Co zrovna čtete?

1303133353647

Komentáře

• Ben Nevis: Jo, je vůbec zajímavý, že spousta filmů tzv. kultovních jdou pro mě opravdu na odpad, kterej často dávám když je něco v rozporu s mejma morálníma zásadama ( naposledy jsem takhle odkopnul Leona).
    Hmmmm mám dojem, že flanker je to moje čtvrté alterego, co mi Alek přisuzuje :-D
    Pravda je, že občas cítím, jako by mnou hýbal někdo jiný :)
    Ovšem pozor, i nejuctívanější schizofrenik je pouze trojjediný, abys nebyla nařčena z rouhání :)
  • Tady je povoleno sedmojediní nových :-))
  • No jo, kdo budou ti tři zbývající? ;)
  • Jen aby na nás nepřišla neočekávaná španělská inkvizice
  • Jarla napsal(a):

No já nevím...byla jsem nařknuta, že jsem čtyřjediná...heavy, Léto, Jarla a jak to vypadá, tak ještě flanker :-D Taková druhá mocnina Jackyll & Hyde :-p

Nejsi ve špatné společnosti... :-)
  • Si taky řikám, že bysme se mohl vypravit na dovolenou my všichni já :)
  • No troufám si předeslat, že by to vůbec nemusel být špatný výlet, ba naopak tuhle společnost beru :-D
    Ještě bychom měli vzít někoho, z koho si budeme dělat srandu :-D
  • Chchchch-chachá
  • Jen se neksichti - všichni čtyři jsme sviňuchy, když dojde na ledačiny a lumpárně prováděné Jiným :-p
  • Jinejm jako miňonkám?
  • A mimoňkám :-))
  • Strach múdreho muža sa mi čítal ešte lepšie ako meno vetra, prijemne prekvapko. Aj keď je to trochu naivne, ale čtivé.
  • sarven napsal(a):

Strach múdreho muža sa mi čítal ešte lepšie ako meno vetra, prijemne prekvapko. Aj keď je to trochu naivne, ale čtivé.

A tady to ještě furt nevyšlo, grrr. A to neustále kontroluji ediční plány (mělo to být v půlce letošního roku).
  • Potrénuj slovenčinu :) kvothe by to urobil :)
  • sarven: Ako sa popasovali s feluriánkinou veršomluvou?
  • sarven napsal(a):

Potrénuj slovenčinu :) kvothe by to urobil :)

Já nad tím vážně přemýšlím. Asi tomu dám ještě prázdniny a když ani pak nebude datum vydání, začnu to nějak řešit. Trochu mě odrazuje, že jsem ve slovenštině četla a s některými slovy jsem měla problém, ale to byly odborné knihy a skripta, tak beletrie snad bude „jednodušší”.
  • Máte někdo rád náboženskou literaturu(andělé,nebe x peklo apod.)?? Pokud ano tak jsem si včera koupil knížku Rozsévač větru od M.L.Kossakowské a jeví se to zatím velice dobře....nemáte někdo tip na nějákou další knížku s podobnou tématikou??
  • Durexxx: je to sice už starší, ale Andělskou hru od Zafóna jsi četl? Myslím, že Faust je "náboženský" dost :-)
  • Arutha: človeče vôbec si neuvedomujem, či veršovala... Kvothe jej zložil niečo, ale inak... Hm...
  • Čte tady někdo Miévilla? Zítra si jdu pro tu jeho novinku Ambasadov Lingvistická sci-fi, to bude hukot. Miluju od něj knížky z Bas-Lagu, jinak je to na mě dost těžký (Město a město, Kraken), ale na tohle se hodně těším!
    Teď mám vůbec pocit, že se s fantasy, na který jsem číhala, roztrh pytel. Trůny, Paollini (už prosím no comment), Strach moudrého muže, tohle, navíc se mi doma válí dva nedočtení Pratchetti, půjčenej Žamboch a Tina Salo... nějak už ty bichle nestíhám číst :)))
  • sarven: Ono to aj v origináli bolo tak, že keď si to človek nehovoril aspoň v hlave, tak si to ani nevšimol. Ale páčilo sa mi to, bol to taký príjemný detail. :)
  • z.p napsal(a):

teď jsem dočetla tanec s draky nevíte někdo kdy mají vyjít ty Vichry zimy? Nebo alespoň jak to dopadne s Jonem Sněhem(jak ho pobodali?)

Spoilery v nevhodném tématu...
    1. Za hóóódně dlouho. (Datum není snad ani přibližně v rámci let. :)
    2. To se dozvíme právě ve Vichrech.... :D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

z.p napsal(a):

teď jsem dočetla tanec s draky nevíte někdo kdy mají vyjít ty Vichry zimy? Nebo alespoň jak to dopadne s Jonem Sněhem(jak ho pobodali?)

snad nebudeme muset čekat moc dlouho
  • Miss Utahraptor napsal(a):

z.p napsal(a):

• teď jsem dočetla tanec s draky nevíte někdo kdy mají vyjít ty Vichry zimy? Nebo alespoň jak to dopadne s Jonem Sněhem(jak ho pobodali?)
  • indilwen napsal(a):

Jde o to, jaký časový úsek považuješ za "dlouhý" ;)
  • Konečně jsem se dokopala k Výhlídce na věčnost od Kulhánka, jsem za stranou 200 a zatím si chrochtám blahem. Kdo máte rád jeho styl a ještě nečetl, doporučuji :)
  • Čte tady někdo Miévilla?
    Já něco málo četl. Město a město se mi nelíbilo, ale nádraží Perdido nebo Jizva jsou skvělé knížky. Taktéž není špatný Král krysa-
  • Mně se líbilo i Město a město, protože je to v život uvedená jedna teorie médií. Takhle fantasy je to vtipné :-) Ale nádraží Perdido vede.
  • Já mám nejradši Jizvu, Perdido je na mě hodně krutý a Železná rada už je dost o politice. Fascinuje mě motiv Armady, toho plovoucího města z Jizvy. Ale Miéville každopádně patří k mým oblíbencům, je skvělý, že zase přišel s něčím úplně novým a senzačně píše.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů LiteraturaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi