Citáty aneb kdo řekl?

1333436383964

Komentáře

• Jiný velký seveřan.

• Marq Piper.

• Velký...

Jon Umber? Neboli "Ambra", jak ho překřtila naše nejmilejší paní překladatelka? :o :)

• vy jste to ještě neuhodli? já to tak zpovzdálí sledoval přes rss a řikal si, že teď už je to jasnej Jon Umber...neřikejte, že není! :-)

• Velký Jon a Velký zlovlk. Po velké nápovědě kdo by neuhodl. :lol:

• Šedý vítr se vyjádřil v tom smyslu, že Umberovy prsty patří mezi skutečně vybrané pochutiny. :wink:

Quote:
    Možná tě taky snědí, můj udatný bratře, ale věřím, že z tebe budou mít trávicí potíže.
  • znie to ako Tyrion

• Zní to jako Bolestínský Edd k Zabijákovi.

• Dobré tipy, ale ani jeden nemáte pravdu. :) Ze Sama Zabijáka by byla krásná slaninka, těžko by z ní někdo mohl mít žaludeční potíže, ts, ts. :wink: 8) Když byla tato věta vyřknuta, nacházeli se Edd i Tyrion od mluvčího stovky mil daleko.

• renly k stanisovi?

• Nechci říkat, že jste úplně mimo, protože to bych lhal. Pravda je taková, že kolem toho kroužíte. :) Až se skoro bojím dát nějakou pořádnou nápovědu, aby to pak nebylo moc jasné.

Napovím tolik: řekla to postava, která není nijak zvlášť známá svými výroky, jednomu poměrně známému hláškaři. 8)

• hm, začínam mať pocit, že bratom sa nemyslí pokrvné príbuzenstvo, ale prísahové. je to rozhovor bielych plášťov?

• Grenn Bolestínskému Eddovi?

• Ba ne. :)

Jedná se opravdu o příbuzenství pokrevní.

To místo, kde by mělo ke kanibalismu dojít, je velmi pochmurné. A už dříve se tam podobná lidožravá záležitost odehrála. :o

• fiiha.... niečo sa mi marí, ale nespomínam si. temné miesto? harenow, hrúzov, dračia skala, čierne cely...

• To už by měla být dostatečná nápověda. Co třeba bratři krakatice? Konkrétně k Viktarion k Euronovi?

• Bratři krakatice to nebyli. :) Jak říkám, kroužíte kolem toho, není třeba hned odbíhat do jiného kulturního regionu.

Co se týče "temného místa", je to jedno z těch, které vyjmenoval mistr sarven. :wink: Ale ten rozhovor se na něm neodehrává. Ačkoliv jak mluvčí citátu, tak jeho adresát už ho dříve navštívili.

• Jediný na koho to všechno sedí a kdo mě napadá je Cersei.

• Renly ke Stannisovi? O dracích?

• renly a stanis už boli. koľko súrodencov ešte poznáme?

psov Cleganovcov, zlaté dvojičky, bratov jeleňov, bratov a sestry zlovlkov, lorasa a marge, balona a spol, theona s ašou, viserys a danny, černoklotý, ....

• Sourozenců se v sáze vyskytuje opravdu mnoho. Ovšem správná odpověď už padla. :)

"V Harrenově jsou Gregorovi muži," připomněl jí Jaime. "Hora měl rád, když byli krutí a stupidní. S největší pravděpodobností ty tvoje havrany snědli, se vzkazy a vším."

"Proto tam posílám tebe. Možná tě taky snědí, můj udatný bratře, ale věřím, že z tebe budou mít trávicí potíže." Cersei si uhladila sukně. "Chci, aby Královské gardě po dobu tvé nepřítomnosti velel ser Osmund."

• Quote:Našel jsem raněného jestřába a staral se o něj dokud se neuzravil.

Kdo je tím západozemským předchdcem stanic pro zraněné živočichy?

Ps: sorry za zpoždění nepostřehl jsem, že zadávám.

• Tož co třeba ten se spálený? Ano, myslím že je to on. Sandor. Sandor Clegane vyprávějící té Vaší oblíbené naivce příběh o svém dětství a tyranii starším bratrem.

• Vím, že Stannis měl jakého nepříliš schopného jestřába, jenž slul jménem Větroplach. Je snad řeč o něm? :idea: :)

• Sam? :)

vyprávějící o svém dětství a tyranii otcem?

• Pravdu má Léto, asi budu muset příště zvednout obtížnost. Jen bych chtěl připomenout, že kdyby Dany našla zraněného jestřába dá ho tak maximálně sežrat drakům.

• To je nefér! Dany nemá staršího bratra, který by měl taky dravce...to byla přeci pointa Stannisova jestřába. Jako každej mladší brácha se chtěl podobat tomu staršímu, ve všem lepšímu a oblíbenějšímu bratrovi. Tohle Stannisovo vyprávění mě vždycky dojme, tak mě omluvte, jdu si pro kapesníčky. :-)))

• Dany měla dokonce dva starší bratry, tak o co jde? :wink:

Každopádně pointa příběhu je v tom, nebát se změnit taktiku, když se nedaří. Nedávat pořád šanci "starým" a "osvědčeným" způsobům, když jejich pomocí nedosahujeme úspěchu. A tak Stannis přestal věřit starému, neschopnému ptákovi (Cressenovi) - a namísto něj si pořídil lepšího dravce. Jestřába.

RUDÉHO JESTŘÁBA! :o :twisted:

• Demagogu :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi