Je mi Slováků líto. Proti Rusům jsem jim samozřejmě fandil (i mně protékají žilami minimálně tři litry slovenské krve:-)...Navíc, kromě Cháry a Mezsároše tam mají to nejlepší..I když, možná právě větší osobnosti v obraně je to, co jim hodně chybí.Navíc Višnovský musí hrát na půl plynu. Přál bych jim postup do vyřazovaček, ale budou to mít hrozně těžké a moc tomu nevěřím..
SVk šanci na postup mají, ale je dost malá. Museli by porazit poraženého z dnešního duelu CZE - FIN s tím, že onen poražený získá v bojích proti RUS a GER maximálně 3 body. Tato situace se ale netýká nás. Protože mi vyhrajeme všechno. A Němci dostanou nálož 5:0
no my musíme nasledujúce tri zápasy neprehrať, a aspoň jeden vyhrať v riadnom čase. ťažké, hlavne kôli vám pochopiteľne. no ale skúsiť to treba. na druhu stranu, ak vyhráme nasledujúcich 6 zápasov, tak sme majstri sveta :)
Ve finále (resp. vyřazování) nemůžeš taktizovat. Nemůžeš před turnajem přijít a říct tohohle bych chtěl, toho neho taky, ten plakal a ten se smál... To mě dycky rozčiluje při losování skupin a pod. - "koho byste chtěli do skupiny". Kurňa, když chci postoupit ze skupiny, tak musim hrát i kdyby tam se mnou byla Brazílie, Španělsko a Argentina (já vim, že se nasazuje). Jinak tam nemusim jezdit.
Že má někdo občas kliku, to se stává, ale tu může mít jenom jeden.
Flanker: Asi jsi nepochopil, co jsem chtěl říct. Jde o to, že můžete nějaké zápasy prohrát (viz. minulý šampionát) a stejně vyhrajete. Slováci jsou teď na odpis, prohráli dva důležité souboje, ale třebas zaberou a ještě budou šampiony. Samozřejmě že ve vyřazovacích soubojích už vyhrát musíte všechno...
Teda já bych to nerad zakřik, ale tenhle tým se mi za poslední roky líbí úplně nejvíc. Sešlo se v něm to nejlepší, nehvězdné vedení z loňska a k tomu hvězdy jako Eliáš, který konečně hrajou uvolněně, páč na nich neleží přímo ta tíha. No a Pavelec, to je slušná mucholapka. Těšim se na pátek, to bude velký :-)
Komentáře
že prohráváj před domácím publikem něco svědčí o jejich hokeji :-)
na druhu stranu, ak vyhráme nasledujúcich 6 zápasov, tak sme majstri sveta :)
Že má někdo občas kliku, to se stává, ale tu může mít jenom jeden.
Rusáci už bohužel srovnali, ale Norové taky dobře jedou :-)
Tak bohužel obrat a vypadá to, že už se Dánové složili. Škoda. Sledovat můžeš zde: atdhe.fm