Společná objednávka (Amazon)
Lidi, svrbí mě prsty k nákupu na Amazonu, resp. jinde, třeba v HBO obchodu.
Konkrétně si chci konečně koupit originální vydání ASOIAF. Rozoduju se klasicky mezi vydáním Bantam a Voyager. Váhám, rád si nechám doporučit.
Dál si koupím The Art of George R.R. Martin's A Song of Ice & Fire: Volume 2. První díl je super, takže neváhám.
Pak mě zaujal ještě plakát-mapa.
Budou mít i nové vydání deskovky, kdybyste někdo chtěl.
Tak kdybyste se chtěl někdo připojit... Týká se teda hlavně lidí z okolí Prahy, jinak ta výhoda padá.
Uvažuji i nad tím HBo Store, kde maj pěkný věci, ale neznám podmínky zasílání, tak to bychom museli prozkoumat.
Konkrétně si chci konečně koupit originální vydání ASOIAF. Rozoduju se klasicky mezi vydáním Bantam a Voyager. Váhám, rád si nechám doporučit.
Dál si koupím The Art of George R.R. Martin's A Song of Ice & Fire: Volume 2. První díl je super, takže neváhám.
Pak mě zaujal ještě plakát-mapa.
Budou mít i nové vydání deskovky, kdybyste někdo chtěl.
Tak kdybyste se chtěl někdo připojit... Týká se teda hlavně lidí z okolí Prahy, jinak ta výhoda padá.
Uvažuji i nad tím HBo Store, kde maj pěkný věci, ale neznám podmínky zasílání, tak to bychom museli prozkoumat.
Komentáře
Plakát by se mi líbil, ale vzhledem k mé bídné - spíš mizivé - angličtině asi nic víc. K nákupu u HBO bych se přidala určitě.
P.S. Z Prahy ani okolí nejsem, ale nemám problém si to zařídit.
ak je niekto z BA a okolia a má záujem pripojiť sa a rozdeliť si tak náklady za poštovné, píšte čo najskôr, v pondelok chcem objednávať!
ups, alekov post som si nevšimol. takže súhlas.
Mezitím tedy udělám tu objednávku v Amazonu, ale tam tedy asi nikdo nic nechcete, co? Dejte vědět, objednávku budu dělat asi pozítří.