[Spoiler] Tanec - POZOR, diskuse bez omezení !!!

1434446484957

Komentáře

• Prsata blondynka co važi 50... eh kam ta spoločnosť ide?
  • flanker.27 napsal(a):

Jarla: tak, nějaká skvělá krásná chytrá hodná žena sem :)

svoa00: A co by jako měl eště vidět jinýho ? :))

Co na tom, že je to třeba uječená hysterická a žárlivá stíhačka ;)
  • Prej blondýnka, har! Peroxidka to je.
  • svoa00: Hlavně ten chlap asi nevidí, že vedle stojí ta skromná tolerantní hodná holka... :)
  • flanker.27: O chlapa s takovým vkusem hodná, tolerantní a skromná holka nestojí - pokud není blbá a vidí do budoucna ;) Fuj, to jsem byla zlá.
  • Ta, která je hodná, tolerantní a skromná možná ne. Ale ta co si o sobě myslí, že je hodná, tolerantní a skromá asi jo :)
  • flanker.27: No je pravda, že ta odbarvená kráska, co si v životě sama nekoupila drink ani neplatila taxík, si to o sobě pravděpodobně myslí taky :D
  • svoa00: Nechť je jí to přáno, dokud tomu chlapovi její styl života nepůsobí obtíže. Pravda je ovšem, že pak je na prohlédnutí obvykle již pozdě :)
  • Vkus "prsatá odbarvená blondýna, co váží padesát kilo"? To pak chlap přehlídne jiný věci, že... :D
    jó, bejvávalo... Prsatá jsem sice ještě víc než před tím, ale padesát kg vzal čert :-( Tak asi s tím budu muset něco dělat, ale dokud předstírám, že kojím, tak na to peču...
  • A teď vážně, co máte proti padesátikilovým prsatým odbarveným blonckám? Svoji myší barvu ráda nemám, tak tam něco bouchnout musím, prsa mi takový narostly a padesát dva kilo jsem měla, protože jsem fakt mrňavá (včera mě můj dvoumetrový manžel měřil ve spánku pásmem, grrr, pak se mi smál) :-)
  • Předpokládám, že svoa mluví o nějaké, co váží 50 při výšce minimálně 175...
  • flanker.27: Tak to já nejsem :-)

Já vlastně vím, o čem mluví, jen bráním nás, přirozené kozatky, že nám spolu s poprsím nenarostla v mozku vzduchová bublina :-)
  • Tyna: A patří ti za to můj dík :)
  • flanker.27 napsal(a):

Předpokládám, že svoa mluví o nějaké, co váží 50 při výšce minimálně 175...

Ano, mluvím o typu modelek, co maj při padesáti kilech mírnou nadváhu :D
  • Tyna napsal(a):

flanker.27: Tak to já nejsem :-)

Já vlastně vím, o čem mluví, jen bráním nás, přirozené kozatky, že nám spolu s poprsím nenarostla v mozku vzduchová bublina :-)

Já vím, měřím necelých stošedesát a mám prsa velikosti D, přičemž vzduchovou bublinou v mozku taky netrpím, když jsem to naposledy kontrolovala ;)
  • Že bychom změnili téma? Prosím :)
  • svoa00: (kvůli ochraně duševního zdraví flankera :-)Tak to se těš na těhotenství a laktaci :-) Já začínala na F a mám, nekecám, čestný pionýrský, 70 - K! (na požádání zašlu adresu obchodu, kde lze tento unikát v kojící variantě zakoupit :-)

jů, ty jsi menší než já (o pár cm :-)
  • Dámy, již dost prosím :)
    Nehrajte si s mužovou představivostí, jsem také jen člověk
  • flanker.27: já to začernila...
  • Tyna: Tos neměla říkat, teď vidím tohle :D

flanker.27: Zase jednou dáme Dany a Daaria? To bude hned sto komentářů za hodinu :D
  • Tyna: pozdě :)
    svoa00: Nedělej si kozy :)
  • svoa00Ta madam je tlustá, přibrat deset davacet kilo, možná její dokonalosti dosáhnu:-) Ale donutilo mě to před zrcadlem ke strašnejm věcem :-)))

Podle mě hodně čtenářů na Daaria žárlí... Ha...
  • Jak se prosím měří vzduchové bubliny v mozku? hluee!? @-)
  • Podle mě hodně čtenářů na Daaria žárlí... Ha...
    Tak určitě. Dany ať si nechá když se mu tolik líbí. Bych už spíše žárlil na Gendryho (ale ne, kecám, neni nic extra, ale nic proti němu nemám).
  • katika napsal(a):

zde je malé shrutí informací ohledně Jona
    -co víme ohledně jeho útoku
    1. první útok byl cílený na krk...Jon se mu ale vyhnul a odnesl to malým škrábnutím
    2. druhý útok provedl Bowen a bodl Jona do oblasti břicha(Jon si dýku vytáhl a popsal, že z rány se kouřilo)
    3. třetí dýku zabodl Jonovi mezi lopatky( Jon padá obličejem k zemi)
    4. nikdy necítil čtvrtébodnutí, jen chlad(takto Jon popsal čtvrtý útok-nevíme kam ho zasáhl)
    zde kapitola končí...
    -můžeme s určitostí říct, že Bowen se pokusí Jona ubodat nebo mu podříznout krk-prostě ho zabít.....
    -co hraje Jonovi do karet je to, že zdaleka nejsou sami. je kolem nich spoustu divokých a členů NH...např. Tormund by se určitě pokusil útočníky zastavit...takže Bowen má jen chvilku než si útoku ostatní všimnou
    - dalším plusem pro Jona je to, že útočníci měli ,,jen" dýky...Jon měl na sobě hodně vrstev oblečení(nejsem si jistá zda měl nějaké brnění) takže dýka mohla tím vším projít jen s použitím velké síly.....

Ještě mě napadá jeden fakt - ve Varamyrově kapitole na začátku Tance, je i kousek po jeho smrti, ale u Jona nic takového není ale nemyslím si, že by kvůli těm pár řádkům, by si to nenechal do další knihy - a od nikoho jiného si kapitolu v těle Ducha nedovedu představit
  • Jen aby Jon nebyl v Prologu. :)
  • Quentyn byl smrtelně zraněn taky ve své kapitole, ale dodělal v POV někoho jiného, takže Jon není ani trošku jistý. :-(
  • Jen aby Jon nebyl v Prologu. :)
    Nestraš :-)
  • Arutha2321 napsal(a):

Jen aby Jon nebyl v Prologu. :)

Prvá veta: ,,Jon cítil bolesť vo svojej rane..."

A tretina fanúšikov sa zblázni :D :D Ani to nedočítajú, bude im stačiť čia kapitola to je
    Ben Nevis napsal(a):

Quentyn byl smrtelně zraněn taky ve své kapitole, ale dodělal v POV někoho jiného, takže Jon není ani trošku jistý. :-(

Yop, v Barristanovej bolo písané, že Quentyn podľahol svojí zraneniam.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi