FC NEVADA DRAGONS

17810121370

Komentáře

• asi kanada za mňa... bude to krajšie finále s čechmi :)
  • Já fandím Rusům - Ovechkin je sympaťák :)))
  • Já taky Rusům.
  • Jj s kanadany to bude hezčí hokej, ale boji bojím, aby jim ti naší stačili. Rychlostne na ne nemaj, ale zas nám to tam víc padá...
  • tak toto bol veľký gól na 1:1
  • Orel nebo javor? Mě by spíš zajímalo, co zmůže spojenectví lva a dvou orlic proti třem korunám severu?
  • No a javoráci se můžou drbat na hlavě... pěknej obrat, to se musí nechat...
  • Tak, a máme ve finále klasickou evropskou čtyřku.
  • Tohle mě dostalo:
    Rusové parádně otočili zápas. Jsou jak Microsoft: milovat je nemůžeš, respektovat bys měl, podcenit nesmíš.
  • Všechny tři góly byly moc pěkné.

Alek: LOL, kdo to řekl? :o))
  • Petr Koubský na Twitteru, IT analytik se halt nezapře :-) Měl jsem ho jeden semestr a byl to téměř nejzajímavější předmět za celé moje VŠ studium.
  • Ruský medvěd sežral všechen javorový sirup...Dobře tak..
  • Já teda nemiluju Kanadu a těší mě, že balej. Každej, kdo je vyřadí, má můj vděk :)
  • Kanadské hokejisty nesnáším..Je to hokejová země a mnoho jejich hokejistů je naprosto úžasná, ale jsou neskutečně namachrovaní a to mi fakt vadí. Kajgorodov gól byl neskutečný. Taky se mi líbilo, že konečně někdo rubal Kanadu a ne naopak....:-)
  • Chmur:
    Je to hokejová země a mnoho jejich hokejistů je naprosto úžasná, ale jsou neskutečně namachrovaní
    V tomto nevidím rozdíl mezi Ruskem a Kanadou.
  • S tím rozdílem, že Rusové byli včera o hodně horší :-)
  • Nj, jenže hokej se nehraje na krásu :o)

Neviděla jsem celý zápas, ale z těch částí, které jsem viděla, mi nepřipadlo, že by byli Rusové horší.
  • Kolik to skončilo na střely? Podle první třetiny tipuju, že tak 45:20... imo je alespoň v první třetině těžce válcovali.
  • Já to zase beru historicky a podle sympatií k dané zemi... Proto Rusko je snad jediný národ, kde se nebojím generalizovat (teda snad až na doopravdy dobré spisovatele a skladatele).

Takže jsem fandil jasně Kanadě
  • A jaké máš pocity když někdo hraje s Německem či Rakouskem?
  • V první třetině je Kanada přehrála. Ale třetí byla přesný opak.
  • S Rakouskem docela dobrý - Proti nim snad nic nemám... Ovšem byli jsme Federace a oni bylo pod stejně blbou Monarchii jako my a na společnou historii jsem docela pyšnej, protože byla částečně vytvářena i našim státem :-D ... A Německu zvláště taky ne... Mám na jejich historii dost osobní názor.. Zvláště co se týče Francie a jejich nesmyslných požadavcích...

Zatímco Rusko to je pro mne už pojem takového nechutenství :-D Nvm třeba pletu, ale nějak jejich kultuře nefandím....
  • Kolik to skončilo na střely? Podle první třetiny tipuju, že tak 45:20... imo je alespoň v první třetině těžce válcovali.
    To nemusí nutně vypovídat o tom, že byli jasně lepší. Kanadský styl je založeny na střelbě z jakékoliv pozice a snaze o dorážky. Ruský hokej podobně jako český je více o přihrávkách do vyložených pozic. Takže na jasné a nebezpečné šance bych to viděl na remízu s tím, že každé mužstvo mělo chvílema na vrch. Možná že Kanada jich měla víc, ale Rusko podržel brankář.
    Já osobně proti Rusku nic nemám. Připadá mi jako velice krásná a zajímavá země s osmdesátiletou temnou historií, která se přímo dotkla i nás
  • Jasný, o počtu střel to není, já viděl jeden a půl třetiny a v nich mi prostě přišlo, že je Kanaďani težce válcovali, usazovali se v jejich třetině a Rusové měli šance jen z brejků. Třetí jsem ale neviděl, jen slyšel zpovzdálí, tak se to třeba opravdu otočilo.
  • kdyby to bylo o počtu střel tak by se dalo říct, že nás němci jasně přehrávali když to bylo skoro 40:20. A přitom to bylo přímo naopak.
    Včerejší Sbornou jsem viděl jen v poslední třetině a to už měla jasně navrch. Kanada mi trochu připomínala slováky jak hráli s finama a zkoušeli bránit taky 1:0
  • Amaroun: S chutí bych se zeptal, z čeho ta generalizace v tom jednom případě vychází v porovnání s ostatními, ale nechci to zvrhnout v politickou debatu.
    Co se týče hokejového stylu, je to jak říká Chmur. Rusko, Česko a jiný země se spíš pokoušej dostat do ideální pozice, Kanaďani a Američani spíš hrajou na co nejvíc střel s tím, že se snad něco z toho množství ujme (zvlášť při jejich oblíbenejch závarech před bránou).
  • Ehm, postřehl naši, že druhá třetina ještě neskončila? Vždyť si tam Švédové dělají co chtějí.
  • už máme pripravenú inzerciu kde chválime čechov za zlato, tak dúfam, že to otočia aj keď tých oslabení by už stačilo...
  • Nechápu, proč se po jednom golu začala tak brutálně točit sestava! Úplně zbytečná panika, vždyť to ještě nebylo nic kritického. Od té doby co se hráči začali točit sestavou jak na kolotoči to šlo pořádně do kytek.
  • Přiznávám, dneska vyhrál lepší. V útoku jsme byli úplně bezzubí.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi