Citáty aneb kdo řekl?

1262729313264

Komentáře

• výborně, nenechali jste se zmást, je to vskutku Arya v jednom ze zlomových okamžiků jejího strastiplného života.

• Hej, hej! Tak kdo zadává další, cítím dnes velkou formu! :D

• Hedova forma už přešla, takže zadávám. :)

Tak chytrý člověk se vidí málokdy.

• som zmätený. ktorá postava hovorila o mne? :lol:

• To by se hodilo spíš "tak skromný člověk se vidí málokdy."

Cersei?

• Tak nevím jestli jsi tím chtěl říct, že Cersei je chytrá nebo že je skromná, nebo že si myslíš, že Cerdei někoho takhle pochválila, ale musím tě sklamat. Té se to nijak netýká.

Ad sarven, pokud se s tou postavou opravdu ztotžňuješ, jsem velmi rád, že bydlíš v jiném státě.

• A má to něco společného s malíčkem? :wink:

• Ukaž mi něco co nemá nic společného s Malíčkem? Kdyby Malíček nezačal válku, tihle dva by se nepotkali, ale to je tak vše. Sečteno a potrženo to to s ním nemá nic společného.

• Měl jsem na mysli spíše Tyrionův malíček. :wink:

Malíček sice podtrhl Eddarda, shodil svou manželku z okna a dělal různé jiné zajímavé věci, avšak že by přímo vyvolal válku, to nemohu říct. :)

• nééé neboj sa. povedz to! malíček priamo vyvolal vojnu. povedz to! je to jednoduché. dokážeš to :D

• No Tyrion to taky nebyl, ten se přece setkal se spoustou chytrých lidí. Tohle řekl někdo koho obklopovali tupci.

A přeji ti ať se ti ta tvoje terapie co ti organizuje sarven podaří.

• Jen jsem se snažil být cimrmanovský. Slovní obrat "Učí se dobře, to nemohu ríct" mi nějak utkvěl v hlavě. :)

Tento tebou popisovaný pocit měla poměrně často Cersei. :idea: :twisted:

• niekto koho obklopovali tupci. tých je niekoľko. Ceresei - tá si to myslela, Stanis ten to tušil (nerátam tam Mely a Cibulaka). Cítim z toho ženskú iróniu. mohla byť Kráľovná tŕňov alebo Tywinova sestra. Tipujem prvú možnosť.

• Cersei jsem vyloučil hned jako první. Nebyla to ani Královna trnů, ani žádná jiná královna, to jen pro požádek.

• Pro požádek? To má být nápověda? :) Tak možná Vargo Hoat. :twisted: :roll:

A můžeš vyloučit, že to řekla nějaká dlouhovlasá blondýnka, když ne královna? Třeba Jaime? :P

• Ne to měl být překlep.

Barva vlasů hledaného: Tmavá.

• tmavovlasý, přesvědčený o své vlastní výjimečnosti... Theon? Ale nenapadá mě, kdy to mohl říct... jestli vůbec...

heavy_head wrote:
    ...dlouhovlasá blondýnka, když ne královna? Třeba Jaime? :P

hmm, tak z toho pro mě plyne, že mám ráda blondýnky :P překvapivé zjištění ;-)
  • Ale Theon to opravdu řekl. Když propustil Smraďoch z vězení. Blahopřeji k výhře.

• Tak to je celá lady Dandali!

Přijde, vidí a zvítězí. :)

Tak jsem zvědav na citát. Něco lehčího bych prosil... :wink:

• pokusím se o něco lehčího, ale až dnes večer nebo v průběhu zítřka...

• až teď... věříš v kouzla sere?

Quote:
    Člověk, který věří v kouzla, bojuje se skleněným mečem.
  • niekto kto ma dešpekt ku kúzlam... cibuľový rytier?

• ten to nebyl 8)

• To je mi povědomé. :idea:

Věřím v kouzla i zázraky. Zažil jsem je, takže vím, o čem mluvím.

Quaithe? :o

• Když je to povědomé, tak jsem snad alespoň částečně splnila požadavek na to, aby to bylo lehké ;-)

ta to taky nebyla :-)

už je čas pokusit se napovídat nebo ještě ne? ;-)

• Povědomé to je, a hodně :-)

Já bych tipoval někoho od Hlídky...přihořívá? :-)

• Luwin princi Branovi?

• Směrem k Hlídce přihořívalo, trefil se však Jarda, kterého tady vítám a může zadávat :-)

citát lehce rozšířený by zněl:

„Vezmi si ponaučení z toho, co ti teď řeknu, Brane. Člověk, který věří v kouzla, bojuje se skleněným mečem. Stejně jako to dělaly děti. Dovol mi ukázat ti něco." Rázně vstal, přešel místnost a vrátil se se zeleným džbánem, který držel ve své nezraněné ruce. "Podívejte se na tohle," řekl, když vyndal zátku a vysypal z nádoby plnou hrst lesklých černých hlavic šípů.

• No jo, hned jak to Jarda řek, bylo mi to jasný. :-)

Taky Jardu vítám, ať se ti tu líbí!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi