Fanouškovská fikce

18911131453

Komentáře

• :D Ja som spravil tak divnú paródiu až sa divím, ako som to vôbec mohol odoslať ale... No veď uvidíme :D
  • Už se těším :-)) Konečně budu mít hromádku prima čtení :-))
  • A to ešte pripravujem tie svoje POV, Jarla :D :D .D
  • POV Jona Sněha by nebylo marné :-))
  • Líbil se mi nápad uživatele Barbossa, tak jsem to zkusila taky:
    Radši vládnout, než být ovládán
    Odmítl králi přísahu složit
    Bude však lvům na pospas dán
    Bude-li se dívce z Freyů dvořit

Sličná dívka, samý skvost
    Ana Rudé baště navždy host
    Nedova dcera, zrádce krev
    Smutný osud, tak zní zpěv
    Ach ouvej

Bude už navždy mrzákem
    Rději měl možná zemřít
    A k tomu ještě vlčákem
    proč Nechce mu nikdo věřit?

plus perlička:
    Je
    Opravdu
    Nedův?

Jen doufám, že tam nemám moc nepřesností... Speciálně u Robba nevím přesně, jak je to s tou svatbou, 3. díl jsem ještě nečetla, to jsem si jen odvodila tady z diskusí... O:-)
  • S tou svatbou je to přesně naopak :-)) Ale perlička je hezká moc :-))
  • Aha! Do háje... Tak nic, ale díky! ;-)
  • Jarla napsal(a):

Jay - co ti Eddard udělal ? :-D (marně uvažuji, kdo je tam ještě vysloveným klaďasem :-) )

Eddard nic, já klaďasem myslel, že jsem jej měl/jej mám celkem rád a nepáchal vysloveně svinstva (a nebo si je uměl ospravedlnit,... což asi každej)
  • heavy_head napsal(a):

Jak může být Eddard vyloženým klaďasem, když dohnal Ašaru k sebevraždě? :-)

You know nothing... :o)
  • Jayi - já zas dumala o kom asi tak můžeš psát, aby v původu Jona Sněha figuroval a zároveň je to typický klaďas a tak jsem střelila Neda :-)
  • Jarla napsal(a):

Jayi - já zas dumala o kom asi tak můžeš psát, aby v původu Jona Sněha figuroval a zároveň je to typický klaďas a tak jsem střelila Neda :-)

Nevím proč, ale asi by mě taky napadl jako první :o)
  • Jay - klidně - pokud budeš vatovat po Martinovsku tak to skousnu, kdybys začal po Tolstojovsku, tak bych měla trochu problém, ale taky to zkousnu :-))
  • Jayi, proč jen mám pocit, že absolutně nejdelší příspěvek bude od tebe? :-)
  • Hildegarda napsal(a):

heavy_head napsal(a):

Jak může být Eddard vyloženým klaďasem, když dohnal Ašaru k sebevraždě? :-)

a co ty vies, kolko dievcat si uz dohnal k samovrazde? a pritom mozes byt celkom mily...:)

Nepamatuji si ale, že by nějaká kvůli mě skočila ze skály do propasti. :-)
  • heavy - to pro zjevný nedostatek propastí - přestěhuj se do Hranic...a uvidíš :-D
  • Vyzerá to tak, že tiež niečo do tej súťaže napíšem. CD prvej série a prekvapenie... to lahodí mojim ušiam :P
    Hádam bude 5-10 stránok stačiť
  • Bude :-)) Jen s chutí do toho - máš už prax :-))
  • heavy_head napsal(a):

Nepamatuji si ale, že by nějaká kvůli mě skočila ze skály do propasti. :-)

no oni ti to asi potom zabudli povedat :)
  • Někdy lepší nevědět. :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

heavy_head napsal(a):

30 a víc NS je pro extremisty typu Jay. :-)

Stejně jako Hilda bych to u mě viděla na max. 5 stran. S více nikoho terorizovat nechci. :-)
    No, pět už jsem překročil (o dost) a mám načrtnutou tak půlku příběhu (finalizovanou tak desetinu)... Samozřejmě když zbyde čas, dá se v Martinově stylu ještě vatovat... :o)
  • Toľko strán všetci? To to moje kratučké sa môže schovať :D
  • Já jsem měl napsáno už 11, ale sežral mi to pes, takže začínám zpaměti odznova. :-)
    Asi to udělám kratší. :-)
    Znáte ten pocit, když potíte cosi "zajímavého" a ono se vám to neuloží? (twisted evil)
  • Alebo si pri konci a nejaká nemenovaná trúba zapne kanvicu zaiaľ je zapnutá trúba, takže vybije poistky?... Aj na počítači? :D
  • Ten neznám. Ale taky asi musí být strašný. :-)
  • heavy_head napsal(a):

Já jsem měl napsáno už 11, ale sežral mi to pes, takže začínám zpaměti odznova. :-)
    Asi to udělám kratší. :-)
    Znáte ten pocit, když potíte cosi "zajímavého" a ono se vám to neuloží? (twisted evil)

poucena uz pouzivam iba google docs, 100% istota, ze tam sa pes nedostane :)
  • Bola by sranda vyrobiť vírus Pes špecializovaný na odstraňovanie .doc súborov :D
  • ked budes zly, nainstalujem ho GRRM :)
    to by bolo vydieranie vsetkych vydierani muhahaha
  • Bola by sranda vyrobiť vírus Pes špecializovaný na odstraňovanie .doc súborov :D

Hildegarda napsal(a):

ked budes zly, nainstalujem ho GRRM :)
    to by bolo vydieranie vsetkych vydierani muhahaha

Nene. Martinovi vylepšenou verzi- soubor chytne do tlamy a donese "paničce". ;)
  • MU: ale len "paničce", a potom by bolo vydieranie, muhahaha

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi