Stýkáš se s podezřelými typy, sere Heavy. :shock: Žoldáci, drancíři, vymahači dluhů, žebráci, lidé z bojových doupat, spiklenci, antisansisté... co přijde příště? :twisted: (i když chápu, že tvá úloha Mistra našeptávačů podobné kontakty vyžaduje)
On za to nemůže :-) Netušil nic dokud mi nenasypal jakési sérum pravdy do onoho zmiňovaného vína... do té doby jsem se vydávala přinejmenším za názorově neutrální ;-) A vlastně i já byla trochu překvapena tím, co jsem řekla... žeby to bylo nakonec nikoliv ve mně, ale přítomností samotného sera Těžkohlavého? ;-)
když se někdy vyskytnu v blízkosti dočasného zlovlčího doupěte, můžeš na mě zkusit cenit tesáky, abychom vyzkoušeli, jestli to něco změní na mých prohlášeních :-)
A co ten měsíční čaj? Výpovědi desítek svědků? Odborný posudek kvalifikované septy? Kdepak, z toho se nevyvlečete. Vrabčáky na vás! :twisted:
Bez sera Heavyho bych se tě bál. :roll: V jednání s dívkami jsem nesmělý a zdrženlivý, potřebuji mocného ochránce, za jehož rozložitá ramena se budu moci skrýt. :wink: Dočasné vlčí doupě je sice od vašich držav a panství poměrně vzdálené, avšak z trvalého vlčího doupěte to až tak daleko není. A rád se zapojím do vašich karetních her... můžeme i vyměňovat. 8)
ha, takže Ty se chceš vlastně vidět s Heavym a já jsem pouhá záminka ;-) Já vás klidně a ráda (pro zachování svého bezpečí ;-)) nechám o samotě :-)
Ach, tak jestli je trvalé vlčí doupě poblíž, tak to je ideální :-) Kartičky teď zahálejí, jelikož není příliš času ani ochotných hráčů, takže budu ráda i za zlovlka :P;-)
Já se rád uvidím s vámi oběma. :) Kdybych se setkal pouze s jedním z vás, hrozilo by nebezpečí, že by se tomu dotyčnému zachtělo pěkné zlovlčí kožešiny před domácí krb... a už by bylo zle! A když tam přijdete oba, budete se navzájem kontrolovat a já si budu užívat bezpečí. :P Jak říká vznešené učení politologické: systém brzd a protivah. 8)
Nad citátem si svou chlupatou hlavu lámu poměrně marně. :roll:
Vzbuzuje to ve mně jakousi matnou vzpomínku, ale možná je to jen neopodstatněná představa.
Říkal to někdo Tyrionovi? Ten je častým a vděčným objektem nejrůznějších metabolických pochodů. :idea:
Komentáře
Rychle! Rychle! :x
Oba dva správně! A přesně v tentýž okamžik! :shock:
Za trest se musíte domluvit na společném citátu. :x
když já myslela, že to bylo dostatečně jednoznačné už tak, jak jsem to napsala, ale uznávám...ok, musejí tedy být jména...
omlouvám se sere a zlovlku, že jsem vás tak rozčílila...
:D
Dobrá. Kdo řekl toto: "Z Arye se stala lupička, protože si s ní Sansa málo hrála." :?:
:twisted: :lol:
To jsou samé omluvy dneska... :wink: Já to pochopil, to, že Léto ne, je jeho problém. :twisted:
Jméno musí být. Přes to zlovlk nejede. :!: :P
Nicméně rozčilení? Ale kdeže. My jen tak laškujeme. Ve skutečnosti bychom ani mouše střeva nevyhřezli. 8)
Zní to jako citát někoho z tvrdého, fanatického jádra Aryistických apologetiků. :o
Nebo že bys to byl ty sám, s nemilosrným ostřím ironie nabroušeným jako vždy ostřeji nežli Šaggova sekera? :wink:
Léto: Nezdržuj a hádej. :)
Dandali: Ty nenapovídej! :D
Chápu, koho myslíš, ale Alek to nebyl. :wink:
Opravdu ne? Ten mi opravdu na mysl připadl jako první, coby nejstrašlivější a nejrvavější příznivce naší malé vraždící rosničky. :twisted:
A nebyl to třeba ten zběsilý fanúšik, co si říká Robert Baden-Powell, nebo tak nějak? :o
Myslíš Hagen-Baden-Fanánek? :o Tož ten takisto nie.
A ještě by měl ten, kdo to chce uhádnout, říct město, ve kterém to bylo vyřčeno. :idea:
Tak co, hádáš, nebo mám jít spát? :wink:
Napadla mě ta nejhrůznější myšlenka! :o
Neprohlásila to snad lady Dandali při těch vašich techtle mechtle, chabě maskovaných coby karetní posazení? :wink:
Ano! Tak nějak to bylo, přibližně, bez těch mechtlí ovšem.
Zároveň gratuluji sám sobě ke kulatému dvoutisícímu příspěvku. 8) :P
At´žiju! :shock:
sere heavy, zadal jste to špatně, nepamatuji si, že bych použila slova "lupička" ;-)
nicméně ano, tu smělou teorii, že za počátek špatné Aryiny cesty může Sansa, jsem skutečně na našem setkání vyslovila já ;-)
Řekl jsem přibližně. Nepamatuji si to zcela přesně, měl jsem již v sobě několik decilitrů vína, třeštilo mi v hlavě... :)
Můžete se mi odvděčit něčím podobným, lady. Směle do mne tepejte! :idea:
Až tak? :wink: Jistě, já upíjela celý večer jen jednu skleničku, zatímco vy jste do sebe lil onen mok po lahvích :lol:
Když já si na žádnou vaši "kontroverzní" myšlenku nepamatuji... vlastně... jedna tam byla... cosi o lvíčatech ve sněhu, že? :twisted:
A co bude s tím "skutečným" citátem? Mám něco při držení hlídky zkusit vyhledat? Nebo vyhledáte vy a já to schválím nebo jak? :)
Stýkáš se s podezřelými typy, sere Heavy. :shock: Žoldáci, drancíři, vymahači dluhů, žebráci, lidé z bojových doupat, spiklenci, antisansisté... co přijde příště? :twisted: (i když chápu, že tvá úloha Mistra našeptávačů podobné kontakty vyžaduje)
On za to nemůže :-) Netušil nic dokud mi nenasypal jakési sérum pravdy do onoho zmiňovaného vína... do té doby jsem se vydávala přinejmenším za názorově neutrální ;-) A vlastně i já byla trochu překvapena tím, co jsem řekla... žeby to bylo nakonec nikoliv ve mně, ale přítomností samotného sera Těžkohlavého? ;-)
Vytáhl něco ze své síťky do vlasů a pak ti to nasypal do vína? Kdoví, co to bylo za sérum. :wink:
Soudím, že přítomnost zlovlčí tlamy vyzdobené makabrálním chrupem by tě naučila zpívat jinou písničku. 8)
Nu ano, mám trochu větší spotřebu... :lol:
Dalo by se říci, že jsem vás svou pouhou přítomností vybičoval k vrcholným intelektuálním výkonům, není-liž pravda, lady Dandali? :wink:
Nechám výběr na vás. Zadávejte uvážlivě, prosím.
Já nyní odejdu. :arrow:
Ale zase se vrátím. :idea:
:)
Léto:
ano, ano, tak nějak to bylo! :-)
hmm, to by se vidělo ;-)
Heavy:
jistěže, drahý sere :-)
co to znamená "uvážlivě"? ;-)
já ve své stráži vytrvám...
ser Těžkohlavý:
12 litrů vína na 100 kilometrů? To není žádná spotřeba! :)
Tvé bičování mě trochu děsí, nemáš něco společného s nejvyšším septonem?
lady Pampeliškovská:
Kdy máte příští techhle mechtle?
(ovšem pozor, dokonce ani zlovlci nebývají rádi, když jsou za křena :twisted: )
my nic! :wink: nikdy! :wink:
když se někdy vyskytnu v blízkosti dočasného zlovlčího doupěte, můžeš na mě zkusit cenit tesáky, abychom vyzkoušeli, jestli to něco změní na mých prohlášeních :-)
nebo bys snad zvládnul doběhnout až sem? :-)
A co ten měsíční čaj? Výpovědi desítek svědků? Odborný posudek kvalifikované septy? Kdepak, z toho se nevyvlečete. Vrabčáky na vás! :twisted:
Bez sera Heavyho bych se tě bál. :roll: V jednání s dívkami jsem nesmělý a zdrženlivý, potřebuji mocného ochránce, za jehož rozložitá ramena se budu moci skrýt. :wink: Dočasné vlčí doupě je sice od vašich držav a panství poměrně vzdálené, avšak z trvalého vlčího doupěte to až tak daleko není. A rád se zapojím do vašich karetních her... můžeme i vyměňovat. 8)
tenhle mi právě "padnul do oka" ;-)
ha, takže Ty se chceš vlastně vidět s Heavym a já jsem pouhá záminka ;-) Já vás klidně a ráda (pro zachování svého bezpečí ;-)) nechám o samotě :-)
Ach, tak jestli je trvalé vlčí doupě poblíž, tak to je ideální :-) Kartičky teď zahálejí, jelikož není příliš času ani ochotných hráčů, takže budu ráda i za zlovlka :P ;-)
Já se rád uvidím s vámi oběma. :) Kdybych se setkal pouze s jedním z vás, hrozilo by nebezpečí, že by se tomu dotyčnému zachtělo pěkné zlovlčí kožešiny před domácí krb... a už by bylo zle! A když tam přijdete oba, budete se navzájem kontrolovat a já si budu užívat bezpečí. :P Jak říká vznešené učení politologické: systém brzd a protivah. 8)
Nad citátem si svou chlupatou hlavu lámu poměrně marně. :roll:
Vzbuzuje to ve mně jakousi matnou vzpomínku, ale možná je to jen neopodstatněná představa.
Říkal to někdo Tyrionovi? Ten je častým a vděčným objektem nejrůznějších metabolických pochodů. :idea:
jestli je ta přestava jiná než týkající se Tyriona, možná je opodstatněná ;-)
Obávám se, že dnes už nic lepšího nevymyslím. Budu to muset nechat na serech, kteří jsou v otázkách ulevování a upravování obeznalejší. 8)
hmmm, serové jsou v těchto otázkách možná znalejší, a proto byla tato otázka položena... :wink: