Tak už je to v pohodě, ale pozdě :D Teď už se tam ni neděje, jen probíhá podepisování knížek a pak má být skupinové foto a asi konec, takže jsem všechny zajímavé věci prošvihnul :D Předpokládám, že před tou hostinou tam byla nějaká tiskovka.
Alek: Díky ti Na druhou stranu to asi muselo být pro něj spíše uvolňující.... Ale ta hudba s tím baštěním vytvořila fakt vtipný obrázek... BTW když tam zmiňoval, že hrál Homeworld a co čte za knihy... Vyjádřil někdy názor na Sapkowskiho? :) případně Zaklínače
Zmiňoval staré hry (Master of Orion jsem hrála taky :-)), pochybuji, že zná současnou tvorbu. A kdo ví, jestli vůbec zná Sapkowského, i když při návštěvě Polska ho musel zaznamenat. :-) Nicméně zmínil Kinga v kontextu, že už nejezdí na turné s knížkama a on (GRRM) vůbec, ale vůbec nezpychl ze slávy. :-)
majstro postol obrázok melisandry a prisľúbil ďalší diel Dunka a Egga. myslím, že po dopísaní Piesne (som optimista!) by naozaj mohol dať jeden román z Valaryie, alebo z Tanca Drakov alebo... proste z Westerosu. jeden uzavretý príbeh. to by bolo mňam.
ak máte záujem o podpísané knihy od GRRM tak pri príležitosti postupu Giants do finále dal u seba na webe 10% a 20% zľavy. viac info a linky v jeho ne-blogu
Komentáře
Jak tam žerou a přitom je tam ta dobrodružně laděná hudba :-D :-D
Na to nemůžu koukat, mám hlad.
No tiskovka nakonec byla ta hostina. Vždycky mezi chody byl čas na nějaké povídání, žádné oficiality. em tam rozpačité, žádná organizace...
Na druhou stranu to asi muselo být pro něj spíše uvolňující.... Ale ta hudba s tím baštěním vytvořila fakt vtipný obrázek...
BTW když tam zmiňoval, že hrál Homeworld a co čte za knihy... Vyjádřil někdy názor na Sapkowskiho? :) případně Zaklínače
Nicméně zmínil Kinga v kontextu, že už nejezdí na turné s knížkama a on (GRRM) vůbec, ale vůbec nezpychl ze slávy. :-)
Ale na svůj věk je to už hroznej dědeček....