Vlastní tvorba

Chtěl bych využít tohoto fóra a dát vám odkaz na svou vlastní povídku. Se žádným světem G.R.R.M. Nemá nic společného. Přesto budu vděčný za každé přečtení a kritiku.

http://xknihy.info/index.php?id=84

dík

«13

Komentáře

• Zajímavé, máš pravdu, že se to sem moc nehodí tématicky, ale co už. Rozhodně máš talent, má to řádnou formu i obsah s myšlenkou, která provokuje k zamyšlení... tak to má být. Jo a fajn aluze na Kulový blesk ;-)

• Ode mne se dočkáš maximálně hodnocení na úrovni líbí-nelíbí. Opravdu relevantní posudek a kritiku bys dostal jedině od "bloody fucking professional" redaktora. Takže neváhej a pokud máš ambice publikovat a stát se spisovatelem - a pokud jsi to ještě neudělal - obešli všechny redakce, které znáš - třeba ti to vydají. A bude z tebe "bloody fucking professional". :wink:

Takže: příjemné čtení v rozsahu odpovídajícímu nosnosti zápletky. I když možná, že by se z toho dalo vytěžit víc.

Ó, jak by mě potěšila nějaká čtenářská povídka ze světa G.R.R.Martina, na stránkách od Sapkowského je jich přece spousta! :cry:

• Já bych si klidně nějakou zkusil, ale mistr nemá rád (jemně řečeno) když mu někdo píše v jeho světě, takže budu ctít jeho žádost a nebudu mu fušovat do řemesla...

• Nevaž se, odvaž se! :D A kde to Grr říkal? Ale nevěř tomu. Každého autora potěší, když mu někdo zafušuje do jeho světa, nemysli si, že ne. Tak co? Kdo neváhá a něco sem pošle? Sem s tím!

• Můj mladší bratr :roll: (jsme dvojčata) 8) píše šílené úleťárny a já se u toho vždycky děsně nasměju, tak mě napadlo, že bych něco bez jeho vědomí (to by nepřežil) :evil: tady prsknul. Ale váhám, jestli je to vůbec publikovatelné. On je děsný blázen. :twisted: Bez cenzury už by to nebylo ono. Tak nevím... :?:

• Těžká_palice: Úlet´árny??!? :P Nekecej a publikuj (a necenzurovaný!)nebo ti nacpem vrabce do krku! : )

• Ale tim vrabcem v krku sem nemyslel na nic neslušného...

• Tak teď jsi mě definitivně přesvědčil, že by to nebyl dobrý nápad. Vždyť bys mohl úplně zdivočet a to bych si nemohl vzít na svědomí! :?

• Kdybych do téhle rubriky dala něco z tvorby, kterou se živím já, tak bych se rázem ocitla a kraji společnosti..... :lol: :lol: :lol:

• Literatura na hraně zákona? To zní zajímavě. Kdybych sem dal já některý z výplodů mého nebohého mladšího bratra, zdivočeli by nejen zlovlci. :wink:

• Lady Týna napsala pod svými četnými pseudonymy veledíla jako Mein Kampf nebo Kapitál. To je známo. 8)

• Léto wrote:
    Lady Týna napsala pod svými četnými pseudonymy veledíla jako Mein Kampf nebo Kapitál. To je známo. 8)

Něco horšího. Píšu dívčí románky :wink:

• Což mi připomíná. Nemáte někdo mladší sestru, sestřenici, přítelkyni (do šestnácti let, ale to se u vás Sansofilů myslí samosebou) ? Ano? Kupte jí Týninu knížku! Týniny knížky do každé rodiny!

• Moje poslední se jmenuje Vlčí princezna :twisted:

Fakt.

• Tyna wrote:
    Píšu dívčí románky :wink:

O Sanse? 8)

• Tyna wrote:
    Moje poslední se jmenuje Vlčí princezna :twisted:

Fakt.

Fakt??? Dnešní noc je plná skandálních odhalení. 8)

• Quote:

Fakt.

Jéje! A vystupují tam tklivě vyjící zlovlci v soustředných kruzích? Hoď sem ukázku! 8)

Týna wrote:
    Což mi připomíná. Nemáte někdo mladší sestru, sestřenici, přítelkyni (do šestnácti let, ale to se u vás Sansofilů myslí samosebou) ? Ano? Kupte jí Týninu knížku! Týniny knížky do každé rodiny!

Promiň, ale koupit v obchodě dívčí román, to je horší než kupovat prezervativy. :twisted:
  • heavy_head wrote:
    Tyna wrote:

Fakt.

Fakt??? Dnešní noc je plná skandálních odhalení. 8)

Jo, fakt. Je to tak a nestydím se za to.

• Léto wrote:
    Quote:

Fakt.

Jéje! A vystupují tam tklivě vyjící zlovlci v soustředných kruzích? Hoď sem ukázku! 8)

Ne. Žádní zlovlci tam nejsou. Nejsou tam dokonce ani vlci.

Léto wrote:
    Týna wrote:
    Což mi připomíná. Nemáte někdo mladší sestru, sestřenici, přítelkyni (do šestnácti let, ale to se u vás Sansofilů myslí samosebou) ? Ano? Kupte jí Týninu knížku! Týniny knížky do každé rodiny!

Promiň, ale koupit v obchodě dívčí román, to je horší než kupovat prezervativy. :twisted:

Objednávej po netu. I dívčí románky chodí v diskrétním balení. :twisted:

• Týna wrote:

Takže vlčice! :twisted: Hoď sem ukázku. 8)

Týna wrote:
    Objednávej po netu. I dívčí románky chodí v diskrétním balení.

Jsi velmi přesvědčivá. Skoro začínám věřit, že to je pro mě ten nejvhodnější typ literatury. :wink:
  • Léto wrote:
    Týna wrote:

Takže vlčice! :twisted: Hoď sem ukázku. 8)

Promiň, ani vlčice. Ten název je zavádějící.

Léto wrote:
    Týna wrote:
    Objednávej po netu. I dívčí románky chodí v diskrétním balení.

Jsi velmi přesvědčivá. Skoro začínám věřit, že to je pro mě ten nejvhodnější typ literatury. :wink:

Pokud se chceš dlouze smát lady Týně, pak ano.

Ale já mám pro své knížky slabost a mám ráda i své čtenářky.

• Vynikající. Hodlám použít tuto realistickou zápletku ve svém novém románě O vlcích a lidech. :wink: Pokračujte, prosím.

Tady by se ti nikdo nesmál. Jistě máš nějakou oblíbenou pasáž, která se ti povedla a jsi na ni hrdá. No tak, nestyď se. 8)

• Myslíš realistickou zápletku o nadšeném zlovlkovi, jenž, stříhaje ušima, loví ze své oblíbené člověčice ukázku její knízky, zatímco ona ji odmítá svému oblíbenému zlovlkovi ukázat? Máš pravdu, to má solidní dramatický potenciál. :wink:

(tklivě vyji ve snaze zapůsobit na Týnu, aby publikovala zajímavou pasáž)

• "Našlapuj zlehka a opatrně, neboť toto jsou mé sny."

• Tss. Sansa by moji knížku milovala. No, i když Sansa asi moc ne, když tak o tom přemýšlím, ale Arye by se zaručeně líbila.

Vy dva jste na to moc staří, moc muži a moc zlovlci. (Ale kdybyste měli to ségru nebo přítelkyni pod zákonem... Nic vám nezíská sympatie dívky školou povinné tak rychle jako demonstrace vlastního bohatého citového života ztělesněná koupí romantické literatury :lol: :lol: :lol: ) Ona vlastně není zase tak romantická, je tam upíří sekta, ale i tak...

Teď píšu povídky. V několika jsem zabrousila spíš na pole fantasy, takže čekám, že mě s tím vydavatel vyhodí :cry: Ale budu se moc snažit to prosadit.

A v jedné použiju ten heavy_headův citát :lol:

• heavy_head wrote:
    "Našlapuj zlehka a opatrně, neboť toto jsou mé sny."

Ještě ne, sere heavy_head. Ještě to nejsou tvé sny, ještě bdíš a píšeš si s jinými lidmi, tak se na to koncentruj. Zdá se mi, že místy vypadáváš :twisted:

• :shock: Ten s tou... ten s tím..? :oops:

• heavy_head wrote:
    :shock: Ten s tou... ten s tím..? :oops:

Tak dobrou noc. :lol:
  • Kdepak, to byl jen citát od nějakého obskurního spisovatele. Kam já bych se na něj hrabal. :wink:

• Tsss. Sansa má ráda galantní rytíře, ne nějaké polovzdělané machos. I kdyby, Joffrey ji z toho vyléčil. :wink:

Jéé, zrovna jsem zjistil, že mám ve sklepě zavřenou kompletní třetí třídu dívčí základní školy... tak šup sem s tou ukázkou, ať si to děvčata můžou přečíst. :twisted:

Jůůů! Který citát? Myslíš "Ostatně soudím..."? :lol:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů LiteraturaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi