Citáty aneb kdo řekl?

1252628303164

Komentáře

• Ááá, těšil jsem se, jak si s vámi budu pomocí nápověd pohrávat, ale zdá se, že mám po legraci. Ser Flanker to trefil. :) Loras a Renly byly dobré tipy (ostatně Gendry jako by Renlymu z oka vypadl), další atraktivní muži by byli třeba Robert zamlada, Rhaegar, údajně Harry Hardyng, směle bych sem zařadil třeba i Theona (před Hrůzovem), Jona Sněha, taktéž khal Drogo byl svým způsobem přitažlivý... :wink:

O zběsilé výjimce pomlčme! Jinak bychom si mohli vysloužit velké, těžce smazatelné mínus. :twisted: :lol:

• Inu, není nad hyperlogický rozbor možností. :wink:

Tak tedy:

"Upokoj se dítě. Jsem mnohem starší než ty. Mohu si zemřít... kdy chci."

• Sandor k Arye? :-)

Jinak, GRRM má dnes 60ky, tak ho zapijte ;)

• Blahopřeji, mistře, nechcete nám ke svým narozeninám nadělit Tanec s draky?

Sandor k Arye nikoli. I když starkovic drobotina v tom svou roli hraje.

• ok, v tom případě zvolím druhou varinatu s opravdu citlivým mužem, na sandora jsem to asi přehnal :-)

takže mistr Luwin k Branovi?

• slepý mistr Aemon, jonovi? ale tomu by nepovedal díte, hm....

• Lord velitel vrací úder. Přísně vzato to bylo Rickonovi, ale mluvčí je správně a Bran byl u toho taky. Jste na řadě Vaše lordstvo.

• Quote:
    "To jsou ale stateční muži," řekl pln obdivu. "Pojďme je zabít."

Tak kterýpak zabiják tohle prohlásil, případně ke komu.
  • Sedělo by mi to na Victariona.

• alebo niekto z okolia Danny pri dobývaní miest za morom. niektorí zo žoldákov. ten farebnofúzatý?

• Nee, ale město se přitom dobývalo, to jo :-)

• no dobývali ešte Kumpáni nejaké tie mestečká, ale na nich to vonkoncom nesedí. Skôr na divokých.

niekto z divokých pri útoku na Zeď?

• nee, vlastně ten citát je o obyčejných vojácích, žádní plenitelé, kumpáni a nečestní raubíři :-)

a ještě jedna malá nápověda, od dotyčné osoby to vyznělo velmi zábavně a ironicky...

• ironicky, to znamená Tyrion.

• chceš snad říct, že Eddard nebyl ironický? :-)

chjo, zas jsem to jednou přehnal s tou nápovědou...no a komu to tedy povídal a o kom? už jsem napověděl, že se dobývalo město, to přeci nemůže být tak těžké trefit...

• tyrion sa zúčastnil obrany Královho prístavišťa, ale toto skôr prezrádza ofenzívne chúťky. že by to bola jeho povestná jazda s divokými, pod otcovým práporom pri útoku na severanov?

• a jaké že město se přitom dobývalo?

nene, opravdu se jedná o Přístaviště, Tyrion se takto nelichotivě vyjádřil o Stannisově armádě, asi tím chtěl dodat sebevědomý Borosu Blountovi. :-)

tak můžeš nahazovat, mistře

• tento sa mi páči:

Tebe človek težko ošálí, Starku

• Bratr Paleček. É, totiž Malíček.

• jj. možno trochu ľahší, ale vtipný. aj keď malíčková účasť a "pomoc" Starkovcom až taka vtipná nie je

• Ned možná sarkasmem neoplýval, zato Malíček ho ho má na prodej. Ejhle, vyřešili jsme tajemství jeho účetnictví.

Taky něco snadnějšího:

"Jenomže já chci jít domů."

• to zaváňa Aryou

• to přpředchozí bylo fakt jednoduchý, já jsem schválně dával prostor ostatním...zrovna nedávno jsem totiž z tohodle místa taky citoval :-)

no a ten nový...mohlo by to být motto Neda, ale on by to nikdy neřek. Na Aryu mi to nesedí, to spíš na Sansu. Co?

• Ten Tyrionův citát je klasika, divím se, že nikdy neskóroval hned z voleje. A "těžko ošálitelného Starka" jsem dokonce před časem citoval v topicu "nejlepší hlášky". :)

Citát o domově bych taky viděl na Sansu, něco takového klidně mohla říct v některé z mnoha přátelských konverzací s Malíčkem či Dontosem. Ale protože tuhle možnost už vyžral ( :x ) lord Velitel, zkusím něco jiného. 8)

Nebyl to Bran? :?: :idea:

• Lord velitel opět boduje. Sansa poté, co se dozví, že si nemusí brát Joffreyho, ale stejně zůstane v Králově přístavišti.

• Alek má o Sanse pozoruhodné znalosti. :o

Vsadil bych se, že ví úplně přesně kde kdy co řekla. :P

Máš recht, sarvene. Taky to cítím. :twisted:

• Myslím, že by to mohla být Snasina slova, "chci domů", "chci prince", "chci", "já chci!" :-)

Tak pozor...nahazuji!

Quote:
    „Kam odjel? Kolik mužů s ním bylo? Kolik rytířů? Kolik lučištníků? Kolik, kolik, kolik,

kolik, kolik, kolik? Máte tu ve vesnici zlato!“
  • lechtač a/alebo hora

• ten výkričnik na konci - ak je správne - to veru viac poukazuje na aryu, ako si to opakuje. dobrá trefa, sere

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi