Vkus "prsatá odbarvená blondýna, co váží padesát kilo"? To pak chlap přehlídne jiný věci, že... :D
jó, bejvávalo... Prsatá jsem sice ještě víc než před tím, ale padesát kg vzal čert :-( Tak asi s tím budu muset něco dělat, ale dokud předstírám, že kojím, tak na to peču...
A teď vážně, co máte proti padesátikilovým prsatým odbarveným blonckám? Svoji myší barvu ráda nemám, tak tam něco bouchnout musím, prsa mi takový narostly a padesát dva kilo jsem měla, protože jsem fakt mrňavá (včera mě můj dvoumetrový manžel měřil ve spánku pásmem, grrr, pak se mi smál) :-)
svoa00: (kvůli ochraně duševního zdraví flankera :-)Tak to se těš na těhotenství a laktaci :-) Já začínala na F a mám, nekecám, čestný pionýrský, 70 - K! (na požádání zašlu adresu obchodu, kde lze tento unikát v kojící variantě zakoupit :-)
zde je malé shrutí informací ohledně Jona -co víme ohledně jeho útoku 1. první útok byl cílený na krk...Jon se mu ale vyhnul a odnesl to malým škrábnutím 2. druhý útok provedl Bowen a bodl Jona do oblasti břicha(Jon si dýku vytáhl a popsal, že z rány se kouřilo) 3. třetí dýku zabodl Jonovi mezi lopatky( Jon padá obličejem k zemi) 4. nikdy necítil čtvrtébodnutí, jen chlad(takto Jon popsal čtvrtý útok-nevíme kam ho zasáhl) zde kapitola končí... -můžeme s určitostí říct, že Bowen se pokusí Jona ubodat nebo mu podříznout krk-prostě ho zabít..... -co hraje Jonovi do karet je to, že zdaleka nejsou sami. je kolem nich spoustu divokých a členů NH...např. Tormund by se určitě pokusil útočníky zastavit...takže Bowen má jen chvilku než si útoku ostatní všimnou - dalším plusem pro Jona je to, že útočníci měli ,,jen" dýky...Jon měl na sobě hodně vrstev oblečení(nejsem si jistá zda měl nějaké brnění) takže dýka mohla tím vším projít jen s použitím velké síly.....
Ještě mě napadá jeden fakt - ve Varamyrově kapitole na začátku Tance, je i kousek po jeho smrti, ale u Jona nic takového není ale nemyslím si, že by kvůli těm pár řádkům, by si to nenechal do další knihy - a od nikoho jiného si kapitolu v těle Ducha nedovedu představit
Komentáře
Já vlastně vím, o čem mluví, jen bráním nás, přirozené kozatky, že nám spolu s poprsím nenarostla v mozku vzduchová bublina :-)
jů, ty jsi menší než já (o pár cm :-)
Nehrajte si s mužovou představivostí, jsem také jen člověk
flanker.27: Zase jednou dáme Dany a Daaria? To bude hned sto komentářů za hodinu :D
svoa00: Nedělej si kozy :)
Podle mě hodně čtenářů na Daaria žárlí... Ha...
A tretina fanúšikov sa zblázni :D :D Ani to nedočítajú, bude im stačiť čia kapitola to je Yop, v Barristanovej bolo písané, že Quentyn podľahol svojí zraneniam.