Uvědomujete si že bychom byli opravdu hnusní bohové? :-D
Dala si mi nápad: Poďme si z nás spraviť mytologický príbeh :D Ja budem ten zlý, pán temnôt :D Kto chce mať úlohu tvrdého a nespravodlivého hádzača bleskov :D
Dala si mi nápad: Poďme si z nás spraviť mytologický príbeh :D Ja budem ten zlý, pán temnôt :D Kto chce mať úlohu tvrdého a nespravodlivého hádzača bleskov :D
Já se budu prosím za ty malý parchanty přimlouvat, i když si dělaj navzájem šílený věci. :-D
Jarla - Áres dostává pořád od někoho na prdel. Nejčastěji od Athény. Já nechci, aby mě neustále stírala ženská, co se narodila někomu v kebuli. Na druhou stranu je to fešák a ...... s Afroditou. Tak nevím.
Znám celkem dobře antickou mytologii a opravdu z něj dělal debila kde kdo...dokonce i smrtelníci... Dokonce mohl věčnost trčet v sudu, kdyby ho nevysvobodil Hermes...
Ach táák, to jsou všechno bohové Zeměplochy. Tu já neznám. Já v tom viděl jen nějaký mix řeckých a egyptských bohů. Až na toho malého červeného bůžka z Mikronésie :-)
Já si zas někdy v duchu říkám, kterým postavám ze Západozemí odpovídají jednotliví uživatelé - např. Jarla je Randyll Tarly, Flanker - Stannis, sarven - Barristan, Alek - Jeor Mormont nebo Eddard, E. Y. - kříženec Waldera Freye a Sansy, Tyna - Arianne a tak.....
Já si zas někdy v duchu říkám, kterým postavám ze Západozemí odpovídají jednotliví uživatelé - např. Jarla je Randyll Tarly, Flanker - Stannis, sarven - Barristan, Alek - Jeor Mormont nebo Eddard, E. Y. - kříženec Waldera Freye a Sansy, Tyna - Arianne a tak.....
Chmur: To už spíše opravdu ten Roose Bolton. Kombinace hloupý Frey, hloupá Sansa by musela dopadnout naprosto strašně. Navíc obě tyto postavy nenávidím. Hlavně Sansu.
E. Y.: Tak moment. Walda není vůbec hloupý. Jak si na to přišel? A Sansa je nebo spíš byla naivní. Není hloupá. Ty bys nechtěl být krásný (Sansa) a plodný (Frey)?
Komentáře
(tohle nejosu antičtí bohové, tohle je pantheon Zeměplochy. Offler je krokodýl:-) )
Tak nevím.
Dokonce mohl věčnost trčet v sudu, kdyby ho nevysvobodil Hermes...
jarla: Máš růžová prsa a unášíš krásné muže?