AGoT hraní online

124678

Komentáře

• Montezuma3, sarven a já si to ještě musíme trochu utřídit a potřebujeme kontakty na ty, u kterých je ještě nemáme (máte už tady napsaný vzkaz, tak se podívejte). V tomhle počtu lidí je nás dost na dvě hry, takže s tebou se počítá do začátečníků. Zatím si v rámci čekání můžeš znovu pročíst pravidla :).
  • tak super, nečekal jsem, že to bude tak rychlý, to jsem opravdu moh rovnou založit tu druhou diskuzi. Jdu na to tedy...
  • Takže tuná ostávajú nováčikovia?
  • Lubos, poslem ti mail na kamarata, ten patri k skusen.
  • Laky: Hraje se přes maily, takže kdo je kde tady je celkem fuk.
  • Ano, vytvořil jsem téma pro ty pokročilé, ať se to nemísí. http://icefire.cz/agot-online-pokrocili
  • Takže složení téhle hry bude:
    MIl
    Joe Bannanas
    amon
    Laky
    jochanan
    rizek.martin
    Je to tak? To by bylo akorát 6 hráčů. Ostatní budou hrát hru pro pokročilý?
  • Ano
    Moderovat budu já
  • tak veľa šťastia v druhej bitke. odporúčam hrať trochu na istotu, uvedomiť si kto má meč a snažiť sa masť dosť pt na clash, aby ste nezostali bez hviezdičkových rozkazov.

potom dajte von s nejakým oneskorením mapy, určite bude zaujímavé sledovať vývoj a rozkazy.

• PS informace pro spoluhráče, na první e-mail jsem již odpověděl - čekám na začátek kola/hry a moc se těším na společné klání

Jochy/Baratheon
  • ako sa vam darí? kto má najviac hradov?
  • No čekal, sem, že se všíchní poučí z minulý hry a bude tentokrát začátek klidnější ale nějak se to nepovedlo. Teprve dohráváme 2. kola a už se bojuje skoro všude :-(
    Lannister (já) se Starkem napadli Greyjoye a ten přišel o Seagard. Lannister zase bude mít problém s Greyjoyvo loďstvem. Baratheon přišel v prvním kole o pěšáka a rytíře ale teď se mu podařilo zabrat Sun Spear. No prostě pořádnej guláš...

Jak ste na tom vy? Pokud už ste někde dál tak hoďte mapu.
  • Kterej Martell si nechal vzít Sun Spear?
  • Hoďte sem mapky :p
  • Neni o co stát :-D až dohrajem 2. kolo ;-)
    Jinak Martella omlouvá, že to hraje poprvé.
  • My hrajeme u nás s kamarádama každou sobotu (V Pelhřimově - městu všech měst) jeden z nich má hru s zatím asi všemi rozšířeními (nevím kolik jich přesně je) a je to celkem zábava akorát že se u vyjednávání vždycky všichni strašně pohádáme. zatím jsme hráli 3krát a mě se ještě nepovedlo vyhrát (no jo přiznávám se) ale zatím vždy vyhrál Stark ať za něj hrál kdokoli.
  • Můžu nahodit mapy z obou her. Pokud někomu nebude vadit, zveřejnění aktuální mapy. (kvůli radění, atd) Ale u hry začátečníků by to asi nebylo na škodu.
  • Myslim ze az spätne, teraz by to nemuselo robit dobrotu
  • no mně by to neva, ale souhlas, že by to mohlo přinést nějaké problémy
  • otázka pre skúsenejších s rozšírením. chcem hrať prístavy v hre pre 5 hráčov (stará mapa). tyrellovi asi dám prístav do highgarden, ale loď mu nechám vonku, nie?
  • Tak tady jsou mapy z obou her. Zatím jen z konce druhého tahu. (momentálně jsou obě hry na začátku 4. kola)
    Začátečníci, zakončení 2. kola
    Pokročilí, zakončení 2. kola
  • docela mě zaujala hra Martellů v pokročilích (hoši do toho!) a v začátečnících celkem pěkně Lannisterové
  • Seaguard pre lannistera v 2. Kole? Hear them roar! :)
  • no, v začátečnících si martell a bar hezky dali. A greyjoy, to je teda masakr- jsem zvědav na diplomacii stark-grey-lann

everett: to víš, Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni. :-)
  • hej. evidentne si baratheon a martell urobili dohodu o výmene území, asi tam boli silné národnostné menšiny. ale ako to, že martell ma použité 2 house cards, a B. iba jednu?
  • Baratheon získal katu Stannise zpět za to, že ochránil sedm království před útokem divokých.
  • Zachránené to bolo len tak tak :D Keby som ja alebo Krakatica nebol poslal jeden, tak divocí Zeď prejdú
  • Laky napsal(a):

Zachránené to bolo len tak tak :D Keby som ja alebo Krakatica nebol poslal jeden, tak divocí Zeď prejdú

keby sa v kronikách víťazov nepíše :)
  • Laky napsal(a):

Zachránené to bolo len tak tak :D Keby som ja alebo Krakatica nebol poslal jeden, tak divocí Zeď prejdú

No jestli tě zajímá porovnání, tak ve hře pokročilých byl taky útok divokých za 2 a prošli :). Jen Lannister dal (svůj poslední) žeton a to jen proto, že mu bylo jasné, kdo jinak přijde o 4 jednotky.

Mě osobně by zajímalo, jestli za to zabrání Seagardu vyprášil Greyjoy Lannisterovi kožich, docela by to na to i vypadalo.
  • no ak im neprisiel mustering, tak v dalsom kole isiel najskor lannister. cize mohol zrusit podporu a bud ustupit, alebo zautocit. podla toho co si o tom celom myslel stark :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi