Citáty aneb kdo řekl?

1293032343564

Komentáře

• Myslím, že je to rozhovor Skřeta se Zmijí. Mohlo se to odehrávat v situaci, kdy Oberyn svěřuje Tyrionovi svůj plán korunovat Myrcellu.

• Návštěvník wrote:
    Myslím, že je to rozhovor Skřeta se Zmijí. Mohlo se to odehrávat v situaci, kdy Oberyn svěřuje Tyrionovi svůj plán korunovat Myrcellu.

EDIT: Koukám, že jsem byl předběhnutý :)
  • ach Aleku, byl jsi tak blízko.. ale nakonec trefil flanker :)

Quote:
    „Možná bych se přece jen měl oženit s královnou Cersei, za podmínky, že dá přednost nástupnictví své dcery před svým synem. Myslíš, že by to udělala?“

Nikdy, chtěl říct Tyrion, ale to slovo mu uvízlo v krku. Cersei vždycky pociťovala vzdor, že je zbavována moci na základě svého pohlaví. Kdyby tento dornský zákon začal platit na západě, stala by se z ní podle práva dědička Casterlyovy skály. Ona a Jaime byli dvojčata, jenže Cersei přišla na svět jako první a na tom jediném by záleželo. Tím, že by prosadila Myrcellin zájem, prosadila by i svůj vlastní. „Já nevím, jak by se moje sestra rozhodla, kdyby měla volit mezi Tommenem a Myrcellou,“ připustil. „Na tom ale nezáleží. Můj otec jí nikdy možnost takové volby nedá.“

„Tvůj otec,“ řekl princ Oberyn, „nemusí žít navěky.“

Návštěvník: předběhnut, ale upřesnil jsi to hezky :)

• Napadlo mě to hned, ale pak mě znejistěla ta Arianne. Krásné ženy vždy berou muži rozum :wink:

Dneska pro vás mám lahůdku:

Nikdy nevěř tomu, co slyšíš u ženského prsu. Jsou věci, kterým se můžeme naučit dokonce i od mrtvých.

• No jo no, Tyrion byla taky možnost, co mě napadla, ale nějak jsem si nemoh přesně vybavit tu situaci. Lady Dandali napovídala hezky, tohle jsem prováhal.

Zato flankerův citát je mi hodně povědomý. Řek bych že tím ženským prsem se myslí prso Staré chůvy :-)

• snažila jsem se...

ano, povědomý rozhodně, ale... odkud?

absence ženských prsů, mrtví.. Zeď... Jeor Mormont?

• Koukám, že mi dělá problém se přihlašovat :) Co se týče tohoto citátu, tipuji, že byl řečený Jonu Sněhovi. A kdo ho řekl? Napadají mě dvě osoby, které se snad nemohou více lišit - Bolestínský Edd a Stannis Barathenon :)

• Počkám si na nápovědu. 8) :lol:

• Zatím všichni vedle. Trochu to rozšířím. Rozhovor předtím zní:

-"Moje matka říkávala, že mrtví nezpívají písně."

-"Moje kojná říkávala to samé." Dále viz citát.

• Hm. Nic mi to neříká.

Tak Tyrion? :wink:

• Tady jsem si jistý situací, ale nejsem zcela přesvědčen, zda tuším správného mluvčího. Odehrálo se to hned v prologu Hry o trůny, šest dní cesty na sever od Zdi.

Vzpomínám si na trochu chraplavý hlas Roye Detriceho: "Those wildlings are dead!" :)

Soutěžní citát řekl, mám dojem, ten mladý rytíř. Walmar Royce? Nebo tak nějak... :P

• Léto přemáhá zimu! A já se těšil, jak vás budu vodit za nos. :lol:

Update: P. S. Byl to Waymar. :wink:

Ups, kancelářský šotek zařádil.

• Při troše té dobré vůle by se dalo uvažovat i o Waymarovi. :wink:

• Popletla mě ta farmaceutická společnost Walmark. :) Ale můj čenich je příliš dlouhý a příliš vlhký, než aby jej někdo dokázal chytnout, natožpak, aby mě za něj vodil. 8)

Vrátil bych s k rodinným poutům. :idea:

Quote:
    Jsi snad moje matka?
  • hmm... tak tady asi budu muset čekat na nápovědu nebo se vzdát své účasti a nebo možná.. možná prostě jen bude chvilku trvat než mě něco napadne :-)

• Joffrey k Cersei? :twisted:

• sere heavy, vy to tady snad neberete vůbec vážně :lol:

• Že by Joffrey neznal úsloví mater semper certa? :o :wink:

Napovím. :idea: Mluvčí je o něco starší než slečna adresátka. :wink:

• Malíček a Sansa? :twisted:

• Že by si vyměnili role? :shock: :)

Vzrušující pomyšlení, avšak nesprávný tip.

Je třeba hledat mezi mnohem přízemnějšími, zemitějšími, méně přemýšlivými osobami. :shock: :twisted:

• Co třeba Sandor k Arye?

• Slečna adresátka byla úspěšně identifikována! :P

Avšak o Sandora "Cizince" v tomto případě nešlo. Jednalo se o vtělení jiného ze Sedmi bohů. 8)

• Horký koláč? :wink:

• Dám raději přednost citronovému zákusku, děkuji. 8)

Nějaké další tipy? :?:

• Chytrému napověz... :roll: :twisted:

• Slovensky "kováč". 8) Jako ten prezident. Víte, který.

• To je ten, co mu unesli syna? :o :?:

Ne, počkat, to byl Tywin. :)

Vy víte, že já vím, že vy to víte.

Tak to jméno řekněte. Někdo z vás. 8)

• Ggg... :shock:

• jméno? jaké jméno? :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi