Poznámky k webu

2456719

Komentáře

• preto sa mi viac pozdáva akýsi osobný status vo vzťahu k prečítanemu. ale reálny dopad na diskusiu to nemá žiadny, pretože ťažko udržiavať antispoiler keď diskutuje x ľudí.
    myslím, že súčasné nastavenie je ok. (všetko otvorené, len diskusie k dielom seriálu chránené). možno pre anglický tanec vznikne niečo podobné.

fakt je ten, že "trvalý odkaz" nevyužívam a niečo by som si tam vedel predstaviť. napr. citát, alebo sigul čitateľa....
  • ja bych uvital, kdybych si mohl "nesledovat" nejake topic

ruzne agot hrani me vubec nezajima :/
  • Dám u neodeslaného přízpěvku náhled
    Najdu chybu --> edituji původní text
    Dám znovu náhled a
    *byl odmazán můj hlas v hlasování
    *přízpěvek zmizne a po znovunapsání se neuloží
  • hmm, hezkej bug. že bych zrušil Náhledy? :-)
  • Opovaž se!
  • No myslím to tlačíto vedle Uložit. Náhled příspěvku je přece pořád i v té liště formátovacích tlačítek (to poslední) - předpokládám, že to bráníš...?
  • Hm, já používám právě to vedle Uložit. Toho v liště jsem si ani nevšimla. *lehce se stydí*
    Ale na trest se ho naučím používat!
  • Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli by nebylo možné nějak udělat RSS odběr pro jednotlivá vlákna. Netuším, jak to funguje, ale kdyby to šlo, bylo by moc fajn. ;-)
  • Hmm, jako přímo pro konkrétní diskuze? Uměl bych to pro kategorie diskuzí (čili že seriálové diskuze by měly svoje RSS apod.). Jinak vím, že u RSS diskuzí mám dluh - na druhou stranu nevím, nakolik je potom poptávka. Seš vlastně první, kdo se ozval... :-)
  • Myslím, že pro kategorie by to úplně stačilo, jenom aby člověk věděl, že někdo něco napsal. :) Ono je to mnohem pohodlnější, když ti to přijde rovnou do Thunderbirdu nebo něčeho, než pořád refreshovat stránku. ;)
  • Tak jsem snad opravil to spoiler tlačítko. A taky jsem ho trochu vylepšil.
  • Jé, to to krásně bliká.
  • To je hezká vychytávka, ale pro mne bylo lepší to označování
  • Mně se to líbí, palec nahoru a poděkování.
  • No možá to ještě není konečný - ještě musím ošetřit zobrazování na mobilu a iPadu... Tohle byl spíš efekt mimo, hlavní bylo, aby to fungovalo i v IE.
  • Aleku, díky za IE.
    dneska přijdu do práce a vidím černá políčka. :-)
    (v práci bych blbě vysvětlovala, že potřebuji nastavit jiný prohlížeč kvůli spoilerům na jistém nepracovním webu :-))
  • ešte to rozchodiť na iphone. tam vidím čierné políčka, ale neviem ich prečítať :(
  • sarven: Taky mě to trápilo na iPadu - takže náprava je venku. Je to teda na kliknutí...
  • Nefunguje tag del, teda preškrtnutie textu.
    Prehliadač: Opera 11.11
  • chyba v nastavení pro uživatele, byl povolenej jen strike, ne del. snad tedy opraveno, dík.
  • Docela mne pobavila cenzura na "prasárny" :-)) Jako by jich sága nebyla plná :-D
  • Tak teď nevim, o čem je řeč...
  • Alek - omlouvám se, jen jsem si prošla všechny komentáře a to mne tam zaujalo :-)
    Tím nenamítám nic proti tomu automatickému vyhledavači. Společně s oblibou seriálu tu poroste i osazenstvo, takže nějaká prevence úrovně je na místě :-)
  • aha, no já jsem s automatickým vyhledávačem naprosto spokojenej. Primárně je kvůli spamu a ten od doby nasazení prakticky zmizel. Ale cenzura nehrozí, max. vynucená CAPTCHA.
  • No ještě se jako správce zapotíš :-) Davy náctiletých fanynek...:-))
    Taky využívám popularity seriálu (který nesleduji) k tomu, abych si o obsahu popovídala s čtenáři :-) Teď už číhám na ten pátý a hned si sjedu wiki na mrtvolky :-) nechceš někoho popostrčit, aby ji začal překládat do češtiny ? (zatím se tam objevuje franina a ruština :-) )
  • Náctleté fanynky odradila naše vybraná společnost a spoilery ;-)

Tak to nevím koho, už x-krát jsem zkoušel někoho zlákat na nějakou tvůrčí činnost na webu a moc to nedopadlo. Krom sumářů. Ale pokud má někdo chuť, zajímavých matrošů k překladu je hafo...
  • Nebudu dělat, že jsem si nevšimla výzvy. Ochota mi nechybí (což je důvod, proč jsem vytížená leckde). Osobně jsem právě chtěla navrhnout něco jako, že bych klidně příležitostně a nárazově pár takových hesel ve wiki přeložila - to by nebylo nijak limitováno - vyberu nepřeložené a dodám ve volné chvíli...
  • Mohla bych poprosit o přesun editačního tlačítka "spoiler" kousek pryč od druhého z nejpoužívanějších "citace"? Už několikrát se mi povedlo, že jsem v zápalu diskuze citovaný text omylem začernila (díky bohům za možnost editovat vlastní příspěvek) :o))
  • Tak co takhle, stačí? Případně by měla na citaci fungovat zkratka ctrl+alt+q

K překladům později...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi