Citáty aneb kdo řekl?

1282931333464

Komentáře

• Já bych řekl, že to má něco společného se Sansou. :!: :idea: :P

• těsně vedle, sere :)

• Takže nemá. :lol:

Výborně. Tím jsme eliminovali celou řadu možností. :idea: :)

• jistě, že to k té Sanse svádělo, vždyť se tam mluví o falešných úsměvech ;-)

něco společného to však má i s Jardovým tipem :-)

• Leč ani Jarda absolutně netuší, odkud vítr vane.

• publikem, kterému je to určeno, jsme relativně blízko Sanse

předmětem hovoru je to v podstatě blízko situaci zmiňované Jardou

mluvčím byla jedna z vedlejších postav, která ale poučovala, jak správně podotkl sarven

:)

ha, jednou jsem taky dala něco, co neuhodnete hned :twisted:

• tak žeby se nám tu opakoval v krátké době po sobě zase mistr Luwin?

• opět ne

možná jsem to s tou obtížností trochu přehnala a nebo se špatně pokouším navádět... ale věřím, že odpovědi se nakonec nějak dobereme ;-)

• Že by královna Selyse něco duchaplného sdělovala Jonovi?

• taky mě to pořád tahne na sever...i když selyse jsme snad na severu ještě neviděli. Spíš mě ještě napad lord Mormont.

• To asi neviděli, ale tuším za tím někoho z Melisandřiných stoupenců.

• není to nikdo s Melisandřiných stoupenců

není to ze severu

netýká se to Jona ani Mormonta

říká to vedlejší postava jedné z hlavních postav

trošku to prodloužím, třeba se vám ta situace vybaví teď :-)

Quote:
    "Pokud má člověk oči, tak ani nemusí být kouzelník, aby rozpoznal pravdu od lži. Jenom se potřebuješ naučit číst z tváře. Dívej se do očí. (...) Falešný úsměv a upřímný možná vypadají na první pohled stejně, ale liší se jako soumrak od úsvitu. Rozpoznáš soumrak od úsvitu?"
  • Tak poslední tip, pak to vzdávam. Bylo to řečeno Arye jejím braavoským učitelem. Napadlo mě to už včera, ale ten sever mě svedl z cesty.

• výborně, je to přesně tak :)

spoléhala jsem na Tebe, Aleku :wink:

„Pokud má člověk oči, tak ani nemusí být kouzelník, aby rozpoznal pravdu od lži. Jenom se potřebuješ naučit číst z tváře. Dívej se do očí. Na ústa. Na svaly kolem nich, na koutky, na místa, kde se čelist spojuje s očima, a tam, kde se krk napojuje na ramena.“ Lehce se jí dotkl dvěma prsty.

„Někteří lháři mrkají. Jiní upřeně hledí, další se odvracejí. Někteří se hryžou do rtů. Mnozí si zakrývají ústa těsně předtím, než řeknou lež, jako by chtěli svůj klam zamaskovat. Ostatní znaky jsou možná méně patrné, ale vždycky tam jsou. Falešný úsměv a upřímný možná vypadjí na první pohled stejně, ale liší se jako soumrak od úsvitu. Rozpoznáš soumrak od úsvitu?“

Arya přikývla, třebaže si nebyla jistá, zda by to opravdu dokázala.

„Pak se tedy můžeš naučit rozpoznat lež... a jakmile to dokážeš, žádné tajemství před tebou nebude v bezpečí.“

„Nauč mne to.“ Klidně se stane nikým, pokud to bude zapotřebí. Nikdo aspoň neměl v sobě díry místo srdce.

• This one was a bitch :-))

Já nahodim jeden, kterej mě pobavil zrovna včera v autobuse. Bude asi jednoduchej, ale citovat si jistě zaslouží.

Quote:
    Kdo se ti zas vymočil do polévky?
  • Že by kašpar Hlídky Pyp?

• Tyrion? :wink:

• ne, ale je to blíž než Pyp...myslím tím jak lokalitou, tak osobností ;)

• v tom případě mě napadá... nebyl to náhodou Bronn Tyrionovi? :)

• jasný, těsně po té, co Cersei Tyrionovi vzkázala, že chce Pycelleho zpátky.

Quote:
    Žoldákovi to trvalo jen chvíli, než se dostavil. "Kdo se ti zas vymočil do polévky?" zeptalse.

"Cersei, jako vždy. Možná si myslíš, že jsem si na tu chuť doteďka už měl zvyknout, ale

není tomu tak. Zdá se, že moje laskavá sestra si mě spletla s Nedem Starkem."

"Slyšel jsem, že byl vyšší."

"Ne poté, co ho Joffrey nechal o hlavu zkrátit. Mel by ses obléknout tepleji, noc je

chladná."

"My někam jedeme?"

"To jsou všichni žoldáci tak bystří jako ty?"
  • Zkoušela jsem něco najít... Ty, které jsou krásné, jsou příliš lehké, příliš typické a ty ostatní jsou většinou asi příliš obtížně :roll:

Tak se na mne nezlobte ani z jednoho důvodu, prosím :-)

Quote:
    „Tvůj otec,“ řekl :?:, „nemusí žít navěky.“
  • Vy si to s Alekem pěkně přihráváte, Dandali. :wink:

Řeč je... o Doranu Martellovi?

:?:

• jj, taky bych řek Dorana, byla to snad vzpomínka jeho dcérunky na Oberyna...

• Doran to není, ani o něm to není, ale... :-)

• určitě tam něco takového proběhlo, tak že by to bylo o Oberynovi? :-)

• není to O Oberynovi, neodehrává se to v Dorne, ale... ;-)

• ale...připadám si jako ve hře kočky s myší a já rozhodně nejsem kočka :-)

• přečti si pozorně mou poslední odpověď ;-)

a za tečky si v podstatě můžete dosadit něco jako "jste blízko" :-)

• Ale je to Oberyn o Tywinovi ne?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi