Jo, to mě hrozně naštval Martikán. Jsem mu fandila, když už nemohl mít Stanislav Ježek placku, a on se po 3. místě tvářil jak puchejř. Chápu, že byl zklamaný, ale mohl si to nechat, až někam zaleze. Přijde mi to dost neuctivé k těm, co by za bronzovou medaili byli šťastní...
sarven: Buďte rádi, nešťouchnout si Francouzi, tak jsou Hochschornerovi 4. (mimochodem to je strašné jméno, kdo má vědět, jak se to píše :D )
to je pravda, tí išli tiež ako guľa, ale udreli tiež iba raz, nie? a skončili na hošíkmi, či?
Jo, taky jen jednou...tím právě chci říct, že není kdyby nešťouchli, tak vyhráli, ale že můžou být rádi, že Francouzi taky šťouchli :) Každopádně gratulace k 3. placce, doufám, že čeští sportovci ty vaše brzy napodobí :)
Wau, sotva začal track a britky už zajeli světový rekord. To si říká o dopingovou kontrolu. :D edit: Cha, a teď je vzápětí překonaly číňanky. No co se to děje? Oni snad letos jezdí s nějakým novým modelem aerodynamických helem. 8-)
Montezuma3: Já původně četla "Britové" a pak, že je překonaly Číňanky, ikdyž po Ye Schwen by mě to nakonec asi ani nepřekvapilo :)))
Já to přepsal. Teď teprve jezdí chlapy. A číňané zajeli olympijský rekord. Asi mají v kolech nějaký nový turbo nebo co. edit: Mno tak nic, OR právě překonán ruskými cyklisty :D
Mno, tak to má příbuzné asi i ve francii. Protože OR právě překonali frantící. Tak to jsem zvědav, co na to němečtí špílmachři. Edit: tak Němci nemají turbo. Britové ano. OR putuje na Ostrovy. ;-)
Když hrála Britka proti hekně, tak jsem jí fandil, ale dneska mi je teda extrémně nesympatická... :) Hradecká jede, snad to tak bude i zítra a kočky postoupí.
Tak vy si tu koukáte na dráhovou cyklistiku, zatímco my se s flankerem dřeme v posilovně? Že se nestydíte! Co to vůbec bylo za disciplíny?
Týmové sprinty a kvalifikace pursuit.
Český tenis dnes nedopadl moc dobře. Asi stejně jako slalom. Ale pár pozitivních výkonů jsem si dnes našel. Snad dojem z dnešního dne zlepší Baumrtová a Házenkáři
"Moje víťazstvo nie je žiadna veda. Dôvodom môjho zlepšenia a zisku zlatej olympijskej medaily je vrúcna láska nášho Veľkého vodcu Kim Čong-ila a Veľkého veliteľa Kim Čong-una," povedal Un-guk Kim, ktorý triumfoval vo vzpieračskej súťaži v kategórii do 62 kg.
Krisa a Tomee mi debatou o lyžování připomněli mého dávného oblíbence Girardelliho :-) Ten jezdil sjezd, super G i slalom na zlatou :-) Zatímco libový grafírek Tomba se sjezdu bál :-)) Jo za Marca se Rakušáci beztak dodnes koušou do zadku :-))
Komentáře
sarven: Buďte rádi, nešťouchnout si Francouzi, tak jsou Hochschornerovi 4. (mimochodem to je strašné jméno, kdo má vědět, jak se to píše :D )
To si říká o dopingovou kontrolu. :D
edit: Cha, a teď je vzápětí překonaly číňanky. No co se to děje? Oni snad letos jezdí s nějakým novým modelem aerodynamických helem. 8-)
Bylo by to boží, akorát se obávám, že ty 3 nahoře budou trochu proti tomu...
A číňané zajeli olympijský rekord. Asi mají v kolech nějaký nový turbo nebo co.
edit: Mno tak nic, OR právě překonán ruskými cyklisty :D
Tak to jsem zvědav, co na to němečtí špílmachři.
Edit: tak Němci nemají turbo. Britové ano. OR putuje na Ostrovy. ;-)
Basketbalistky včera potěšily, jak se zvedly, tak snad se konečně chytly. Tenisové vystoupení CZ je velké zklamání, vše trochu zachranuje double.
Český tenis dnes nedopadl moc dobře. Asi stejně jako slalom.
Ale pár pozitivních výkonů jsem si dnes našel.
Snad dojem z dnešního dne zlepší Baumrtová a Házenkáři