Vlastní tvorba

13»

Komentáře

• Děkuji všem za kladné hodnocení a za připomínky. :)

Nechám tu povídku ještě chvilku odležet, pak si ji ještě jednou projedu a zkusím najít nějakou vhodnou soutěž, nebo něco podobného. 8)

• Stejně je zajímavé, že takového optimisticky naladěného zlovlka láká hororový žánr.

A že střízlivého pragmatika může lákat tajemno.

A pankáč s červenými vlasy si čte Dostojevského. (reálný zážitek z tramvaje :shock: )

• Kdo tvrdí, že jsem optimisticky naladěn? Ve skutečnosti mám povahu tak trochu jako Rhaegar (na tomto fóru zřejmě rozšířený jev). :twisted:

Střízlivý pragmatik byl tajemně zastřelen na toaletě.

Pankáč s čírem si čte Dostojevského.

Vysokoškolská studentka louská TopDívku.

Důchodkyně vzdychá nad Pánem prstenů.

Decentní podnikatel studuje Krvavou hostinu Krug´hara Démona z patnácté dimenze, svazek XIV.

Věci někdy nejsou tím, čím se zdají. :wink:

• ... a zbytek čte G.R.R. Martina. :wink:

• hele náhodou, moje babička Pána prstenů četla a říkala že dobrý, moje druhá babička zas na něj koukala v TV a taky prej dobrý, zato mý rodiče ho ani nečetli a ni neviděli...prarodiče jsou holt v tomhle uvědomělejší:-))

• heavy_head wrote:
    ... a zbytek čte G.R.R. Martina. :wink:

To jsou ale naprosto zanedbatelná čísla! :roll:

Alek wrote:
    hele náhodou, moje babička Pána prstenů četla a říkala že dobrý, moje druhá babička zas na něj koukala v TV a taky prej dobrý, zato mý rodiče ho ani nečetli a ni neviděli...prarodiče jsou holt v tomhle uvědomělejší :) )

Inu, vždyť to jsou v podstatě Tolkienovi vrstevníci! Teda... skoro. :wink:
  • Zajímavá je teorie o tom, že mezi tím, co bychom chtěli psát a tím, co nakonec píšeme (ať již jsme k tomu přinuceni okolnostmi, vydavatelem, slevněním na vlastní literární a estetické ambice) je zpočátku jen nepatrný rozdíl, a na konci propast. :idea:

• Lady Týně roste konkurence! :o 8) Více na blogu. :twisted:

• Víte, že Norman Mailer napsal knihu "Reklama na vlastní osobu?" :twisted:

• Dovoluji si upozornit, že jsem napsal čtvrtou kapitolu první části svého mocného humongózního opusu. :o 8) :twisted:

http://zlovlk.blog.cz

Lidé, čtete! :!:

• Konečně! 8)

Posledních pár dnů jsem byl napjat jako tětiva. :wink:

• heavy_head wrote:
    ... a zbytek čte G.R.R. Martina. :wink:

Moje babička se nějak srazila se Hrou o Trůny a kousek si z ní přečetla. Říkala, že je to nádherná knížka a jestli bych jí to v Zimě nepučil. Tak uvidím.

• Tak že přeju babičce pevný zdravý...naposledy se s Hrou o trůny srazil Ned Stark a nedopadlo to pro něj zrovna dobře. :-)))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů LiteraturaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi