Píseň zazní na HBO!

18911131418

Komentáře

• Tak jsem dneska objevil, že na CSFD píšou o Beanovi a AGOTu a mimojiné už tam je i založená stránka. Žel, nemá zatím anotaci. Tak jsem zkusil něco vyplodit. Řeknu vám, není to vůbec jednoduchý shrnout tu základní zápletku do nějakých 8 vět.

Alek píše:
    Strážce severu lord Stark je nucen přijmout úřad královského pobočníka. Jeho rodina je rozdělena a on se svými dcerami odjíždí vládnout na jih. Královský dvůr je však plný intrik a nenaplněných ambicí. A za mořem mezitím dorůstají potomci svrženého dračího rodu, kteří lační po pomstě a návratu na trůn.

Rozehrává se tak nemilosrdná hra o trůny, která království oslabuje ve chvíli, kdy končí deset let trvající léto. Na severu za Zdí, poslední ochranou říše, se s přicházející zimou probouzí zlo. Armády mrtvých se houfují. Zima se blíží.

Uměli byste to líp? Ukažte se ;-)

Flanker: Cituješ chudáka Léto a přitom ten by takovou větu nevypustil z tlamy. Doporučuji zkusit tu ikonku uvozovek, co je u každého postu vedle ikony pro editaci a smazání postu. Pak již není třeba žádné jméno dopisovat a nelze se splést.
  • pekne si to zhrnul. chválim ťa
  • Alek píše:
    Uměli byste to líp? Ukažte se ;-)

Týjó, vono to vážně funguje. A neuměli. Jsi dokonalý.
  • Hm, tak GRRM se definitivně prokázal jako prvotřídní provokatér a parchant :-P Viz. blog z 2.8.2008. Jako by nestačilo, že si nás pomalinku opeká na rožni od chvíle, kdy prošvihl svůj první plánovaný deadline na DwD...
  • Aspoň můžem spekulovat, jaké oznámení se na nás chystá. Spousta lidí na zahraničních forech tipuje, že byla ještě před pilotem dána zelná celé sérii. Ale mě se to moc nezdá, ten blogpost se jmenuje HBO pilot; takže tipuji spíš, že se to bude týkat castingu (v poslední době se hledala hlavně Daenerys, která by měla vystupovat v 9 dílech), případně uvedení pilotu na TV (což vlastně zatím nebylo vůbec jisté).
  • Martin píše:
    Hiya, kids, hiya, hiya, hiya.

I know some cool stuff.

You don't.

And I can't tell you yet.

(Yes, I am a monster of inhuman cruelty).

Well, maybe I'll let slip a few things at the Montreal worldcon. Or maybe not. You'll have to ply me with booze and plunk my magic twanger, and we'll see.

Off on Tuesday...

To je, to je, to eště nevymysleli takový slovo co to je...
  • Tak část toho tajného sdělení (ale ne celé, GRRM se stále posmívá) byla odhalena. Role Catelyn byla obsazena, bude ji hrát Jennifer Ehle.

image
  • Už jsem si všiml. BTW tu Pýchu a předsudek, kde hrála, zrovna sleduje ženská část domácnosti, a IMHO je to verze s neošklivějšíma herečkama.
  • No Ehle žádná krasavice nejni, ale to vcelku sedí na Tulyjku, ne? Už se těším na tu šklebůzu, co bude hrát Sansu :-)
  • Že by měli všichni Západozemci tak špatný vkus? Vzhledem ohromila dokonce i Ohaře, který se jinak nad krásou oškleboval.
  • Hm, vidím že Klub Citrónového zákusku, založený svého času sveřepým pánem Těžkohlavem a jeho oblíbeným zlovlkem přijal dalšího člena :-D Nebo se mýlím, sere Flankere - tj. zastáváš se mladé Starkovic slečny z vlastních popudů?
  • Jsem hrdým členem již od doby, co ser Těžkohlavý spolu se svým pobočníkem Lordem strážcem teplých tlapek na rytíře mne pasovali.
  • Podle DaD je obsazeno dalších pět zásadních rolí, které by měly být zveřejněny co nevidět... Jednou z nich bude každopádně Jaime... Huhuhu, těšme se, těšme...

http://winter-is-coming.blogspot.com/
  • jj, Jaime a Theon, dle vyjádření GRRM na Worldconu.
  • Hmm, další role obsazena. Ale mistr si s námi hraje jako Lechtač. Připomíná mi to vtip:

Policajt: Kam jsi ukryl peníze?

Zločinec: Neřeknu.

Tlumočník: Neřekne.

Policajt: Když neřekneš, zavřeme tě.

Zločinec: Neřeknu.

Policajt: Když neřekneš, zastřelí tě.

Zločinec: Tak jo, jsou v koupelně pod podlahou.

• Jména se od něj asi nedozvíme, dokud to neunikne jinde. Důvod je jednoduchý; v HBO prý zuřili, když začaly jména unikat.
  • Já bych sázel spíš na Christina Hendricks. Dostala nějakou cenu 5th Style Award (což sedí na "The fourth is the fifth" stejně jako na Jojovich a Pátý element). Jojovich mě nikdy moc neoslovila, ani hraním ani zjevem, tak bez ní bych se obešel :-)

Jo a co mě pobavilo v diskuzi na Martinově blogu.

image
  • Já jí též nemusím, ale napadlo mě to hned. I když v diskusi jsou i jiný celkem logický nápady, třeba Kenneth Branagh coby Jindřich V. :)

Co se týče loutky tam mě hned napad "Matt Damon" z Týmu Amerika :))

Ten obrázek avataru mě taky zaujal...
  • Jestli tam aspoň dva bijce nebude hrát Russel Crowe, tak se nedívám.
  • Tak to se nedíváš, mistře JAIME... Jenom tak pro zajímavost, koho by sis tak představoval, že by Russel mohl hrát? Mě napadl tak akorát Jorah Mormont :-)
  • No poslední dobou "poněkud" přibral, takže by docela směle mohl pasovat i na krále Roberta. Což je ovšem již obsazený.
  • Russel? Napadá mě snad jedině Kraster. :-)
  • Mistr poněkud poupravil své nápovědy. Tak trochu mě napadl Joseph Fiennes, vypadá skoro jako Malíček.
  • príliš veľký herec na postavu, ktorá má veľa natáčacích dní. bolo by to super, ale to hbo nezaplatí. jedine že by bol JF big fan a išiel do toho zadara :)
  • Mě zaujalo, jak se na Westeros foru pořád mluví o Rowanu Atkinsovi jako jasném Varysovi. Tomu bych možná šanci dával, kdysi ho zmínil i GRRM.
  • No podle toho, jak podal Zmijáka ve druhé a třetí sérii, by se docela hodil.
  • to mi pride absurdné. neviem si to predstaviť
  • Russel zahraje kohokoliv, kdo má podle scénáře zbít aspoň čtyři chlapy :) Ale vážně, mě by se líbil Kevin Spacey, třeba jako Malíček. Zdánlivě je to hodně velká hvězda, ale vzhledem ke svým posledním rolím by asi k zaplacení byl.
  • Ještě mě napad Usian Bolt jako Xho :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi