Já se nejvíce těším na české medaile ve střelbě, na korejskou nadvládu v lukostřelbě, tenis a stolní tenis, jachting (letos zrušili třídu Tornádo, svině!) v GB snad nebude s větrem na moři problém tak jako v Číně, jsem kvůli tomu vstával ve čtyři ráno jen abych viděl prázdné bezvětrné moře :-/ Rytmická a sportovní gymnastika, taekwondo, plážový volleyball, veslování a šerm (Foil, ostatní je na mne moc rychlé). Ou jé Sporty na koních podle mě patří do cirkusu a ne na olympiádu, ale nakonec se na to asi stejně kouknu. Badminton a Basket mě moc nebere, stejně tak box a pozemní hockey a vzpírání je neskutečná nuda. Cyklistika je super, všechny čtyry kategorie ale pravděpodobně je nebudu v programu stíhat všechny celé, ale na Track a BMX si jistě čas udělám. Pak také určo kouknu na judo, řecko-řím, plavání, synchronizované plavání, kanoe (sprint i slalom), skoky do vody, skoky na trampolínách (taky jsem kdysi skákal, závodně, to byly časy) triatlon a desetiboj nesmím minout. ;-) A samozřejmě budu také čučet na atletiku: skoky a hody všeho druhu prokládané běhy na krátké tratě a překážky. Doufám že trasa maratónu povede skrze centrum Londýna. Rychlochůze bude nebo ne? Nezrušili ji taky? Na fotbal už si asi moc čas v programu nenajdu (stejně vyhrají katalánci), a kdyby si náhodou místo našel, zaplním jej zíráním na volleyball, házenou (Go! Island Go!) a vodní pólo. Závěrečné dny mi budou dělat společnost štafety, horská cyklistika a samozřejmě pětiboj. Ale ze všeho nejvíc se stejně těším na zahajovací ceremoniál v režii Dannyho Boylea :D
skúsim pozrieť naše tradične silné športy - divoká voda, rýchlostná kanoistika, streľba. Sagan žial asi nemá šancu, ale pozriem. no a tradične atletika (Bolt a spol.) a basketbal.
prvý raz na Tour de France, (22 rokov), 3 etapové víťazstva, myslím, že 2 alebo 3 druhé miesta, víťaz zeleného trička. 5 cyklista svetového ratingu, nová kométa cyklistiky.
Já se nejvíce těším na české medaile ve střelbě, na korejskou nadvládu v lukostřelbě, tenis a stolní tenis, jachting (letos zrušili třídu Tornádo, svině!) v GB snad nebude s větrem na moři problém tak jako v Číně, jsem kvůli tomu vstával ve čtyři ráno jen abych viděl prázdné bezvětrné moře :-/ Rytmická a sportovní gymnastika, taekwondo, plážový volleyball, veslování a šerm (Foil, ostatní je na mne moc rychlé). Ou jé Sporty na koních podle mě patří do cirkusu a ne na olympiádu, ale nakonec se na to asi stejně kouknu. Badminton a Basket mě moc nebere, stejně tak box a pozemní hockey a vzpírání je neskutečná nuda. Cyklistika je super, všechny čtyry kategorie ale pravděpodobně je nebudu v programu stíhat všechny celé, ale na Track a BMX si jistě čas udělám. Pak také určo kouknu na judo, řecko-řím, plavání, synchronizované plavání, kanoe (sprint i slalom), skoky do vody, skoky na trampolínách (taky jsem kdysi skákal, závodně, to byly časy) triatlon a desetiboj nesmím minout. ;-) A samozřejmě budu také čučet na atletiku: skoky a hody všeho druhu prokládané běhy na krátké tratě a překážky. Doufám že trasa maratónu povede skrze centrum Londýna. Rychlochůze bude nebo ne? Nezrušili ji taky? Na fotbal už si asi moc čas v programu nenajdu (stejně vyhrají katalánci), a kdyby si náhodou místo našel, zaplním jej zíráním na volleyball, házenou (Go! Island Go!) a vodní pólo. Závěrečné dny mi budou dělat společnost štafety, horská cyklistika a samozřejmě pětiboj. Ale ze všeho nejvíc se stejně těším na zahajovací ceremoniál v režii Dannyho Boylea :D
Přiznávám, že poslední roky mne více baví zimní sporty - sjezdové lyžování, super G a většinou i slalom, nějaké ty běžkaře a hokej a měla jsem ráda krasobruslení, ovšem bez Rusů mne nebaví. Na letní jsem mívala nejraději lehkou atletiku, ale to je dnes povětšině jen o tom, kdo dopuje to, co ještě nezjistili místo o kráse sportu, takže spíše rozčarování. Gymnastika se stala víceméně dětským odvětvím... Takže nakonec vím s jistotou jen to, že se podívám na oštěpaře. Normálně bych se asi těšila na ceremoniály, ale v tomto případě mne to netáhne. Podivné, kdybych se nad tím nezamyslela, tak by mne ani nenapadlo,...
Mi se na oštěpu strašně líbí to, že když ta oštěpařka (nebo oštěpař) hodí, tak v tom okamžiku, kdy to pustí z ruky, už ví, jestli to bude daleko, a když ví, že jo, tak přitom ještě řve a tím řevem ten oštěp posouvá ještě dál. :-)
Pro mě budou OH ve znamení tenisu a baketbalistek. Kouknu i na atletiku, třeba budeme mít oštěpařský kovový double.
Jo a nemám rád plavání. Přijde mi to jak podvod, když se někdo honosí rekordem X (až sedmi letos?) medailí, když maj v plavání tolik nadbytečných disciplín.
Já moc nemusím v atletice vrhačské disciplíny ( krom oštěpu samzřejmě) a pak maraton, chůzí a ping pong :) no, uvidím, kolik toho na mateřské zvládnu zkouknout.
Taky mne brávaly sprinty nejvíc ze všeho, jenže dnes cítím desiluzi, když vidím, že to je jen bobulové představení spojené s bustrováním emerického ega :( Za játra nikoho z těch sprinterů bych nedala ani floka :( Je v tom příliš mnoho politiky a vypadá to jak Berlín 36, akorát tehdy nikdo nic nepředstíral, že je jinak :)
Ten ceremoniál byl dokonalej, poprvé mám chuť pustit si ho znovu. Britové si na nic nehráli, žádný perfektní vystoupení ala Peking. Hymna od srdce, odkaz na zdravotní službu, čísílko Rowana, královna s bondem taky ušli, dojemné vyzdvižení informační revoluce v podobě www na rovinu průmyslové revoluce. Do toho dobrá hudba. Je neskutečný kolik témat by se tam dalo rozehrát, kolik toho Britové světu dali. Já jsem třeba čekal odkaz na Sherlocka či Tolkiena.
Já jsem třeba čekal odkaz na Sherlocka či Tolkiena.
Voldemord musí stačit :-) Ale jak tam orali ten trávník, bořili celý Kraj a na jeho místě stavěli ty komíny a fabriky. Čekal jsem, že se každou chvíli ze středu kotle vynoří Sir Christopher Lee v bílém plášti a zvolá: "The old world will burn in the fires of industry. Forests will fall. A new order will rise." a do toho tahle pecka:
Viděla jsem kousek a multikulti mne vypudilo...Atkinsona jsem neviděla, ale obávám se, že žáden protibritský vtípek se nekonal, takže nic pro mne a předpokládat, že by mohli dát odkaz na Darwina je natolik naivní, že nemělo smysl čučet. Akorát ruský dámský obleček je natolik slušivý, že bych si ho pořídila hned, ale bundička je příliš složitá, takže to bez střihu dokupy nedám :(
Já jsem třeba čekal odkaz na Sherlocka či Tolkiena.
Voldemord musí stačit :-) Ale jak tam orali ten trávník, bořili celý Kraj a na jeho místě stavěli ty komíny a fabriky. Čekal jsem, že se každou chvíli ze středu kotle vynoří Sir Christopher Lee v bílém plášti a zvolá: "The old world will burn in the fires of industry. Forests will fall. A new order will rise." a do toho tahle pecka:
jj, kdo chtěl, našel si to tam. Ta proměna byla skvělá.
Multikulti nechápu. Myslíte jako že si na něco hrajou? Že ve skutečnosti to tam nefunguje? Nevim, nebyl jsem tam, slyšel jsem jen z vyprávění lidí, co tam žijí a z toho nemám důvod pochybovat, nebo v tom vidět nějaké pokrytectví.
Viděla jsem kousek a multikulti mne vypudilo...Atkinsona jsem neviděla, ale obávám se, že žáden protibritský vtípek se nekonal, takže nic pro mne a předpokládat, že by mohli dát odkaz na Darwina je natolik naivní, že nemělo smysl čučet. Akorát ruský dámský obleček je natolik slušivý, že bych si ho pořídila hned, ale bundička je příliš složitá, takže to bez střihu dokupy nedám :(
no keď niekto čakal na otvorení olympiády v Londýne triumf bielej rasy a protibritské vtipky, tak asi bol sklamaný. otázka je prečo to čakal.... čomu by prispela štvorica červenovlasých ľudí pri jednom stole? Londýn je absolútne premiešané mesto, Británia je krajinou svojich občanov, nie etnických predkov.
každá krajina sa chce takýmto otvárakom predstaviť v čo najlepšom svetle, mne to dosť pripomenulo Calgary - bolo to príjemné, uveriteľné, autentické.
Komentáře
Rytmická a sportovní gymnastika, taekwondo, plážový volleyball, veslování a šerm (Foil, ostatní je na mne moc rychlé). Ou jé
Sporty na koních podle mě patří do cirkusu a ne na olympiádu, ale nakonec se na to asi stejně kouknu. Badminton a Basket mě moc nebere, stejně tak box a pozemní hockey a vzpírání je neskutečná nuda. Cyklistika je super, všechny čtyry kategorie ale pravděpodobně je nebudu v programu stíhat všechny celé, ale na Track a BMX si jistě čas udělám. Pak také určo kouknu na judo, řecko-řím, plavání, synchronizované plavání, kanoe (sprint i slalom), skoky do vody, skoky na trampolínách (taky jsem kdysi skákal, závodně, to byly časy) triatlon a desetiboj nesmím minout. ;-) A samozřejmě budu také čučet na atletiku: skoky a hody všeho druhu prokládané běhy na krátké tratě a překážky. Doufám že trasa maratónu povede skrze centrum Londýna. Rychlochůze bude nebo ne? Nezrušili ji taky?
Na fotbal už si asi moc čas v programu nenajdu (stejně vyhrají katalánci), a kdyby si náhodou místo našel, zaplním jej zíráním na volleyball, házenou (Go! Island Go!) a vodní pólo. Závěrečné dny mi budou dělat společnost štafety, horská cyklistika a samozřejmě pětiboj.
Ale ze všeho nejvíc se stejně těším na zahajovací ceremoniál v režii Dannyho Boylea :D
Na letní jsem mívala nejraději lehkou atletiku, ale to je dnes povětšině jen o tom, kdo dopuje to, co ještě nezjistili místo o kráse sportu, takže spíše rozčarování. Gymnastika se stala víceméně dětským odvětvím... Takže nakonec vím s jistotou jen to, že se podívám na oštěpaře. Normálně bych se asi těšila na ceremoniály, ale v tomto případě mne to netáhne.
Podivné, kdybych se nad tím nezamyslela, tak by mne ani nenapadlo,...
Jo a nemám rád plavání. Přijde mi to jak podvod, když se někdo honosí rekordem X (až sedmi letos?) medailí, když maj v plavání tolik nadbytečných disciplín.
Ale hudebně je to výborné, a v koláži pustili i drumec :-)
Ale jak tam orali ten trávník, bořili celý Kraj a na jeho místě stavěli ty komíny a fabriky. Čekal jsem, že se každou chvíli ze středu kotle vynoří Sir Christopher Lee v bílém plášti a zvolá: "The old world will burn in the fires of industry. Forests will fall. A new order will rise." a do toho tahle pecka:
Multikulti nechápu. Myslíte jako že si na něco hrajou? Že ve skutečnosti to tam nefunguje? Nevim, nebyl jsem tam, slyšel jsem jen z vyprávění lidí, co tam žijí a z toho nemám důvod pochybovat, nebo v tom vidět nějaké pokrytectví.
čomu by prispela štvorica červenovlasých ľudí pri jednom stole? Londýn je absolútne premiešané mesto, Británia je krajinou svojich občanov, nie etnických predkov.
každá krajina sa chce takýmto otvárakom predstaviť v čo najlepšom svetle, mne to dosť pripomenulo Calgary - bolo to príjemné, uveriteľné, autentické.