale tak hezký, že mi to nedá.

Všechna čest mým statečným bratrům z Královské gardy.

• Takže zadávám

Copak bys spal se svou setrou?

Tož čiňte se vážení serové, lorde a zlovlku.

• Mám se taky přidat s nějakým svým, aby toho nebylo málo? :P

• U flankerova citátu se velmi nabízejí dva možní kandidáti, u Macintoushe jich je asi tak zhruba dvacet. :)

• všechna čest...Jaime?

Macův...Malíček?

• Ani můj malíček, ani lord Petyr.

• ser Heavy wrote:
    Mám se taky přidat s nějakým svým, aby toho nebylo málo? :P

Nejprve chce, abychom zadávali oba naráz, a pak se cuká. Není on ženská? :twisted:

ser Flanker wrote:
    Všechna čest mým statečným bratrům z Královské gardy.

Též bych to tipoval na Jaimeho. Konkrétně po tom, co se vrátil z "all-inclusive" dovolené v Řekotočí a zjistil, že jeho bílí bratři za tu dobu stihli ztratit dva krále. :wink:

ser Macintoush wrote:
    Copak bys spal se svou setrou?

To je otázka k diskusi, nebo pouhý citát? :D

Pokud citát, pak vystřelím naslepo, vydám se cestou neprobádanou a vyberu z toho shluku kandidátů Ašu. Něco podobného by mohla říct Theonovi. V rámci přátelské konzervace, rozumíte. 8)
  • Aša a Theon? Přátelská konverzace? Četli jsme ty samé knihy?

Ale Aša to nebyla.

• Kdepak, Jaime to není. Takže už máte vlastně jen jednu možnost. U věty sera Macintoushe tak nějak tipuji, žen to říká někdo Tyrionovi. Oberyn?

• Lituji ale musím tě zklamat sere, ale žádného z nich se to vůbec netýká.

• Takže je to Sandor. :twisted:

• Heavy_head: No samozřejmě. Poté co se dozví o Joffově smrti a těsně před další svou nesmrtelnou větou "doufal jsem, že uděláte něco stupidního."

• Jsem rád, že se stále mohu spolehnout na své instinkty. :) 8)

Jsem dobrý! :lol:

Kdo by nespal se svou vlastní sestrou, kdyby měl tu možnost? :twisted: :roll:

Eh...

Potřebuji nápovědu, sere Macintoushi: je řeč o Targaryenech nebo o Lannisterech? :idea:

• to head: Ani jedněch z nich se to netýká. Přiznávám, že je truchu těžší, protože je tam dost zavádějících možností a tak se ani nedivím, že to nevíš.

• Ano, není se čemu divit. :lol:

• Napadlo mě, že by se to mohlo vztahovat k nějakému Freyi, třeba k Černému Walderovi. Ten se nezastaví před ničím, aby získal vládu nad Dvojčaty. A nějaké to příbuzenské křížení bych tam považoval za možné, je jich jako myší. :)

• Ej ej to je také špatně.

Ej ej takové hezké nápovědy vám dávám a vy je ignorujete.

Ej ej on to nikdo neuhodne než nepadne sníh.

• Jon Sníh probírá své zimohradské možnosti? Ale s kým?

• Ty nic nevíš, sere flankere :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi