Inak, zase sme úplne mimo témy, predtým idem to témy "Sranda topič" tak, že som prosto vedel, o čom bola predchádzajúca debata a čo som napísal, teraz keď som klikal na túto tému chvíľu trvalo, kým som si spomenul, čo sme vlastne riešili skutočne :D
Jukni do záhlaví izby a hned budeš vědět, že se tu řeší, kdo krom Daenerys a jejího přeživšího zaměněného synovce Aegona je třetí hlávka plná nakružaného zelí :-))
Chichichi, tohle si už hodně dlouho myslím. Akorát mi pak je děsně trapné, když se všichni rozplývají nad něčím miminkem (to je krásné, celý tatínek...) a já tam vidím malou, růžovou (občas nafialovelou), měkkou a hodně rozbitnou hroudičku :)))
Přesně tak. "Jééé, to je krásný!" "Co???!" U matek se to dá omluvit hormonama, u otců neochotou připustit, že mají podíl na něčem tak nehezkém, ale reakce okolí nechápu. ;)
ach, mluvíš mi z duše. Já na takové výlevy říkám, že každé dítě je v očích své matky to nejhezčí a nejchytřejší. A že si totéž myslím o svém psovi. Citlivé povahy si to vezmou osobně a urazí se, ostatní se zasmějou.
ach, mluvíš mi z duše. Já na takové výlevy říkám, že každé dítě je v očích své matky to nejhezčí a nejchytřejší. A že si totéž myslím o svém psovi. Citlivé povahy si to vezmou osobně a urazí se, ostatní se zasmějou.
Moje maminka občas uznává, že můj pes je hezčí a chytřejší, než můj bratr (takže její syn). :D
Komentáře