Fanouškovská fikce

1282931333453

Komentáře

• Já jsem už měla dvě a půl kapitoly něčeho většího, a pak jsem si uvědomila, že tam mám velkou logickou propast, se kterou si nevím rady. Takže tentokrát to ode mě bude velmi slabé...
  • Taky něco zplácám ale myslím že anonymita neanonymita stejně všichni poznáte který je moje :)
  • Ze všech vás mám skutečnou radost :-)
    Těším se jak malé děcko!
  • Logické nesrovnalosti ve svých povídkách řeším tzv. špatnou či nepřesnou pamětí vyprávěcích postav. Koneckonců, jsou to jenom lidi, že. ;-)
  • To je taky prima řešení :-)
    Jen se nebojte psát.
  • Poviedkach? Ja budem rád, ak sa zmôžem a dopíšem jednu(aj keď by osm chcel dve) :)
  • Inteligentní čtenář si stejně logické nesrovnalosti dovysvětlí sám. Celou dobu to tu děláme u knížek Martinových. :-)
  • No jo, GRRM tam má tolik kopanců a nesrovnalostí a vy byste chtěli kritizovat nadšené amatéry! :-)
  • :-)) Pravda pravdoucí :-) Martin tam opravdu má dost nesrovnalostí, takže rozhodně bych za to lidi nepranýřovala :-)
  • Už jsem to tu možná jednou říkal, ale zkusím to ještě jednou.
    Mohl/a by se autor/ka povídky č. 10 odtajnit? Já bych rád věděl, kdo to psal. Jen bych tě chtěl pochválit, protože jsem tě dal na 1. místo a vážně by mě zajímalo, komu jsem to vlastně udělil. ;-)
  • Jako vím, že je to "Brandon", ale kdo se pod tím skrývá? Aspoň kdyby se ozval, že opravdu žije. :-)
  • Jestli je to opravdu muž anebo žena. :-)
  • Vy všichni něco píšete? Já jsem to po tom propadáku z prvního kola vzdala. No, když jsme byli na kolech, tak jsem se vždycky na výletě pokoušela něco vymyslet (už mám dokonce svou teorii odkud jsou Targaryenové :D), ale potom jsem se na to vykašlala, protože slohovky mi nikdy, nikdy nešly.
  • Dopísané :D Inak, asi sa to tu už niekto pýtal, ale ak by som chcel dať dve poviedky, môžem? Či je to tak, že na každého človeka len jedna.
  • Povídek může každý dát neurekom - sama jsem v prvním kole dala dvě, tak to musím vědět, ne :-))
  • Můžeš mi tu svou druhou z lásky dát a já ti za odměnu prozradím tajemství.
  • Si chlap, to už viem :P A to by som ju musel najprv napísať.
  • Napište každý svoji a pak si je vyměňte s věnováním :-)
  • Anebo můžeme udělat hromadné vyměňování povídek. Aby se vidělo, jak se tu máme všichni rádi.
  • Podepsané rukopisy? :-))
  • Jasně, velká autogramiáda v Praze, Brně a Ostravě! :D
  • Lady Sanso, mně se tvoje povídka líbila. Žádný propadák to nebyl, na to tady nehrajeme. Je skvělé, že někdo něco napíše a ostatní si to můžou přečíst. Vážím si každé povídky. Doufám, že si to rozmyslíš a zase něco napíšeš.
  • Lady Sansa napsal(a):

Jasně, velká autogramiáda v Praze, Brně a Ostravě! :D

A Bytči :-)
  • Děkuji. :-)
  • A tak když tak hezky prosíš, já snad ještě něco sesmolím :)
    A Bytči a Slavkova u Brna.
  • Není zač, ale ještě nic neslibuju. V sobotu odjíždíme na brigádu do Jeseníků, kde počítač opravdu mít nebudu a do té doby to asi taky nestihnu. Takže bude velké překvapení, jestli jo nebo ne. :D
  • Takhle napínat ctitele - ó jak jsi krutá! :-)
    Zasnaž se, když tě tak velký heavy povzbuzuje. Doufá, že jsi tajemný Brandon - autor desáté povídky :-)
  • Má tisková mluvčí poněkud přehání. :-)
  • Mistr už po tom prvním vítězství zpychl a potřebuje i tiskovou mluvčí, jo? :D Až se mi příště bude něco moc líbit, nedám tomu 5 bodů, abys zase nevyhrál a nepotřeboval založit fanclub. Nebo ten už taky máš? :-)
  • Samozvaná tisková mluvčí se nepočítá :-))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi