Ben Nevis: Jo, je vůbec zajímavý, že spousta filmů tzv. kultovních jdou pro mě opravdu na odpad, kterej často dávám když je něco v rozporu s mejma morálníma zásadama ( naposledy jsem takhle odkopnul Leona).
Hmmmm mám dojem, že flanker je to moje čtvrté alterego, co mi Alek přisuzuje :-D
Pravda je, že občas cítím, jako by mnou hýbal někdo jiný :) Ovšem pozor, i nejuctívanější schizofrenik je pouze trojjediný, abys nebyla nařčena z rouhání :)
No já nevím...byla jsem nařknuta, že jsem čtyřjediná...heavy, Léto, Jarla a jak to vypadá, tak ještě flanker :-D Taková druhá mocnina Jackyll & Hyde :-p
No troufám si předeslat, že by to vůbec nemusel být špatný výlet, ba naopak tuhle společnost beru :-D Ještě bychom měli vzít někoho, z koho si budeme dělat srandu :-D
Já nad tím vážně přemýšlím. Asi tomu dám ještě prázdniny a když ani pak nebude datum vydání, začnu to nějak řešit. Trochu mě odrazuje, že jsem ve slovenštině četla a s některými slovy jsem měla problém, ale to byly odborné knihy a skripta, tak beletrie snad bude „jednodušší”.
Máte někdo rád náboženskou literaturu(andělé,nebe x peklo apod.)?? Pokud ano tak jsem si včera koupil knížku Rozsévač větru od M.L.Kossakowské a jeví se to zatím velice dobře....nemáte někdo tip na nějákou další knížku s podobnou tématikou??
Čte tady někdo Miévilla? Zítra si jdu pro tu jeho novinku Ambasadov Lingvistická sci-fi, to bude hukot. Miluju od něj knížky z Bas-Lagu, jinak je to na mě dost těžký (Město a město, Kraken), ale na tohle se hodně těším! Teď mám vůbec pocit, že se s fantasy, na který jsem číhala, roztrh pytel. Trůny, Paollini (už prosím no comment), Strach moudrého muže, tohle, navíc se mi doma válí dva nedočtení Pratchetti, půjčenej Žamboch a Tina Salo... nějak už ty bichle nestíhám číst :)))
sarven: Ono to aj v origináli bolo tak, že keď si to človek nehovoril aspoň v hlave, tak si to ani nevšimol. Ale páčilo sa mi to, bol to taký príjemný detail. :)
Konečně jsem se dokopala k Výhlídce na věčnost od Kulhánka, jsem za stranou 200 a zatím si chrochtám blahem. Kdo máte rád jeho styl a ještě nečetl, doporučuji :)
Já mám nejradši Jizvu, Perdido je na mě hodně krutý a Železná rada už je dost o politice. Fascinuje mě motiv Armady, toho plovoucího města z Jizvy. Ale Miéville každopádně patří k mým oblíbencům, je skvělý, že zase přišel s něčím úplně novým a senzačně píše.
Komentáře
Ovšem pozor, i nejuctívanější schizofrenik je pouze trojjediný, abys nebyla nařčena z rouhání :)
Nejsi ve špatné společnosti... :-)
Ještě bychom měli vzít někoho, z koho si budeme dělat srandu :-D
Teď mám vůbec pocit, že se s fantasy, na který jsem číhala, roztrh pytel. Trůny, Paollini (už prosím no comment), Strach moudrého muže, tohle, navíc se mi doma válí dva nedočtení Pratchetti, půjčenej Žamboch a Tina Salo... nějak už ty bichle nestíhám číst :)))
1. Za hóóódně dlouho. (Datum není snad ani přibližně v rámci let. :)
2. To se dozvíme právě ve Vichrech.... :D