preto sa mi viac pozdáva akýsi osobný status vo vzťahu k prečítanemu. ale reálny dopad na diskusiu to nemá žiadny, pretože ťažko udržiavať antispoiler keď diskutuje x ľudí. myslím, že súčasné nastavenie je ok. (všetko otvorené, len diskusie k dielom seriálu chránené). možno pre anglický tanec vznikne niečo podobné.
fakt je ten, že "trvalý odkaz" nevyužívam a niečo by som si tam vedel predstaviť. napr. citát, alebo sigul čitateľa....
Dám u neodeslaného přízpěvku náhled Najdu chybu --> edituji původní text Dám znovu náhled a *byl odmazán můj hlas v hlasování *přízpěvek zmizne a po znovunapsání se neuloží
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli by nebylo možné nějak udělat RSS odběr pro jednotlivá vlákna. Netuším, jak to funguje, ale kdyby to šlo, bylo by moc fajn. ;-)
Hmm, jako přímo pro konkrétní diskuze? Uměl bych to pro kategorie diskuzí (čili že seriálové diskuze by měly svoje RSS apod.). Jinak vím, že u RSS diskuzí mám dluh - na druhou stranu nevím, nakolik je potom poptávka. Seš vlastně první, kdo se ozval... :-)
Myslím, že pro kategorie by to úplně stačilo, jenom aby člověk věděl, že někdo něco napsal. :) Ono je to mnohem pohodlnější, když ti to přijde rovnou do Thunderbirdu nebo něčeho, než pořád refreshovat stránku. ;)
Aleku, díky za IE. dneska přijdu do práce a vidím černá políčka. :-) (v práci bych blbě vysvětlovala, že potřebuji nastavit jiný prohlížeč kvůli spoilerům na jistém nepracovním webu :-))
Alek - omlouvám se, jen jsem si prošla všechny komentáře a to mne tam zaujalo :-) Tím nenamítám nic proti tomu automatickému vyhledavači. Společně s oblibou seriálu tu poroste i osazenstvo, takže nějaká prevence úrovně je na místě :-)
aha, no já jsem s automatickým vyhledávačem naprosto spokojenej. Primárně je kvůli spamu a ten od doby nasazení prakticky zmizel. Ale cenzura nehrozí, max. vynucená CAPTCHA.
No ještě se jako správce zapotíš :-) Davy náctiletých fanynek...:-)) Taky využívám popularity seriálu (který nesleduji) k tomu, abych si o obsahu popovídala s čtenáři :-) Teď už číhám na ten pátý a hned si sjedu wiki na mrtvolky :-) nechceš někoho popostrčit, aby ji začal překládat do češtiny ? (zatím se tam objevuje franina a ruština :-) )
Náctleté fanynky odradila naše vybraná společnost a spoilery ;-)
Tak to nevím koho, už x-krát jsem zkoušel někoho zlákat na nějakou tvůrčí činnost na webu a moc to nedopadlo. Krom sumářů. Ale pokud má někdo chuť, zajímavých matrošů k překladu je hafo...
Nebudu dělat, že jsem si nevšimla výzvy. Ochota mi nechybí (což je důvod, proč jsem vytížená leckde). Osobně jsem právě chtěla navrhnout něco jako, že bych klidně příležitostně a nárazově pár takových hesel ve wiki přeložila - to by nebylo nijak limitováno - vyberu nepřeložené a dodám ve volné chvíli...
Mohla bych poprosit o přesun editačního tlačítka "spoiler" kousek pryč od druhého z nejpoužívanějších "citace"? Už několikrát se mi povedlo, že jsem v zápalu diskuze citovaný text omylem začernila (díky bohům za možnost editovat vlastní příspěvek) :o))
Komentáře
myslím, že súčasné nastavenie je ok. (všetko otvorené, len diskusie k dielom seriálu chránené). možno pre anglický tanec vznikne niečo podobné.
fakt je ten, že "trvalý odkaz" nevyužívam a niečo by som si tam vedel predstaviť. napr. citát, alebo sigul čitateľa....
ruzne agot hrani me vubec nezajima :/
Najdu chybu --> edituji původní text
Dám znovu náhled a
*byl odmazán můj hlas v hlasování
*přízpěvek zmizne a po znovunapsání se neuloží
Ale na trest se ho naučím používat!
dneska přijdu do práce a vidím černá políčka. :-)
(v práci bych blbě vysvětlovala, že potřebuji nastavit jiný prohlížeč kvůli spoilerům na jistém nepracovním webu :-))
del, teda preškrtnutie textu.Prehliadač: Opera 11.11
Tím nenamítám nic proti tomu automatickému vyhledavači. Společně s oblibou seriálu tu poroste i osazenstvo, takže nějaká prevence úrovně je na místě :-)
Taky využívám popularity seriálu (který nesleduji) k tomu, abych si o obsahu popovídala s čtenáři :-) Teď už číhám na ten pátý a hned si sjedu wiki na mrtvolky :-) nechceš někoho popostrčit, aby ji začal překládat do češtiny ? (zatím se tam objevuje franina a ruština :-) )
Tak to nevím koho, už x-krát jsem zkoušel někoho zlákat na nějakou tvůrčí činnost na webu a moc to nedopadlo. Krom sumářů. Ale pokud má někdo chuť, zajímavých matrošů k překladu je hafo...
K překladům později...