Společná objednávka (Amazon)

Lidi, svrbí mě prsty k nákupu na Amazonu, resp. jinde, třeba v HBO obchodu.

Konkrétně si chci konečně koupit originální vydání ASOIAF. Rozoduju se klasicky mezi vydáním Bantam a Voyager. Váhám, rád si nechám doporučit.

Dál si koupím The Art of George R.R. Martin's A Song of Ice & Fire: Volume 2. První díl je super, takže neváhám.

Pak mě zaujal ještě plakát-mapa.

Budou mít i nové vydání deskovky, kdybyste někdo chtěl.

Tak kdybyste se chtěl někdo připojit... Týká se teda hlavně lidí z okolí Prahy, jinak ta výhoda padá.

Uvažuji i nad tím HBo Store, kde maj pěkný věci, ale neznám podmínky zasílání, tak to bychom museli prozkoumat.

Komentáře

• Hodor...

Plakát by se mi líbil, ale vzhledem k mé bídné - spíš mizivé - angličtině asi nic víc. K nákupu u HBO bych se přidala určitě.

P.S. Z Prahy ani okolí nejsem, ale nemám problém si to zařídit.
  • Moc se mi líbí hlavně ta knížka, tu bych moc ráda, ale vzhledem k mé bídné peněžní situaci si musím nechat zajít chuť :(
  • stolovú hru si idem kúpiť určite, a dostal som chuť aj na tú knihu, keď už sú vianoce.
    ak je niekto z BA a okolia a má záujem pripojiť sa a rozdeliť si tak náklady za poštovné, píšte čo najskôr, v pondelok chcem objednávať!

• Tu Artbook bych bral také, i s volume1. Bohužel ale žiji v předalekých krajinách.
  • Já bych se HBO Store taky přidala. Z Prahy nejsem, ale buď nějakého chudáka zotročím, nebo tam dojedu :).
  • Přidal bych se také a z HBO Storu bych si taky něco vybral... A jsem z Prahy tak že žádný problém
  • Hola, tak mam pro vas jednu nabidku. Obe dve veci (deskovku a knihu) vydava FFG a tak navrhuji zkusit jednoho cloveka od ktereho bereme karty pro hru AGOT. Ted na MS na Stahlecku si par lidi tu knihu koupilo. Vyhoda? Je jasna, nebudeme platit tak vysoke clo, ktere CR plati jiz od cca 20 dolaru. Ja jdu kazdopadne do deskovky.
  • to je taky varianta, pro mě ale ne, já záměrně volím amazon, protože chci právě i ty jiné neherní věci. A mým záměrem je jít přes anglickej Amazon, tam se CLO neřeší ne?
  • Hele a poraďte, co radši, Bantam či Voyager vydání? U Bantamu mi přijde taková odfláknutá sazba písma (v UK storu ke všemu neni), Voyager zas rozděluje Bouři mečů na dva díly... Nevíte, nemaj náhodou tyhle kolekce vydání i třeba v Neoluxoru?
  • minimálne stolovú hru predáva aj anglický amazon, tam by mohlo byť poštovné lepšie, nie?

ups, alekov post som si nevšimol. takže súhlas.
  • anglický Tanec mám od Harper voyager, a neviem čo by som vytkol. spokojnosť.
  • Nejde o postovne, ale o CLO.
  • to je ještě lepší, clo se v rámci eu neplatí, ne?
  • Alek: No, je to dost mozny:) Ale ti nasi pitomci tam udelali bordel, z ejsem se v tom prestal orientovat. Vim jen, ze USA se nevyplati objednavat, pac ta cena je nehorazna (na nasich celnicich)
  • jj, taky jsem to slyšel, ve vztahu ke Kindlu - ale prej v tom maj bordel i na celnici, takže to kupodivu pořád není tak hrozný :-)
  • Safra, zrovna mi píšou z HBO, že maj dneska 20% slevu na nákup ve storu. Lákaj mě, ale bohužel jen v US, v UK ne. A v UK zase nemaj všechno. Pořád váhám.

Mezitím tedy udělám tu objednávku v Amazonu, ale tam tedy asi nikdo nic nechcete, co? Dejte vědět, objednávku budu dělat asi pozítří.
  • Je ještě možní objednávka z Amazonu ?
  • bohužel, dneska jsem ráno objednal a navíc jsem amazon nakonec obešel - výsledná cena s poštovným byla vyšší než u bookdepository - takže jsem šel přes ně, poštovné tam není. Doporučuju.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi