FC NEVADA DRAGONS

1404143454670

Komentáře

• no mocinky jsem se bál v tý druhý půlce. Zásadní zlom byl odchod rosy a pak ten maglajz s čechem, ten je nabudil. Ale zase bych ten výkon nesnižoval, výhra i tak zasloužená. Obrana hrála jak z partesu, občas i byla vidět čapkova strojová kombinace :-)

tak tedy příště, a konečně s Bosákem.
  • Co máte proti Čapkovi? Bosák je lepší, ale pořád ho řadím mezi dobré komentátory...
  • Mně to přijde přesmíru trapný, když tam rozjíždí ty obehraný přirovnání a sousloví. Teď si oblíbil právě strojovou kombinaci. Chybí mi u něj improvizace, jazyková pestrost. Ale jo u fotbalu to není zlý, víc mi vadil v tenisu - i když tam ted dali nějakýho novýho a to je teprv tragédie oproti Svačinovi.
  • Poliaci si koledujú, ale gól dali krásny!
  • Jarla napsal(a):

flankere - Knoflíčka bys mohl ještě pamatovat...to byl vedle Panenky jediný, koho jsem si všimla...jo a ještě nomen omen Skuhravý :-)) Tedy Panenku jsme jako dítě registrovala z jiného důvodu než Knoflíčka :-)) Lehával na hřišti tuším za Spartu :-D Furt třepal nožičkama ve vzduchu a fňukal, že mu natrhli nehet, rozmázli mejkap, rozčíslo pěšinku...:-))

Knoflíček hrál za Slavii, aspoň v té představě roky žiju. Nyní tráví většinu času v pantoflíčkách ve výčepu U Holanů. Co jsem se tam zjevila, tak tam byl :-)
  • Když na to tak koukám, tak tu sobotu vidim docela bledě - Poláci jsou nebezpečný.
  • Obávam sa, že vas dajú... Nechceš zasiahnuť v melisandre a stanisovi?
  • sarven: nepráskej :-)
  • lezie mi na nervy
  • už to pomalu vzdává, chlapec... .-)
  • Bez Rosy to nepůjde, bez Baroše jo. :-)
  • Bez Ros nejde nikdy nic :)
  • Rosa Bolton Achilles.
  • Blackfish napsal(a):

Bez Ros nejde nikdy nic :)

:-D Jj... Ros a na kolejích...
  • Jako že Nohama stíráš Rosu na kolejích?
  • sarven napsal(a):

Obávam sa, že vas dajú... Nechceš zasiahnuť v melisandre a stanisovi?

450 nepřečtených příspěvků - to jsem asi zas něco prospal no - a momentálně teda nemám vůbec čas to pročítat :-( Sakra, tohle mi pište už v zárodku třeba přes PMku.
  • Tak odkládám učení, snad velká jména Něm vs. Niz nezklamou a bude to pěkný fotbal a padne pár gólů - je mi vcelku jedno kdo je dá, možná trochu víc fandim Němcum.
  • Fandim Nemcom, nedá sa inak. Hrajú skvele a Ozil má fantastické prihrávky.
  • Pochybuji že to bude lepší než předchozí zápas. Každopádně já v této skupině fandím Dánsku.
  • No to mě... že já nedal na ten tip Chmura a Gomeze do sestavy snů nedal - takovejch bodů jsem prošustroval pro hezké oči Ronalda! :-)
  • Nj, zahledět se chlapům do očí se nevyplácí :)
  • To přijde na chlapce :)
  • Uff, skoro jsem van Persieho před chvílí ze sestavy vyřadil :-)
  • flanker.27 napsal(a):

To přijde na chlapce :)

Třeba Bosák je dneska skvělej a nemusim vidět ani jeho oči :-)
    "A tohodle chlapa by měli zavřít do Německé státní banky a nepustit ven protože tohle je národní poklad! 3 střely na bránu, 3 góly."
    "Van Persie střílí pravou... no ale tu má proto aby neupadl když chodí."
  • a už to bylo o prsa korejské ženy? :-)
  • Třeba Bosák je dneska skvělej a nemusim vidět ani jeho oči :-)
    To je asi láska na první poslech :))
  • Jsem četla povzdech :o))
  • No, Alek si určitě povzdechl kéž bych měl tak krásný hlas jako on...
  • Fandim Nemcom, nedá sa inak. Hrajú skvele a Ozil má fantastické prihrávky.
    Myslím, že zatím nic moc nepředvedl a vyčnívají v jejich týmu jiní:-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi