Já jsem už měla dvě a půl kapitoly něčeho většího, a pak jsem si uvědomila, že tam mám velkou logickou propast, se kterou si nevím rady. Takže tentokrát to ode mě bude velmi slabé...
Už jsem to tu možná jednou říkal, ale zkusím to ještě jednou. Mohl/a by se autor/ka povídky č. 10 odtajnit? Já bych rád věděl, kdo to psal. Jen bych tě chtěl pochválit, protože jsem tě dal na 1. místo a vážně by mě zajímalo, komu jsem to vlastně udělil. ;-)
Vy všichni něco píšete? Já jsem to po tom propadáku z prvního kola vzdala. No, když jsme byli na kolech, tak jsem se vždycky na výletě pokoušela něco vymyslet (už mám dokonce svou teorii odkud jsou Targaryenové :D), ale potom jsem se na to vykašlala, protože slohovky mi nikdy, nikdy nešly.
Lady Sanso, mně se tvoje povídka líbila. Žádný propadák to nebyl, na to tady nehrajeme. Je skvělé, že někdo něco napíše a ostatní si to můžou přečíst. Vážím si každé povídky. Doufám, že si to rozmyslíš a zase něco napíšeš.
Není zač, ale ještě nic neslibuju. V sobotu odjíždíme na brigádu do Jeseníků, kde počítač opravdu mít nebudu a do té doby to asi taky nestihnu. Takže bude velké překvapení, jestli jo nebo ne. :D
Mistr už po tom prvním vítězství zpychl a potřebuje i tiskovou mluvčí, jo? :D Až se mi příště bude něco moc líbit, nedám tomu 5 bodů, abys zase nevyhrál a nepotřeboval založit fanclub. Nebo ten už taky máš? :-)
Komentáře
Těším se jak malé děcko!
Jen se nebojte psát.
Mohl/a by se autor/ka povídky č. 10 odtajnit? Já bych rád věděl, kdo to psal. Jen bych tě chtěl pochválit, protože jsem tě dal na 1. místo a vážně by mě zajímalo, komu jsem to vlastně udělil. ;-)
A Bytči a Slavkova u Brna.
Zasnaž se, když tě tak velký heavy povzbuzuje. Doufá, že jsi tajemný Brandon - autor desáté povídky :-)