Drak má tři hlavy...

1234568»

Komentáře

• No ale to o nom povedala znama, co lieci deti v Somalsku ci Kongu, takze to povazujem za irelevantne :))))
  • Inak, zase sme úplne mimo témy, predtým idem to témy "Sranda topič" tak, že som prosto vedel, o čom bola predchádzajúca debata a čo som napísal, teraz keď som klikal na túto tému chvíľu trvalo, kým som si spomenul, čo sme vlastne riešili skutočne :D
  • Jukni do záhlaví izby a hned budeš vědět, že se tu řeší, kdo krom Daenerys a jejího přeživšího zaměněného synovce Aegona je třetí hlávka plná nakružaného zelí :-))
  • Aha, asi riešite, aké pekné sú deti Targaryenov, keď sú splodené z krvismilstva :D Ja Posledné číslo slepého kúzelníka som to nepochopil :D
  • Posledné číslo slepého kúzelníka - vynikající :))) u nás se říká výškrabek z porodního kýblu :-))
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

Jarla napsal(a):

Novorozenci leda E.T.mu

Chichichi, tohle si už hodně dlouho myslím. Akorát mi pak je děsně trapné, když se všichni rozplývají nad něčím miminkem (to je krásné, celý tatínek...) a já tam vidím malou, růžovou (občas nafialovelou), měkkou a hodně rozbitnou hroudičku :)))
    Přesně tak. "Jééé, to je krásný!" "Co???!"
    U matek se to dá omluvit hormonama, u otců neochotou připustit, že mají podíl na něčem tak nehezkém, ale reakce okolí nechápu. ;)
    ach, mluvíš mi z duše. Já na takové výlevy říkám, že každé dítě je v očích své matky to nejhezčí a nejchytřejší. A že si totéž myslím o svém psovi. Citlivé povahy si to vezmou osobně a urazí se, ostatní se zasmějou.
  • janice napsal(a):

ach, mluvíš mi z duše. Já na takové výlevy říkám, že každé dítě je v očích své matky to nejhezčí a nejchytřejší. A že si totéž myslím o svém psovi. Citlivé povahy si to vezmou osobně a urazí se, ostatní se zasmějou.

Moje maminka občas uznává, že můj pes je hezčí a chytřejší, než můj bratr (takže její syn). :D
  • Jarla napsal(a):

Posledné číslo slepého kúzelníka - vynikající :))) u nás se říká výškrabek z porodního kýblu :-))

:D To mám prevzaté od Lorda Nortona.. Ten vždy vedel čo povedať... James, ty prefajčený eštebák... Alebo James, ty živá legenda proletariátu

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi