Jídlo a pití

1235714

Komentáře

• A kdopak je roznáší ? :-) :-p
  • Nikdo nahoře bez.
  • Hm tak to hovoří pro kvalitu žebírek, když vemu v potaz, že je vysloven někým, kdo značný čas věnuje očumování ženských :-p
  • Hem? jak to víš?
  • Vzorec chování :-p
  • No, na druhou stranu to u chlapa kolem 30 neni nic neočekávatelnýho...
  • Není to nic neobvyklého, ale ne každý je tak vybíravý labužník, který se nespokojí s kouskem černé kraječky :-D
  • Důsledně se ohrazuji proti jakékoli představě, že kradu ženám černé krajkové prádlo :)))
  • A z toho Tě někdo nařkl ? :-))
  • My právníci se jistíme i proti věcem, které by ostatní ani nenapadly...
  • leda aby to nebylo to přísloví: Potrefená husa nejvíc kejhá :D
  • Pro něco takovýho nemáš důkazy. A stejně jsem to už vrátil.
  • :-D Nikdo Tě s tím prádlem neviděl a i kdyby viděl - nevyfotil a kdyby i vyfotil - je to fotomontáž ! :-D
  • Jarla: tak přesně tohle používá kamarád když má ve svém občasném podroušeném stavu své exhibionistické nálady. Teda spíš to používá až druhý den ráno kdy už to všichni máme náležitě zdokumentovaný :-))
  • Jo, z pušky na vzducholoď nezamíříš, když zamíříš, nevystřelíš a když vystřelíš, stejně netrefíš. Ale fotomontáž se nemusí prokázat. A i kdyby se prokázala, pověst už je v háji.
  • To jako navrhujete, abychom flankerovi zničili pověst ? :-))
  • Já nemám dobrou pověst, ale doufám, že ji během této akce získám.
  • Kryťáku - lišáku :-))
  • Pokud bude pověst zničena vložením fotomontáže s černým prádlem, pak proč ne? Anebo bude tímto třeba napravena. Kdo ví.
  • Jen se snaží zamést stopy, že :-))
  • Anelys: není to původně irský příslový? Alkohol tě dovede k tomu zamířit na svého pána. Jenže s ním nedokážeš zamířit a když zamíříš tak stejně netrefíš. Tak nějak se to prý říkalo v době anglický nadvlády
  • A stejně, dámské prádlo je jen kus látky navíc :)
  • Thule: To s tou puškou a vzducholodí? To je citát z Cimrmana.
  • Anelys: Tak Cimrman se nejenom podílel na plánech Eifelovky, knize Tři sestry atd, ale dokonce i různě po světě vymýšlel různé přísloví, jo? :-))
  • Flanker - konfekce, která je zbytečná :-)

Ad rčení - já parafrázovala starou ruskou pohádku "Selský syn Ivan a saň"
    Saň : Bohatýr co by mne porazil ? Ten se ještě nenarodil a kdyby se i narodil - k boji nedorostl!
  • Jarla: Někdo dává přednost "naostro" :)
  • Jarla především odbourává všechny zdržovačky a zbytečnosti :-) Na co si to oblíkat, když se to medle svlíkne ? :-)) A na běžné nošení jsou krajky na spodním prádélku k ničemu - dřou :-))
  • Rychlý přístup je i moje filosofie, nicméně si zase u žen potrpím na užití háčků typu krátké sukně a vysoké podpatky.
  • To samozřejmě :-) A ty vysoké podpatky musí být tykrásné elegantní štíhlé a klasické a ne ty hnusné kopyta, co přicházejí čas od času do módy! Ovšem v neprospěch podpatků hovoří dlažba - kočičí hlavy jsou smrťák - jo jednou jsem při první návštěvě Prahy na Václaváku zlomila najednou oba štykly na kozačkách ! A zámková dlažba je stejný hnus, zvlášť když se kapku podemele :( Co já už zničila krásných střevíčků :(
  • Jo, střevíčky, co jsou jako ze zlata, když je žena má, připadá si hrozně bohatá, ty si vezme jen v onen slavný den, až se sejdem v mercedesu ty a já

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi