Ice & Fire sraz

1235

Komentáře

• Debata o kartách, zdá se, bude na delší lokte, tak jí, pls, směřujte do AGOT CCG. Dikes.
  • Tož asi jsem poslední, kdo zde nezveřejnil dojmy ze srazu. Přišel jsem opravdu jako poslední, neboť jsem k dopravě použil služeb Českých drah, které znovu dostáli své pověsti. Hned po příchodu se mií všichni představili, nejvíce překvapen jsem byl u Léta, který vypadal velmi lidsky a navíc s celý sraz choval velmi způsobně, jen když se Dandali ptala zda někdo chce její vystidlé maso, trochu slintal a potichu si opakoval něco jako: "Musíš být silný. Ty to dokážeš. Budeš silný. Žádné maso, jsou tu lidé." Tak nevím. Deskovka skončila dost rychle. Teprve jsem se pořádně zapojoval do hraničních půtek s Greyroyovci a už to Dandali už dohrála hru. Karetní se mi dařila o dost více s Chroustam jseme si vybrali dva Andreho nejlepší balíky já Lanistary a chroust Baratheony takže to bylo dost vyrovnané, jediné co mi zkalilo radost bylo, že můj intrikující Ohař byl proti pravidlům, takže byl zrušen. Uznávám, že si to zasloužil.
  • Chroust: Display je taková krabička kde máš 36 boosterů, což jsou 11ti karetní doplňkové balíčky. Ve starteru jsou dva balíky stvořené přímo pro hru.
  • Koukám že už se to psalo v jiný diskuzi, tak to se omlovám. :D
  • To nevadí. Hlavně nechoď, Vašku, s pány na led. :-)
  • bude nekdy ted dalsi sraz?
  • No, nejsem proti, ale pochybuju, že se budem schopný v předvánočním či povánočním období shodnout na termínu. Nebo ne?

Navíc někde si ty kalendáře rozebrat budem muset (teda ti z nás co dělali hromadnou objednávku) a podle všeho by do Vánoc měly být.

Nu dobrá, zkusim teda něco navrhnout a uvidíme. Co třeba 20.12? Kalendáře už by mohly být, Vánoce jsou ještě daleko. :-)
  • Doplnil jsem fotky ze srazu o pár kousků od Dandali a Chrousta.

A jelikož zrovna koukám, že právě odbila půlnoc, tak Vám přeju hezký svátky, ať si je užijete dle svých představ, nic se nezhatí a vše vyjde, a kdoví, třeba i ten sníh bude...nebo tu zimu snad necítíte? :-)
  • Zdá se mi to, nebo jste všichni viděli nějak rudě? :-P

Merry Christmas!
  • Červené oči jsou hitem letošní zimy - vzpomeňme na Ducha, na čarostromy, na Melisandru, na lorda Krvovrána a na hraběnku Elyseu von Strudelheim. :-)

Zima se blíží.

"Sníh! Sníh! Sníh!" křičí Mormontův havran.

Veselé zlovlčí i nezlovlčí Vánoce! :-)
  • šťastné a veselé
  • Uf, zapojuji se do debaty, jak se srazem a kalendáři :-).
  • Léto myslím říkal, že bude svůj kalendář půjčovat za peníze, aby si ho mohl každý aspoň na pár dní pověsit na zeď a pak mu ho zase vrátit.

Já nevím jak vy, ale my s Alekem na srazu hodláme hrát šachy(bez hodin).:-)
  • Snad kdyby byl k dispozici nějaký šikový důlek, zúčastnil bych se se svými skleněnkami taktéž :)
  • Ej, tak to byl dvojsmysl vpravdě tyrionovský! :-)

Šachy jsou pasé. Kdo si dá partičku cyvasse?
  • Tak jako dvojsmysl jsem to nezamýšlel :D ani mě to nenapadlo. Jsem člověk přímého jednání - spíše Ned :D
  • Tramtadadá, konečně jsem sehnal ustalovač :-) a tak se můžete v článku pokochat fotkami ze srazu.
  • Asi to sem nepatří, ale kdyby to někoho zajímalo. Mám rád karetní hru Bang a mám také velmi rád Ságu ledu a ohně. Takže co se nestalo :-), udělal jsem karetní hru s některými herními prvky bangu a reáliemi naší oblíbené ságy. Myslím, že se to docela povedlo, kdo by chtěl dělat betatestera nechť se ozve :-)
  • Doplnil jsem do článku pár fotek ze hry.

zdb: Za ten půlrok, co to tu visí, jsem konečně Bang poznal a tak mě to začlo víc zajímat. Možná bysme to mohli zařadit na příští sraz (už to máš jistě otestovaný a vychytaný :-)), rád bych tu variaci na IF zkusil.
  • Doplněny tři fotky a report z pera Chrousta.
  • Moc pěkný zápis. :)
  • Jak jsem již nekde psal, vytvoril jsem karetni hru s tematikou Pisne. Pokud by si to chtel nekdo zahrat muzem se potkat v cajovne v Praze apod.
  • Já bych si určo zahrál. Co takhle udělat někdy v březnu zase sraz? Zkusili bychom karty a třeba ještě dali jednu deskovku. Zatím předběžně bez data, jen esli by byl zájem.
  • No někdy bych taky dorazil, pokud mi pobočník otevře brány Králova přístaviště...
  • zbz - Karetni? co to jako ma byt? dyt karetni oficialne existuje, hod nejake screeny.
  • Jedná se o hru na obdobném systému jako je Bang. Je tam samozřejmě spousta odlišností vzhledem ke snaze být blízko reáliím ságy. Je to svižné a pro 2 až 6 hráčů. Je to taková odpočinková záležitost po složité deskovce :-) Zatím se líbila všem, a to i těm kteří ságu neznají. Karty jsou zpracované do formy hracích karet v zásadě k nerozeznání od obdobných prodávaných. Obrázky jsou z netu a od jednoho známého autora obrázků ságy, a i z tohoto důvodu bych sem nerad dával jakékoliv screeny apod :-) chápete autorské právo je třeba ctít.
  • Flanker: Zatím nebyl důvod brány zavírat :-)
  • A když mi někdo osvětlí pravidla...
  • Nic to není, Flankere, neboj se! Dandali mi je vysvětlila asi za deset minut a já jsem ji hned poté porazil na hlavu. Škoda, že jste u toho nebyli. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi