Fanouškovská fikce

1323335373853

Komentáře

• Everett Young napsal(a):

A aby se Jiní neposmívali tak na ně hodíš meteorit :-D

Nečti mi myšlenky! ;D
  • Jarla napsal(a):

image

:-)
  • Jarla napsal(a):

image

:-)
  • Vlcacka napsal(a):

Uvědomujete si že bychom byli opravdu hnusní bohové? :-D

Dala si mi nápad: Poďme si z nás spraviť mytologický príbeh :D Ja budem ten zlý, pán temnôt :D Kto chce mať úlohu tvrdého a nespravodlivého hádzača bleskov :D
  • Mi se líbí Offler :-p
  • Vlcacka napsal(a):

Dala si mi nápad: Poďme si z nás spraviť mytologický príbeh :D Ja budem ten zlý, pán temnôt :D Kto chce mať úlohu tvrdého a nespravodlivého hádzača bleskov :D
    Já se budu prosím za ty malý parchanty přimlouvat, i když si dělaj navzájem šílený věci. :-D
  • Jarla napsal(a):

Mi se líbí Offler :-p

Nejlepfí na Ofleuovi je jak fiflá. :-P
  • Vlcacka napsal(a):

Jarla napsal(a):

Mi se líbí Offler :-p

Nejlepfí na Ofleuovi je jak fiflá. :-P
    Chtěl bych fi podat inverát do vafeho fafofifu? :-D
  • Jarla napsal(a):

image

Kdo je ten slepec s lebkou? A neříkejte mi že je to Hamlet.
  • Slepý Io :-)
  • Montezuma3 napsal(a):

Jarla napsal(a):

image

Kdo je ten slepec s lebkou? A neříkejte mi že je to Hamlet.
    Budiž ti odpuštěna tvoje nevědomost. To je slepý Ió. Jeho oči mají křidýlka a poletují všude okolo, takže vidí opravdu vše co se kde šustne. :-)
  • Já bych měl být někdo hodný a laskavý...Jenže všichni antičtí bohové jsou tak trochu svině....
  • Chmure - už jsem ti přiřkla Área - nezdá se ti to dost košér? :-)

(tohle nejosu antičtí bohové, tohle je pantheon Zeměplochy. Offler je krokodýl:-) )
  • To jako ten ze Zeměplochy
  • Jarla - Áres dostává pořád od někoho na prdel. Nejčastěji od Athény. Já nechci, aby mě neustále stírala ženská, co se narodila někomu v kebuli. Na druhou stranu je to fešák a ...... s Afroditou.
    Tak nevím.
  • To jenom v Xeně z něj udělali debila
  • Znám celkem dobře antickou mytologii a opravdu z něj dělal debila kde kdo...dokonce i smrtelníci...
    Dokonce mohl věčnost trčet v sudu, kdyby ho nevysvobodil Hermes...
  • Ach táák, to jsou všechno bohové Zeměplochy. Tu já neznám. Já v tom viděl jen nějaký mix řeckých a egyptských bohů. Až na toho malého červeného bůžka z Mikronésie :-)
  • Vlcacka napsal(a):

ja chcem byť boh smrti a tmy
  • Já chci být vládce podsvětí.
  • Gardien: Thanatos ...hmm...dobrá volba
  • Hm já z antiky měla nejraději Eós :-))
  • Já si zas někdy v duchu říkám, kterým postavám ze Západozemí odpovídají jednotliví uživatelé - např. Jarla je Randyll Tarly, Flanker - Stannis, sarven - Barristan, Alek - Jeor Mormont nebo Eddard, E. Y. - kříženec Waldera Freye a Sansy, Tyna - Arianne a tak.....

jarla: Máš růžová prsa a unášíš krásné muže?
  • Chmur napsal(a):

Já si zas někdy v duchu říkám, kterým postavám ze Západozemí odpovídají jednotliví uživatelé - např. Jarla je Randyll Tarly, Flanker - Stannis, sarven - Barristan, Alek - Jeor Mormont nebo Eddard, E. Y. - kříženec Waldera Freye a Sansy, Tyna - Arianne a tak.....

No tak to by mne zajímalo kdo bych byla já.
  • Tarlyho bych bral a stou výjimkou, že bych měla ohromně ráda Sama a byla na něj hrdá :-))
  • Chmur: To už spíše opravdu ten Roose Bolton. Kombinace hloupý Frey, hloupá Sansa by musela dopadnout naprosto strašně. Navíc obě tyto postavy nenávidím. Hlavně Sansu.
  • vlcacka: Tebe tak dobře ještě neznám. Ale tipoval bych tě na nějakou sympatickou postavu...Horu, Cersei, Ramsaye a podobné bych vyloučil:-)
  • A kto som ja? :D Har?!
  • E. Y.: Tak moment. Walda není vůbec hloupý. Jak si na to přišel? A Sansa je nebo spíš byla naivní. Není hloupá. Ty bys nechtěl být krásný (Sansa) a plodný (Frey)?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi