no mocinky jsem se bál v tý druhý půlce. Zásadní zlom byl odchod rosy a pak ten maglajz s čechem, ten je nabudil. Ale zase bych ten výkon nesnižoval, výhra i tak zasloužená. Obrana hrála jak z partesu, občas i byla vidět čapkova strojová kombinace :-)
Mně to přijde přesmíru trapný, když tam rozjíždí ty obehraný přirovnání a sousloví. Teď si oblíbil právě strojovou kombinaci. Chybí mi u něj improvizace, jazyková pestrost. Ale jo u fotbalu to není zlý, víc mi vadil v tenisu - i když tam ted dali nějakýho novýho a to je teprv tragédie oproti Svačinovi.
flankere - Knoflíčka bys mohl ještě pamatovat...to byl vedle Panenky jediný, koho jsem si všimla...jo a ještě nomen omen Skuhravý :-)) Tedy Panenku jsme jako dítě registrovala z jiného důvodu než Knoflíčka :-)) Lehával na hřišti tuším za Spartu :-D Furt třepal nožičkama ve vzduchu a fňukal, že mu natrhli nehet, rozmázli mejkap, rozčíslo pěšinku...:-))
Knoflíček hrál za Slavii, aspoň v té představě roky žiju. Nyní tráví většinu času v pantoflíčkách ve výčepu U Holanů. Co jsem se tam zjevila, tak tam byl :-)
Obávam sa, že vas dajú... Nechceš zasiahnuť v melisandre a stanisovi?
450 nepřečtených příspěvků - to jsem asi zas něco prospal no - a momentálně teda nemám vůbec čas to pročítat :-( Sakra, tohle mi pište už v zárodku třeba přes PMku.
Tak odkládám učení, snad velká jména Něm vs. Niz nezklamou a bude to pěkný fotbal a padne pár gólů - je mi vcelku jedno kdo je dá, možná trochu víc fandim Němcum.
Komentáře
tak tedy příště, a konečně s Bosákem.