Píseň zazní na HBO!

1568101118

Komentáře

• A co to je further service? :-P
  • Patrně se jedná o rudovlasou zaměstnankyni vykřičeného domu, která Tyrionovi protahuje píšťalu. Tak doufám, že to není žádná příbuzná! :-) Ale zdá se mi, že ten autor scénáře je nějaký narušený. Patrně ho opustila přítelkyně obdařená podobnou barvou vlasů. ;-) Doufám, že mu GRRM ještě pěkně dupne na krček a tenhle nesmysl vyškrtne. Políbení ohněm mají v Martinově světě své zvláštní, majestátní postavení. Kdepak nějaké lehké děvy, tsss!
  • NED: "I don´t fight in tournaments."

JAIME: "No? Getting a little old for it?"

Boj!
  • JAIME: "The things I do for love."

....

Somewhere in the distance, a wolf howls.

Crows circle the broken tower.

Kolik ti dali za ten štěk, Léto? :-)
  • "Furt" je německy brod. A co dělá člověk, když dojde k brodu? Správně, stáhne si kalhoty. Možná tedy provádí právě toto. Druhou možností je, že mu to dělá "furt". :-)

Jaký štěk?! Zapomínáš, že Martin má ve zvyku dávat ty nejdůležitější hlášky na konec kapitol. Co? ;-)
  • Sakra, tak to je německy! Musím si stáhnout tu anglickou verzi! ;-)
  • Léto: Jako první jsem šel taky po dýchánku Neda a Jaimeho. Povedený dialog i s třešničkou na dortu od Tyriona :-)
  • A mně nechceš nic říct?
  • Nic nestahuj, brod je ještě daleko!

Jen tak na okraj, kdybyste náhodou narazili na adresu toho vykřičeného domu, mohli byste mi ji prosím napsat do soukromých zpráv? Já jen tak, ze zvědavosti, však víte. :-)

Jinak koukám, že to co je v knihách jen naznačeno, servírují scénáristé pologramotným televizním fanatikům "na plnou hubu" - například Branďard se baví s Eďardem o tom, že Gared tvrdil, že viděl Jiné... :-O
  • Má angličtina je poměrně stabilní. :-)
  • THEON SE MĚ POKOUŠÍ ZABÍT!!!!!!
  • A kope do hlav! :-/
  • Zavolejte Ramsaye,

ten z něj život vysaje,

uřízne mu různé části těla,

pak vezme pohrabáč, rozpálí ho doběla...

ještě nikdy žádná lidská bytost takto netrpěla! :-)

Respekt.
  • Ned: "I hear the southern boars are twice as nasty as the ones up here."

Hezké. :-)
  • Slyším jižní medvědy jak jsou dvakrát neslušní jako ti jedni tady. :-O
  • Žádní medvědi, nýbrž kaňouři! To vědí i slepí! :-)

Arya: "I could do better than Bran. I’d knock the prince’s fat head off."

Zřejmě se rozhodli vyjevit její psychopatii už v pilotním díle, kam toto může dospět?!
  • ...where Sansa looks as radiant as ever, chatting with young Princess Myrcella...

Tato část scénáře mne zaujala nejvíce.
  • Tlustá hlava? Že by bratranec? :-O
  • Jako že chatuje, jo? Je na Facebooku, co myslíš?
  • Co tě nemá! Facebook je pro outsidery. Sansulína používá MySpace, viz zde. :-)

Robert: "And if I hear “your Grace” one more time, I’ll have your fucking head on a spike. We’re more to each other than that."

Jak vysvětlíš toto? :-)
  • V pořádku. Zařadil jsem si ji do oblíbených položek. :-P

Fucking head. Černá ovce naší rozvětvené rodiny.
  • I love riding, reading and i used to enjoy watching the singers that came to my home winterfell. I like singing, and needlework.

Sympatické. :-)
  • Arya sits near the door. Her needlework is as grim as Sansa’s is perfect, her face as plain as Sansa’s is beautiful.

Myslíte, že najdou dostatečně nevzhlednou herečku, nebo ji budou muset dodatečně počítačově upravovat? :-)

Už se těším, až budu tvořit titulky. Jak zřejmě víte z Rytíře v přísaze, narozdíl do Haniny jsem schopen a ochoten překládat vulgarity skutečně odpovídajícími výrazy. :-P
  • But he hears a small growling at his feet. He looks down to see his wolf pup-- as yet unnamed-- jerking his head back and forth, with Bran’s pant leg clamped between his jaws. Finally, Bran smiles.

Vhrkly mi slzy do očí. A nestydím se za to.
  • Já vím. Vybavilo se ti celé tvé dětství. Poplač si. Uleví se ti.
  • Byl bych radši, kdyby se mi uzlovlčilo. :-)
  • David Benioff oznámil, že natáčení začne v říjnu v Irsku.
  • A GRRM oznámil, že až to bude, tak to bude. :-)
  • Grrr, to si eště počkáme.
  • Tak přiznávám, dneska jsem místo práce četl scénář (podrobně namísto původního letmého prohlédnutí). Až na otočení pozic Jona a Robba stran Garedovy odvahy se už nemůžu dočkat. Chci to vidět, chci to vidět chci to vidět.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi