FC NEVADA DRAGONS

1555658606170

Komentáře

• Jj, fandím jim už roky. I když teď víceméně ze setrvačnosti :)
  • Montezuma3 napsal(a):

Tak nakonec bronz na Slovensko. :)

pekný bronz. ten rozstrel boli nervy. tak isto martikán v opravnej jazde. doprial by som mu starému pardálovi ešte jeden kov.
  • Jojo, na slalomu se daří :-)
    edit: Snad to nezakřiknu. ťuk ťuk
  • Wau! Výborně Ježek!!!
    edit: hmm, tak nic, škoda
  • Co je s ježkem? Píchá?
  • Už dopíchal.
  • Já mám dotaz - nevíte někdo, jak je možné, že mohou Stanislav Ježek s Vavřincem Hradílkem startovat i na C2 (jako druhá česká deblovka)? Včera večer jsem přijela domů a čučím na to jako blázen... :)
    K tématu: nejvíc se těším samozřejmě na rychlostní kanoistiku. Pak také na slalom, veslování, atletiku a mužskou sportovní gymnastiku (jsou to nehorázní frajeři). Ale budu samozřejmě sledovat od každého něco.
  • je to haluz. krajiny môžu postaviť ešte jeden debl, ale iba zo singlistov, ktorí sa už na OH nominovali (teda z kajakara a kanoistu)
  • tak daniela je v treťom kole. fajn.
  • sarven: Já jsem si myslela, že můžou startovat, protože mají "postele", ale netušila jsem, že mohou jet dvě deblovky za 1 stát :). Každopádně je neuvěřitelné, že postoupili do semifinále :D
  • No začínám mít pocit, že moje spokojenost s olympiádou skončila s úvodním ceremoniálem. Basketbalistky druhá prohra, tenis zachraňuje Kvitová a ještě to teda nepěkně dramatizuje...
  • Docela zajímavý byl závěr gymnastiky a hlavně šerm. Už asi hodinu tam sedí skleslá Korejka a ne a ne pustit ke hře další šermířky.

Jinak Číňané mají po třech dnech už tolik zlatých placek, že si na to asi budou muset objednat kamión.
  • Montezuma3 napsal(a):

Jinak Číňané mají po třech dnech už tolik zlatých placek, že si na to asi budou muset objednat kamión.

A v plavání mají právě zaděláno na další.

EDIT.: Tak nakonec ne.
  • Montezumo, na čem sleduješ ten šerm?
  • Wau, už mám docela unavené oči ze dneška, ale ještě nemůžu jít spát.
    Teď začíná severské derby v házené, no to si nemůžu nechat ujít. A o půlnoci s Markétou a Kristýnou na pískoviště. :D
  • ten beach tie vaše holky celkom makali proti američankam.
  • žeby ten druhý set vyhrali? to by bolo super!
  • tak škoda, ale pekne bojovali.
  • beach je pro mě jako pro aktivního hráče sport č.1. velká škoda pro holky, v druhém setu dřely. ale když se podívám na hru Američanek a srovnám si to s jinými účastnicemi OH, tak je to opravdu jiná liga...
  • je pravda, že čo dokážu zachrániť v poli a ešte dobre prihrať to je paráda.
  • Američanek a srovnám si to s jinými účastnicemi OH, tak je to opravdu jiná liga...
    Basket je hra pro černý. Bílý holky totiž neumějí skákat:-)
  • mám rád ten film
  • Já nechápu, že na zahájení her nemohla být minuta ticha za zavražděný izraelský sportovce, když letos vychází výročí 40 let od OH v Mnichově. No jo na Beana, Bonda čas je, ale běda vzpomenout na sportovce, kteří byli zvražděný přímo na olympiádě ( asi by se to mohlo některých arabských výprav dotknout, nebo by se to nemuselo líbit početným muslimským menšinám v Evropě )
  • nezachytil som žiadny spoločenský diskurz alebo niečo na tú tému. bolo niečo také? ((myslím, žiadosť, aby sa to udialo, prípadne diskusie)
  • Proč právě při čtyřiceti letech? Proč ne při 36, 32, 28... Takový výročí jsou de facto umělá konvence. Že je to zrovna 40 nijak nesnižuje ani nezvyšuje hrůzu činu. Pokud by to pány Izrality nějak tížilo, mohli o to určitě požádat. A odsuzovat někoho že za něco dostatečně netruchlí je přinejmenším podivné (ukažte, jak byste lomili rukama...).
  • A teď kanoistika. Všichni k televizi a držet palce!!!!
  • Bohužel předstírám práci.
  • Jaj, nebýt těch dvou šťouchů, tak je to parádní čas :-/
    Každopádně Ježek ve finále.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi