Ovšem obávám se, že vás pro tento večer budu muset opustit. Vstával jsem totiž brzy, a tak teď pomalu přestávám vnímat okolí, rozjíždějí se mi zadní nohy a vůbec se mi děje spousta neblahých jevů spojených s příliš dlouhým bděním.
Zítra každopádně přinesu šampaňské, pyrotechniku značky Sandor a nějaká ta čerstvá játra. 8)
Nenechte oheň vyhasnout a nedovolte hrůzám noci, aby sežraly Baráka. :) :!: :arrow:
Jsem také mírně přetažený (doufám, že to je na mých příspěvcích vidět :twisted: ), jdu se rovněž připravit na zítřejší velkou show s třaskavinami a čtením autorské poezie. :P :arrow:
Komentáře
Hodně štěstí. :twisted:
Co je? Příliš těžké? 8)
asi, anebo se všichni už bojej tipovat první, aby pak zas nepřišel nějakej přivandrovalec z východu a vyfouk nám to ;):-)
Bať!
Těžší než... hlava! :)
Mám zato, že to musel prohlásit nějaký mezulán. :roll: :idea:
Kromě toho má Alek pravdu. Můj šestý zlovlčí smysl mi napovídá, že se za bukem skrývá lady Dandali, zlovolně se chystající tento citát tzv. "vyžrat".
Přesto si střelím. :!:
Tyrion? :P
Ne.
Až budete chtít nějaké nápovědy, klidně si řekněte, já se vám nebudu smát. :)
Na mě si nepřijdeš.
Nahlédnu do plamenů a Pán Světla mi zjeví správnou odpověď. :o 8)
A já jdu čumět do stromu...foukej foukej větříčku, shoď mi jednu...Varys! :-)
Myslíš, že ten čaroděj, co je Varysovi uřízl, je pak pověsil na strom? :shock: :twisted:
Příliš hrdí pro na nápovědu 8)
Alek je velký básník! :lol:
Alek je plochý básník, který tráví noci na chatu. Tak nějak jsi ho charakterizoval, ne? :wink:
musím přece oslavit předvečer dvouletého výročí :-)
Byla to pěkná oslava!
A já byl při tom! 8) :wink:
Hurá! :)
Ovšem obávám se, že vás pro tento večer budu muset opustit. Vstával jsem totiž brzy, a tak teď pomalu přestávám vnímat okolí, rozjíždějí se mi zadní nohy a vůbec se mi děje spousta neblahých jevů spojených s příliš dlouhým bděním.
Zítra každopádně přinesu šampaňské, pyrotechniku značky Sandor a nějaká ta čerstvá játra. 8)
Nenechte oheň vyhasnout a nedovolte hrůzám noci, aby sežraly Baráka. :) :!: :arrow:
Léto se nám rozjíždí? A já myslel, že už je definitivně po létě...hurá! :-)
Jsem také mírně přetažený (doufám, že to je na mých příspěvcích vidět :twisted: ), jdu se rovněž připravit na zítřejší velkou show s třaskavinami a čtením autorské poezie. :P :arrow:
Zítra by mohl být velký den, mohl bych dobýt Bílou horu. ;)
Na to si počkej do 8.11.
Budu hádat. Tywin?
Né, ani Tywin. Co máte pořád s těmi Lannistery? :wink:
jaime? ked myslel na brienne?
:)
Ani Jaime. Co máte pořád s těmi Lannistery? :wink:
Že by to prohlásila Cersei při vzpomínání na Rhaegara? :idea: :)
Já se zblázním. Ani lev, ani lvice. :x
Neříkal jsem už asi pětkrát, že to s Lannistery nemá nic společného? :evil:
vravel si to toľkokrát, že to bolo podozrivé.... :shock:
Stannis? :-)
Ani ten ne, drahá lady Dandali. Ale zatím jsi nejblíž. :wink:
Melisandra z Ašaje
To je taky docela blízko! Přihořívá... :wink:
Salladhar Saan?
Axel Ros...Florent