Montezuma3, sarven a já si to ještě musíme trochu utřídit a potřebujeme kontakty na ty, u kterých je ještě nemáme (máte už tady napsaný vzkaz, tak se podívejte). V tomhle počtu lidí je nás dost na dvě hry, takže s tebou se počítá do začátečníků. Zatím si v rámci čekání můžeš znovu pročíst pravidla :).
Takže složení téhle hry bude: MIl Joe Bannanas amon Laky jochanan rizek.martin Je to tak? To by bylo akorát 6 hráčů. Ostatní budou hrát hru pro pokročilý?
tak veľa šťastia v druhej bitke. odporúčam hrať trochu na istotu, uvedomiť si kto má meč a snažiť sa masť dosť pt na clash, aby ste nezostali bez hviezdičkových rozkazov.
potom dajte von s nejakým oneskorením mapy, určite bude zaujímavé sledovať vývoj a rozkazy.
No čekal, sem, že se všíchní poučí z minulý hry a bude tentokrát začátek klidnější ale nějak se to nepovedlo. Teprve dohráváme 2. kola a už se bojuje skoro všude :-( Lannister (já) se Starkem napadli Greyjoye a ten přišel o Seagard. Lannister zase bude mít problém s Greyjoyvo loďstvem. Baratheon přišel v prvním kole o pěšáka a rytíře ale teď se mu podařilo zabrat Sun Spear. No prostě pořádnej guláš...
Jak ste na tom vy? Pokud už ste někde dál tak hoďte mapu.
My hrajeme u nás s kamarádama každou sobotu (V Pelhřimově - městu všech měst) jeden z nich má hru s zatím asi všemi rozšířeními (nevím kolik jich přesně je) a je to celkem zábava akorát že se u vyjednávání vždycky všichni strašně pohádáme. zatím jsme hráli 3krát a mě se ještě nepovedlo vyhrát (no jo přiznávám se) ale zatím vždy vyhrál Stark ať za něj hrál kdokoli.
Můžu nahodit mapy z obou her. Pokud někomu nebude vadit, zveřejnění aktuální mapy. (kvůli radění, atd) Ale u hry začátečníků by to asi nebylo na škodu.
otázka pre skúsenejších s rozšírením. chcem hrať prístavy v hre pre 5 hráčov (stará mapa). tyrellovi asi dám prístav do highgarden, ale loď mu nechám vonku, nie?
hej. evidentne si baratheon a martell urobili dohodu o výmene území, asi tam boli silné národnostné menšiny. ale ako to, že martell ma použité 2 house cards, a B. iba jednu?
Zachránené to bolo len tak tak :D Keby som ja alebo Krakatica nebol poslal jeden, tak divocí Zeď prejdú
No jestli tě zajímá porovnání, tak ve hře pokročilých byl taky útok divokých za 2 a prošli :). Jen Lannister dal (svůj poslední) žeton a to jen proto, že mu bylo jasné, kdo jinak přijde o 4 jednotky.
Mě osobně by zajímalo, jestli za to zabrání Seagardu vyprášil Greyjoy Lannisterovi kožich, docela by to na to i vypadalo.
no ak im neprisiel mustering, tak v dalsom kole isiel najskor lannister. cize mohol zrusit podporu a bud ustupit, alebo zautocit. podla toho co si o tom celom myslel stark :)
Komentáře
MIl
Joe Bannanas
amon
Laky
jochanan
rizek.martin
Je to tak? To by bylo akorát 6 hráčů. Ostatní budou hrát hru pro pokročilý?
Moderovat budu já
potom dajte von s nejakým oneskorením mapy, určite bude zaujímavé sledovať vývoj a rozkazy.
Jochy/Baratheon
Lannister (já) se Starkem napadli Greyjoye a ten přišel o Seagard. Lannister zase bude mít problém s Greyjoyvo loďstvem. Baratheon přišel v prvním kole o pěšáka a rytíře ale teď se mu podařilo zabrat Sun Spear. No prostě pořádnej guláš...
Jak ste na tom vy? Pokud už ste někde dál tak hoďte mapu.
Jinak Martella omlouvá, že to hraje poprvé.
Začátečníci, zakončení 2. kola
Pokročilí, zakončení 2. kola
everett: to víš, Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni. :-)
Mě osobně by zajímalo, jestli za to zabrání Seagardu vyprášil Greyjoy Lannisterovi kožich, docela by to na to i vypadalo.