Citáty aneb kdo řekl?

1323335373864

Komentáře

• Quote:
    Myslím, že chuť tvého jazyka se mi bude líbit.

Za normálních okolností bych vybral něco jednoduššího, ale v kontextu aktuální diskuze tato varianta jednoznačně zvítězila.
  • Ke střelbě připravit!

3

2

1

Teď

Marilion?

• Dobrý tip, podobně smělé prohlášení bych od jmenovaného floutka klidně očekával. Avšak není to on.

• černokoltý k ceresei

• I na Černokotlého tento způsob vyjadřování sedí. Avšak není to on. A není to v Králově přístavišti.

• Druhé kolo střelby!

Teď!

Daeron!

• Opět Tě musím zklamat. Kupodivu tím, kdo tuto troufalou větu řekl, nebyl muž.

• Aša Greyjoy k Theonovi.

• Citát pronesla mladá a neohrožená žena, ale Aša to nebyla ...

• To zní oplzle. Arianne? :twisted:

• Já jsem čekal nějaký chyták ve smyslu, že to prohlásil eunuch. :wink:

Neřekla to Fialka Samovi při proslulé lodní scéně s tlustým růžovým stěžněm? :o

• Bohužel tuto citaci nepronesla žádná z Vámi uváděných dam ze Západozemí.

Tak dáme první indícii: Muž, kterému tuto větu řekla se jí později pokusil zabít.

• Jarda wrote:
    Bohužel tuto citaci nepronesla žádná z Vámi uváděných dam ze Západozemí.

Tak dáme první indícii: Muž, kterému tuto větu řekla se jí později pokusil zabít. Nikdy ho nepolíbila.
  • Tím, že cituješ sám sebe, se snažíš docílit čeho, dobrý sere? :)

• To mi přichází na mysl Daenerys

• Chtěl jsem přidal ještě ještě dovětek: "Nikdy ho nepolíbila", ale namísto "Editovat" jsem kliknul na "Upravit".

• To já myslím jen na Sansu, flankere. :twisted:

• ser flanker na to kápnul a je vítězem turnaje.

• Ser Flanker má kapavku? :o :shock: :twisted:

A kdo byl tedy obětí tohoto oplzlého výroku? Snad nebohý Titánův bastard? :wink:

• Ajjj. Toto se mi nepovedlo. Zrovna jsem chtěl přepsat daný rozhovor a k mé velké nevoli jsem zjistil, že jsem to prachobyčejně zvojtil. Prohodil jsem osoby.

Braavosan se zatahal za hustý rezavý vous. "Stejně tolik a ještě víc, a kromě toho možná polibek? Nebo víc než pouhý polibek? Pro muže tak velkolepého, jako jsem já?"

"Možná."

"Myslím, že chuť tvého jazyka se mi bude líbit".

Tak se omlouvám... Jedná se o rozhovor s Titanovým bastarda zvaným Mero...

• Takže který bastard zadává další citát? :twisted: :o

• ser.flanker

• Všichni víme, že Daenerys je autistka, která leží na posteli v domě sera Willema Darryho a veškeré její události a postavy v jejím POV jsou pouze blouznivými představami. Takže svým způsobem to řekla ona. :)

Zadávení dalšího citátu bych nechal na seru Flankerovi. 8)

• Tak vy plnokrevní, abyste se jednou nedivili, až bastard rozvine své zástavy nad Vašimi mrtvými těly, tak jako Jindřich VII. :D

A máme tu citát (můžeme se těšit na reakce lady Dandali a spol. :wink: ):

Jsi žena, moje paní. Ženy těmto věcem nerozumějí.

• Podle mého skromného odhadu se nacházíme na poradě krále Severu. Citace je určená lady Stark, která chce uzavřít mír s Lannistery. Teď si jenom vzpomenout, který lord tuto větu vyslovil.

Karstark? Manderly? Umber? Nebo ten s pijavicemi? Pokud mám říct jedno jméno, byl to lord Karské Bašty, Rickard Karstark.

• A na jakou reakci ses těšil sere flankere? ;-) A kde jsou mé společnice? :-)

Já naopak klidně uznám, že existují věci, kterým ženy nerozumějí :oops: (nebo rozumějí méně než muži) a naopak - je spousta věcí, jejichž pochopení není dáno vám :-) A je to tak dobře :) (ačkoliv výjimky se najdou vždy a všude)

Hmm, co takhle kdyby to řekla Brienne? ;-)

Ale vážně - mám podobný odhad jako Jarda - sever, Cat, ale kdo jí to řekl? Kdybych si tak pamatovala jména všech těch rytířů, poradců a lordů :roll:

Dovolím si tipnout Umbera :-)

• Míříte správně, sere a mylady, ještě určit správného mluvčího.

Dandali: Ano, třeba automatická pračka, je pro mne, jinak celkem technicky zdatného, výsostnou doménou žen. :lol:

• bolton. rose bolton

• Někdo mnohem sympatičtější.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi