Jarla: tak přesně tohle používá kamarád když má ve svém občasném podroušeném stavu své exhibionistické nálady. Teda spíš to používá až druhý den ráno kdy už to všichni máme náležitě zdokumentovaný :-))
Jo, z pušky na vzducholoď nezamíříš, když zamíříš, nevystřelíš a když vystřelíš, stejně netrefíš. Ale fotomontáž se nemusí prokázat. A i kdyby se prokázala, pověst už je v háji.
Anelys: není to původně irský příslový? Alkohol tě dovede k tomu zamířit na svého pána. Jenže s ním nedokážeš zamířit a když zamíříš tak stejně netrefíš. Tak nějak se to prý říkalo v době anglický nadvlády
Ad rčení - já parafrázovala starou ruskou pohádku "Selský syn Ivan a saň" Saň : Bohatýr co by mne porazil ? Ten se ještě nenarodil a kdyby se i narodil - k boji nedorostl!
Jarla především odbourává všechny zdržovačky a zbytečnosti :-) Na co si to oblíkat, když se to medle svlíkne ? :-)) A na běžné nošení jsou krajky na spodním prádélku k ničemu - dřou :-))
To samozřejmě :-) A ty vysoké podpatky musí být tykrásné elegantní štíhlé a klasické a ne ty hnusné kopyta, co přicházejí čas od času do módy! Ovšem v neprospěch podpatků hovoří dlažba - kočičí hlavy jsou smrťák - jo jednou jsem při první návštěvě Prahy na Václaváku zlomila najednou oba štykly na kozačkách ! A zámková dlažba je stejný hnus, zvlášť když se kapku podemele :( Co já už zničila krásných střevíčků :(
Komentáře
Ad rčení - já parafrázovala starou ruskou pohádku "Selský syn Ivan a saň"
Saň : Bohatýr co by mne porazil ? Ten se ještě nenarodil a kdyby se i narodil - k boji nedorostl!