a ked skonci sutaz, mohli by sme dat dalsiu: Alek by zverejnil cely zoznam prispievatelov a my by sme si tipli, kto ktoru poviedku, basen, roman napisal, kedze kazdy z nas ma inu slovnu zasubu, vyjadrovacie prostriedky a uroven obdivu k Jonovi, o Sanse ani nehovoriac :) a po vyhodnoteni by vitaz ziskal nehynuci obdiv a slavu :D
:D Ja súhlasím a teraz úplne vážne, každý by si tipol koho je koho a bola by sranda, že by sa niektorí dozvedali, čo vlastne napísali (tak ironicky) :D Taká švanda
A podkreslit by to mohly tklivé tóny: Sou fár, tu jú aj mej for-tu-náj mí tu sej. Mu-ča-čí-ta mia kára verá an maj dej sej áj Tú jú, aj mej sou fár mí tu sej, on ví stár. An maj vej djú aj sej tu maj valí dú aj lej sou gej Gud-báj, gud-báj, gud-báj.
každopádně Tvá verse není nic proti mé versi...to bylo tak - Howland Rákos dotáhl na Harenov bezva vzorek a Eddard, Robert i Lyanna se fajně rozjeli...no a Robert to přehnal jako vždy a se vším a tak si ani nepamatoval, co s Lyannou měl...proto se Lyanna ani nebránila, když ji Rhaegar unesl, protože tak to šlo aspoň zakamuflovat (jak je svět starý - to jen jednou jednu těhotnou napadlo svému snoubenci nakukat, že to byl duch svatý a kolik tahle povídačka už stála lidských životů...). No a na smertelném loži dítko předala Eddardovi a řekla mu, ať to Robertovi neříká, no...aby nevypadala, že je úplně blbá....
Komentáře
Alek by zverejnil cely zoznam prispievatelov a my by sme si tipli, kto ktoru poviedku, basen, roman napisal, kedze kazdy z nas ma inu slovnu zasubu, vyjadrovacie prostriedky a uroven obdivu k Jonovi, o Sanse ani nehovoriac :)
a po vyhodnoteni by vitaz ziskal nehynuci obdiv a slavu :D
Ale až skončí, dřív ne. ;-)
Je to zatím jen hrubý nákres děje, takže omluvte případnou sníženou kvalitu obrazu a zvuku. Co myslíte, mám do toho dát ještě víc emocí? :-)
Ale nie, no... Mohlo by ich tam byť trošku viac, ale inak dobré :)
Sou fár, tu jú aj mej for-tu-náj mí tu sej. Mu-ča-čí-ta mia kára verá an maj dej sej áj Tú jú, aj mej sou fár mí tu sej, on ví stár. An maj vej djú aj sej tu maj valí dú aj lej sou gej Gud-báj, gud-báj, gud-báj.
Já osobně nejradši tuhle:
A ta Menšíkova básnická licence na metyfór...:-D