FC NEVADA DRAGONS

1596062646570

Komentáře

• heeeej :( je to čudné, keď je bronz málo, ale je to tak. a bez toho ťuku by boli prvý, škoda....
  • Jo, to mě hrozně naštval Martikán. Jsem mu fandila, když už nemohl mít Stanislav Ježek placku, a on se po 3. místě tvářil jak puchejř. Chápu, že byl zklamaný, ale mohl si to nechat, až někam zaleze. Přijde mi to dost neuctivé k těm, co by za bronzovou medaili byli šťastní...

sarven: Buďte rádi, nešťouchnout si Francouzi, tak jsou Hochschornerovi 4. (mimochodem to je strašné jméno, kdo má vědět, jak se to píše :D )
  • to je pravda, tí išli tiež ako guľa, ale udreli tiež iba raz, nie? a skončili na hošíkmi, či?
  • sarven napsal(a):

to je pravda, tí išli tiež ako guľa, ale udreli tiež iba raz, nie? a skončili na hošíkmi, či?

Jo, taky jen jednou...tím právě chci říct, že není kdyby nešťouchli, tak vyhráli, ale že můžou být rádi, že Francouzi taky šťouchli :) Každopádně gratulace k 3. placce, doufám, že čeští sportovci ty vaše brzy napodobí :)
  • Wau, sotva začal track a britky už zajeli světový rekord.
    To si říká o dopingovou kontrolu. :D
    edit: Cha, a teď je vzápětí překonaly číňanky. No co se to děje? Oni snad letos jezdí s nějakým novým modelem aerodynamických helem. 8-)
  • Takto už by to mohlo ostať. :)
  • Montezuma3: Já původně četla "Britové" a pak, že je překonaly Číňanky, ikdyž po Ye Schwen by mě to nakonec asi ani nepřekvapilo :)))
  • Arutha2321 napsal(a):

Takto už by to mohlo ostať. :)

ANOANOANO!!!
    Bylo by to boží, akorát se obávám, že ty 3 nahoře budou trochu proti tomu...
  • Tak Francouzka to zkazila, potvora jedna :)))
  • Ach jaj. :-/
  • Krisa napsal(a):

Montezuma3: Já původně četla "Britové" a pak, že je překonaly Číňanky, ikdyž po Ye Schwen by mě to nakonec asi ani nepřekvapilo :)))

Já to přepsal. Teď teprve jezdí chlapy.
    A číňané zajeli olympijský rekord. Asi mají v kolech nějaký nový turbo nebo co.
    edit: Mno tak nic, OR právě překonán ruskými cyklisty :D
  • Montezuma3: Asi sourozenci Ye Schwen :D
  • Mno, tak to má příbuzné asi i ve francii. Protože OR právě překonali frantící.
    Tak to jsem zvědav, co na to němečtí špílmachři.
    Edit: tak Němci nemají turbo. Britové ano. OR putuje na Ostrovy. ;-)
  • Hmm, a teď ten světový rekord Číňanky ještě vylepšily. Ale na chlapy nemaj. Jezdí jen ubohých 55 Km/h :D
  • Zatím jsou pro mě výkony českých sportovců spíš zklamáním. Těším se na basket.
  • Hradecká si docela užívá zápas s Murraym. Ale proč tam běhaj ty další dva, to nevim :-)

Basketbalistky včera potěšily, jak se zvedly, tak snad se konečně chytly. Tenisové vystoupení CZ je velké zklamání, vše trochu zachranuje double.
  • Když hrála Britka proti hekně, tak jsem jí fandil, ale dneska mi je teda extrémně nesympatická... :) Hradecká jede, snad to tak bude i zítra a kočky postoupí.
  • Tak vy si tu koukáte na dráhovou cyklistiku, zatímco my se s flankerem dřeme v posilovně? Že se nestydíte! Co to vůbec bylo za disciplíny?
  • Tenis :-) Ta Britka byla ale sympatická, tak jsem jí to i přál, aby to neprojeli na domácí půde kvůli jejímu slabýmu podání.
  • Ugla napsal(a):

Tak vy si tu koukáte na dráhovou cyklistiku, zatímco my se s flankerem dřeme v posilovně? Že se nestydíte! Co to vůbec bylo za disciplíny?

Týmové sprinty a kvalifikace pursuit.

Český tenis dnes nedopadl moc dobře. Asi stejně jako slalom.
    Ale pár pozitivních výkonů jsem si dnes našel.
    Snad dojem z dnešního dne zlepší Baumrtová a Házenkáři
  • Je a já jsem Hilgertové ten metál přála. To je pech.
  • "Moje víťazstvo nie je žiadna veda. Dôvodom môjho zlepšenia a zisku zlatej olympijskej medaily je vrúcna láska nášho Veľkého vodcu Kim Čong-ila a Veľkého veliteľa Kim Čong-una," povedal Un-guk Kim, ktorý triumfoval vo vzpieračskej súťaži v kategórii do 62 kg.

• Výborně Synek, a teď Hlaváčková a Hradecká jdou neomylně po dalším kovu :-)
  • Finááále!
  • Úžasný, zachránily ten šílený tenisový výsledek.
  • Kohopak by jste si přáli ve finále proti našim? Já rusky :-)
  • to je snad úplně jedno :-)
  • Krisa a Tomee mi debatou o lyžování připomněli mého dávného oblíbence Girardelliho :-) Ten jezdil sjezd, super G i slalom na zlatou :-) Zatímco libový grafírek Tomba se sjezdu bál :-)) Jo za Marca se Rakušáci beztak dodnes koušou do zadku :-))
  • federer 19:17

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi