Tož asi jsem poslední, kdo zde nezveřejnil dojmy ze srazu. Přišel jsem opravdu jako poslední, neboť jsem k dopravě použil služeb Českých drah, které znovu dostáli své pověsti. Hned po příchodu se mií všichni představili, nejvíce překvapen jsem byl u Léta, který vypadal velmi lidsky a navíc s celý sraz choval velmi způsobně, jen když se Dandali ptala zda někdo chce její vystidlé maso, trochu slintal a potichu si opakoval něco jako: "Musíš být silný. Ty to dokážeš. Budeš silný. Žádné maso, jsou tu lidé." Tak nevím. Deskovka skončila dost rychle. Teprve jsem se pořádně zapojoval do hraničních půtek s Greyroyovci a už to Dandali už dohrála hru. Karetní se mi dařila o dost více s Chroustam jseme si vybrali dva Andreho nejlepší balíky já Lanistary a chroust Baratheony takže to bylo dost vyrovnané, jediné co mi zkalilo radost bylo, že můj intrikující Ohař byl proti pravidlům, takže byl zrušen. Uznávám, že si to zasloužil.
Doplnil jsem fotky ze srazu o pár kousků od Dandali a Chrousta.
A jelikož zrovna koukám, že právě odbila půlnoc, tak Vám přeju hezký svátky, ať si je užijete dle svých představ, nic se nezhatí a vše vyjde, a kdoví, třeba i ten sníh bude...nebo tu zimu snad necítíte? :-)
Asi to sem nepatří, ale kdyby to někoho zajímalo. Mám rád karetní hru Bang a mám také velmi rád Ságu ledu a ohně. Takže co se nestalo :-), udělal jsem karetní hru s některými herními prvky bangu a reáliemi naší oblíbené ságy. Myslím, že se to docela povedlo, kdo by chtěl dělat betatestera nechť se ozve :-)
zdb: Za ten půlrok, co to tu visí, jsem konečně Bang poznal a tak mě to začlo víc zajímat. Možná bysme to mohli zařadit na příští sraz (už to máš jistě otestovaný a vychytaný :-)), rád bych tu variaci na IF zkusil.
Já bych si určo zahrál. Co takhle udělat někdy v březnu zase sraz? Zkusili bychom karty a třeba ještě dali jednu deskovku. Zatím předběžně bez data, jen esli by byl zájem.
Jedná se o hru na obdobném systému jako je Bang. Je tam samozřejmě spousta odlišností vzhledem ke snaze být blízko reáliím ságy. Je to svižné a pro 2 až 6 hráčů. Je to taková odpočinková záležitost po složité deskovce :-) Zatím se líbila všem, a to i těm kteří ságu neznají. Karty jsou zpracované do formy hracích karet v zásadě k nerozeznání od obdobných prodávaných. Obrázky jsou z netu a od jednoho známého autora obrázků ságy, a i z tohoto důvodu bych sem nerad dával jakékoliv screeny apod :-) chápete autorské právo je třeba ctít.
Nic to není, Flankere, neboj se! Dandali mi je vysvětlila asi za deset minut a já jsem ji hned poté porazil na hlavu. Škoda, že jste u toho nebyli. :-)
Komentáře
Navíc někde si ty kalendáře rozebrat budem muset (teda ti z nás co dělali hromadnou objednávku) a podle všeho by do Vánoc měly být.
Nu dobrá, zkusim teda něco navrhnout a uvidíme. Co třeba 20.12? Kalendáře už by mohly být, Vánoce jsou ještě daleko. :-)
A jelikož zrovna koukám, že právě odbila půlnoc, tak Vám přeju hezký svátky, ať si je užijete dle svých představ, nic se nezhatí a vše vyjde, a kdoví, třeba i ten sníh bude...nebo tu zimu snad necítíte? :-)
Merry Christmas!
Zima se blíží.
"Sníh! Sníh! Sníh!" křičí Mormontův havran.
Veselé zlovlčí i nezlovlčí Vánoce! :-)
Já nevím jak vy, ale my s Alekem na srazu hodláme hrát šachy(bez hodin).:-)
Šachy jsou pasé. Kdo si dá partičku cyvasse?
zdb: Za ten půlrok, co to tu visí, jsem konečně Bang poznal a tak mě to začlo víc zajímat. Možná bysme to mohli zařadit na příští sraz (už to máš jistě otestovaný a vychytaný :-)), rád bych tu variaci na IF zkusil.