GRRM řekl...

1246714

Komentáře

• On žije v novém Mexiku.. Hustě on :-)
    Jak tam žerou a přitom je tam ta dobrodružně laděná hudba :-D :-D
  • dobro došli na ekskluzivan prijenos...
    Na to nemůžu koukat, mám hlad.
  • Bude potom niekde video spätne?
  • Doufám polovinu věcí neslyším... špatný přenos nebo kapacita :-)
  • Nedá se to... a přitom mě zajímala odpověď na otázku, kdo je Jonova matka. Je mi jasné, že to neřek, ale třeba mohl prozradit, kdy se to dozvíme. :-)
  • ten přenos je strašný, mám hodně kvalitní připojení, ale i přesto se to dost seká atd. škoda
  • Kde a kdo postoval ten obrázek hradu kde byl Martin pls ? :-) Docela rád bych zjistil co je to za hrad a něco si k tomu přečetl :-)
  • Tak už je to v pohodě, ale pozdě :D Teď už se tam ni neděje, jen probíhá podepisování knížek a pak má být skupinové foto a asi konec, takže jsem všechny zajímavé věci prošvihnul :D Předpokládám, že před tou hostinou tam byla nějaká tiskovka.
  • http://www.predjamski-grad.si/en-index

No tiskovka nakonec byla ta hostina. Vždycky mezi chody byl čas na nějaké povídání, žádné oficiality. em tam rozpačité, žádná organizace...
  • Alek: Díky ti
    Na druhou stranu to asi muselo být pro něj spíše uvolňující.... Ale ta hudba s tím baštěním vytvořila fakt vtipný obrázek...
    BTW když tam zmiňoval, že hrál Homeworld a co čte za knihy... Vyjádřil někdy názor na Sapkowskiho? :) případně Zaklínače
  • Zmiňoval staré hry (Master of Orion jsem hrála taky :-)), pochybuji, že zná současnou tvorbu. A kdo ví, jestli vůbec zná Sapkowského, i když při návštěvě Polska ho musel zaznamenat. :-)
    Nicméně zmínil Kinga v kontextu, že už nejezdí na turné s knížkama a on (GRRM) vůbec, ale vůbec nezpychl ze slávy. :-)
  • No, ještě aby říkal opak. :-) A Sapkowského asi musel zaznamenat (při návštěvě Polska), vždyť to je v našem regionu jeho největší konkurence. :-)
  • Ben Nevis: Zná Battlestar Galacticu ... to se musí pochválit :-)
    Ale na svůj věk je to už hroznej dědeček....
  • Doufám, že před smrtí podepíšu ještě spoustu knih, Tyrion je moje oblíbená postava a neřeknu vám, kdo jsou rodiče Jona Sněha.
  • Nějak nvm jestli to není ztráta času tam stát na jeden blbej podpis :-D a ještě takovou frontu... To bych šel rovnou na to pivo...
  • ja by som tam stál od rána...
  • No každej má jiný hodnoty :-) 1) Mně to připadá jako ztráta času 2) Bych tím Martinovy ušetřil námahu :-D
  • majstro postol obrázok melisandry a prisľúbil ďalší diel Dunka a Egga. myslím, že po dopísaní Piesne (som optimista!) by naozaj mohol dať jeden román z Valaryie, alebo z Tanca Drakov alebo... proste z Westerosu. jeden uzavretý príbeh. to by bolo mňam.
  • Že já jsem si ten jeho blog dával do RSS... Ten člověk je strašně ukecanej :-D
  • GRRM je na turné s knížkou a padají z něj zajímavé informace. Něco z toho přeposílám i na Twitteru.
    Tyrion's is like me the way I want to be, and Sam is like me the way I am.
    highgarden and the rock will be setting in future books after ADWD
    Z toho mám radost, přece jen uvidíme Casterlyovu skálu.
  • Tyrion's is like me the way I want to be, and Sam is like me the way I am.
    Jo to už mne napadlo, teď je to dokonce potvrzené.
    highgarden and the rock will be setting in future books after ADWD
    Potvrzuje se mé tvrzení, že Martin si jel do Slovinska omrknout ten hrad, aby se inspiroval pro Casterlyovu skálu.
  • ktovie, čo GRRM povedal, že mu suspendovali jeho stránku v rátane Ne-Blogu. snáď dočasný výpadok....
  • ak máte záujem o podpísané knihy od GRRM tak pri príležitosti postupu Giants do finále dal u seba na webe 10% a 20% zľavy. viac info a linky v jeho ne-blogu
  • hmm, já spíš začínám bejt nervozní s postupem psaní. Říkal, že v lednu se na to vrhne a zatím žádný info :-(
  • On dělá všechno kromě psaní!
  • Alek napsal(a):

hmm, já spíš začínám bejt nervozní s postupem psaní. Říkal, že v lednu se na to vrhne a zatím žádný info :-(

Naivo :))
  • Psaní knih není žádná zábava. A už vůbec né, když víte jak to skončí.
  • Psaní knih není žádná zábava. A už vůbec né, když víte jak to skončí.
    Ještě otravnější je, když nevíte jak to skončit:-)
  • Bojím se aby si to tajemství nevzal mistr do hrobu...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi