Já mám dotaz - nevíte někdo, jak je možné, že mohou Stanislav Ježek s Vavřincem Hradílkem startovat i na C2 (jako druhá česká deblovka)? Včera večer jsem přijela domů a čučím na to jako blázen... :) K tématu: nejvíc se těším samozřejmě na rychlostní kanoistiku. Pak také na slalom, veslování, atletiku a mužskou sportovní gymnastiku (jsou to nehorázní frajeři). Ale budu samozřejmě sledovat od každého něco.
sarven: Já jsem si myslela, že můžou startovat, protože mají "postele", ale netušila jsem, že mohou jet dvě deblovky za 1 stát :). Každopádně je neuvěřitelné, že postoupili do semifinále :D
No začínám mít pocit, že moje spokojenost s olympiádou skončila s úvodním ceremoniálem. Basketbalistky druhá prohra, tenis zachraňuje Kvitová a ještě to teda nepěkně dramatizuje...
Wau, už mám docela unavené oči ze dneška, ale ještě nemůžu jít spát. Teď začíná severské derby v házené, no to si nemůžu nechat ujít. A o půlnoci s Markétou a Kristýnou na pískoviště. :D
beach je pro mě jako pro aktivního hráče sport č.1. velká škoda pro holky, v druhém setu dřely. ale když se podívám na hru Američanek a srovnám si to s jinými účastnicemi OH, tak je to opravdu jiná liga...
Já nechápu, že na zahájení her nemohla být minuta ticha za zavražděný izraelský sportovce, když letos vychází výročí 40 let od OH v Mnichově. No jo na Beana, Bonda čas je, ale běda vzpomenout na sportovce, kteří byli zvražděný přímo na olympiádě ( asi by se to mohlo některých arabských výprav dotknout, nebo by se to nemuselo líbit početným muslimským menšinám v Evropě )
Proč právě při čtyřiceti letech? Proč ne při 36, 32, 28... Takový výročí jsou de facto umělá konvence. Že je to zrovna 40 nijak nesnižuje ani nezvyšuje hrůzu činu. Pokud by to pány Izrality nějak tížilo, mohli o to určitě požádat. A odsuzovat někoho že za něco dostatečně netruchlí je přinejmenším podivné (ukažte, jak byste lomili rukama...).
Komentáře
edit: Snad to nezakřiknu. ťuk ťuk
edit: hmm, tak nic, škoda
K tématu: nejvíc se těším samozřejmě na rychlostní kanoistiku. Pak také na slalom, veslování, atletiku a mužskou sportovní gymnastiku (jsou to nehorázní frajeři). Ale budu samozřejmě sledovat od každého něco.
Jinak Číňané mají po třech dnech už tolik zlatých placek, že si na to asi budou muset objednat kamión.
EDIT.: Tak nakonec ne.
Teď začíná severské derby v házené, no to si nemůžu nechat ujít. A o půlnoci s Markétou a Kristýnou na pískoviště. :D
Každopádně Ježek ve finále.