Hra o trůny 2x08 - Princ ze Zimohradu

1679111214

Komentáře

• Miss Utahraptor napsal(a):

niytt napsal(a):

... Benjen je teda pro me jedna velka zahadna postava a dokonce me zajima jeho navrat vice, nez Jonnuv puvod:DD Abychom se nakonci nedivili, az se privane se Zimou jako Velky Jiny..... ...

Samozřejmě- "ztratil se" těsně před objevením několika Azorů (Daenerys a draci, Bran otvírá třetí oko, Melisandra za AA označí Stannise). Nejspíš se ve skutečnosti vydal připravovat na finální bitvu a příchod dlouhé zimy. A Starkovic rodové heslo "Zima se blíží" ve skutečnosti nevyjadřuje obavy, ale naději. :)
    Skladám dole klobúk sťaby klobúčník - tak táto teória je ešte lepšie než Stará chůva - Nevinatko alebo šedá eminencia? :D
  • Miss Utahraptor: No presne, Benjen jako AA.....uz ho vidim jak sedi na zombie bilem drakovi kteremu sleha z tlamy led a vichr, zautoci na tri pubertalni dorostence v podobe Danyininych (fuj to je hnusne slovo) jedinych detatek a zasype je snehem....pak zahrmi na Roh Zimy, ktery se zmeni na tlampac a rekne "vsechno to byl fake, zadny Svetlonos neni, Zima prichazi"
  • niytt píše:

Prece Tyrion mel rozhovor s kovari a nakazal jim kovat retez tak proc by jinak na to upozornovali?
    V seriálu jsem řetěz nepostřehnul. Myslíte ,že bude v domu Neumírajcích vidět krvavá hostin a jak to bylo v knize?
  • Ser Krutoslav napsal(a):

niytt píše:

Prece Tyrion mel rozhovor s kovari a nakazal jim kovat retez tak proc by jinak na to upozornovali?
    V seriálu jsem řetěz nepostřehnul. Myslíte ,že bude v domu Neumírajcích vidět krvavá hostin a jak to bylo v knize?
    Radšej to neočakávam, aby som bol milo prekvapený, ale myslím si, že nie, to by si vyžadovalo veľa efektov aby nebolo hneď jasné, že tam sedí Robb a že má zomrieť
  • Ser Krutoslav: Tak to se mi asi spletlo dohromady s knihou....tak to je skoda, tim padem nechapu jak bude navazovat dej, kdy bude Tyrion zranen atd. ale tak to asi muzou zaridit jakkoliv. V knize jsem si hrozne prala, at u toho oblehani Joffrey umre.:-))) Nakonec jsme se dockali az pozdeji a jsem zvedava, jestli bude mit a Ceresi proslov k Sanse, proc tam jsou ti rytiri...
  • nemozem si pomoct, vsetko dokazem akceptovat, ale Ros by som najradsej vyskriabala ocka. Stretla sa vobec s Tyrionom? Preco je taka ochotna vziat na seba nalepku "Tyrionova behna", kedze riziko je dost velke a benefit ziaden?
  • Hildy: Ani ja nechápem, ale asi sa musí nejako zakamuflovať po tom, čo šlohla Dany drakov a pomohla sa Malíčkovi teleportovať. A potrebuje čas pripraviť sa na prevlek Waldera Frey keď zabije Robba a tiež to dá veľa práce, keď sa musíš nalíčiť ako Varys... :D
  • IMHO na řetěz můžeme zapomenout. Stannis je dva dny od Králova přístaviště a Tyrion v tomhle díle teprve dal dohromady nějakou obranou strategii. Mimochodem v tomhle souhlasím s Nevadou - nějak jsem nepostřehla, že by pro město něco dělal, i když to v jednom z minulých dílů tvrdil.
  • niytt napsal(a):

... jsem zvedava, jestli bude mit a Ceresi proslov k Sanse, proc tam jsou ti rytiri...

Bude, mihlo se to v ukázce na další díl.
    Hildegarda napsal(a):

... Stretla sa vobec s Tyrionom? ...

Tyrion s ní dojednával lehkou děvu Joffovi.
  • Hildegarda: Tyrion s ní spal na Zimohradu hned v 1. díle 1. série. Dal jí ten přívěšek se lvem.
  • Hildegarda napsal(a):

nemozem si pomoct, vsetko dokazem akceptovat, ale Ros by som najradsej vyskriabala ocka. Stretla sa vobec s Tyrionom? Preco je taka ochotna vziat na seba nalepku "Tyrionova behna", kedze riziko je dost velke a benefit ziaden?

Nějak si nevybavuju, jak je to v knížce, ale nedělá to dobrovolně, ale je do toho navezená, ne?
  • Kolikokoli napsal(a):

Hildegarda: Tyrion s ní spal na Zimohradu hned v 1. díle 1. série. Dal jí ten přívěšek se lvem.

tak tato epizodka mi usla, dik
    hlaste sa, kto este nespal s Ros...
  • Tak v knihe tam bola Alalaya, ktorá bola vychovaná ako šľapka, čo plní to, čo je jej povedané a tá si uvedomovala, že za svoje trápenie dostane odmenu - a tú Alalayu tyrion využíval na stretnutia s Šae, preto si Cersei myslela, že má ,,Tú Tyrionovu štetku."

Avšak vo filme tam dali Ros. Ja som nepostrehol, že by jej dával nejaký prívesok s levom, ani že by bola nejako podstatná, ale prosto už v prvej sérií bola akýmsi stelesnením všetkých neviestiek Westerosu :)
  • Hmmm Varys se hlásí :D
  • Hildegarda napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

Hildegarda: Tyrion s ní spal na Zimohradu hned v 1. díle 1. série. Dal jí ten přívěšek se lvem.

tak tato epizodka mi usla, dik
    hlaste sa, kto este nespal s Ros...
    Ja som ešte nemal som tú česť.... :) Alebo to nešťastie? :D
  • Blackfish napsal(a):

Hmmm Varys se hlásí :D

Ale toto naisto vedieť nemôžeš.. bohvie čím všetkým nás ešte Varys prekvapí :D
  • svoa00 napsal(a):

IMHO na řetěz můžeme zapomenout. Stannis je dva dny od Králova přístaviště a Tyrion v tomhle díle teprve dal dohromady nějakou obranou strategii. Mimochodem v tomhle souhlasím s Nevadou - nějak jsem nepostřehla, že by pro město něco dělal, i když to v jednom z minulých dílů tvrdil.

Třeba mají hodně rychlé kováře :)))
  • Krisa napsal(a):

svoa00 napsal(a):

IMHO na řetěz můžeme zapomenout. Stannis je dva dny od Králova přístaviště a Tyrion v tomhle díle teprve dal dohromady nějakou obranou strategii. Mimochodem v tomhle souhlasím s Nevadou - nějak jsem nepostřehla, že by pro město něco dělal, i když to v jednom z minulých dílů tvrdil.

"Lannisterští kováři serou lepší ocel!"
    Tak snad zvládnou vy-ehm-čarovat i jeden pitomý řetěz, ne?!
  • Krisa napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Sranda musí bejt, i kdyby fotra věšeli :D
  • Dal jim to kovat už před pár díly co si pamatuju. Osobně si myslím že nesledujeme Hru o Trůny ale Hru o Ros. Všichni chtějí dobýt Kingslanding kde je a jen Theon si myslel že je na Zimohradu a když tma nebyla tak se strašně naštval a udělal si dva well-done stejky :D
  • Tywin im pomôže (bude sa tak snažiť, až z toho zomrie)
  • blackfish: Kedy im to dal Tyrion kovať?
  • Blackfish: Tak prece se mi to nezdalo?
  • Miss Utahraptor napsal(a):

niytt napsal(a):

... Benjen je teda pro me jedna velka zahadna postava a dokonce me zajima jeho navrat vice, nez Jonnuv puvod:DD Abychom se nakonci nedivili, az se privane se Zimou jako Velky Jiny..... ...

Samozřejmě- "ztratil se" těsně před objevením několika Azorů (Daenerys a draci, Bran otvírá třetí oko, Melisandra za AA označí Stannise). Nejspíš se ve skutečnosti vydal připravovat na finální bitvu a příchod dlouhé zimy. A Starkovic rodové heslo "Zima se blíží" ve skutečnosti nevyjadřuje obavy, ale naději. :)
    Celé zle, to vám ešte nedošlo? To Ygritte je Veľký iný, čo je vlastne tá vec, čo nikto nevie :D
  • Anglachel: To už nám snad nikdy nepoví :)
  • You know nothing Krisa :D
  • Treba dúfať a pre istotu poslať výhražný list Martinovi :D
  • Inak, k dielu: Dinklage si koleduje o ďalšie ocenenie, tú časť, kedy prišiel do svojich komnát zahral geniálne, asi najlepší herecký výkon v celej GoT. A Stannis bol úplne ohromný, je síce pravda, že čo sa týka podoby, tak sa ten herec k nemu hodí len farbou vlasov, ale zahraný bol presne tak, ako mal byť.
    A ten koniec: keby som nebol čítal až po Hostinu(a nebol nedočkavý natoľko, že čítam aj spoilery z Tanca a prvú kapitolu Vetrov), tak by to bol teda riadne otrasujúci zážitok(pozitívne). A tá hudba bola úplne dokonalá, presne sa mi tam hodila.
    A už sa teším na diel číslo 9
    Battle for Blackwater is coming :D
  • svoa00 napsal(a):

Nevada: Proboha, ty při sledování úplně trpíš :) Asi bys to fakt měla vzdát.

Ani ne. Zatím se na to dívat dá, i když se při sledování prostě neubráním myšlenkám na to, jak moc mi mění oblíbené i neoblíbené postavy a jsem zklamaná, že to prostě mohlo být o dost lepší.
    simon84 napsal(a):

seděl se svázanýma rukama na zemi asi 3 metry od ni. Nez by se zvednul a přebehl to k tomu kopnuti, tak by se Brienne stacila otocit, precist navod, jak spravne zabit Lannistera, vytahnout mec, nabrousit a trosku Jaimeho polechtat na krku oceli. :-) Ne, ale nebyl tak blizko, navic se svazanyma rukama, to fakt neni takova sranda se pak zvednout. Nehledej chyby kde nejsou. ;-)

U ostatniho bych i souhlasil, byt jsem tolerantnejsi.

15:12 - 15:16 Pak už od něj poodešla, ale hbitý a silný chlap by si poradil i ještě dalších pár vteřin. Ruce má sice spoutané, ale poměrně volným řetězem a před sebou.
  • Souhlasím, hudba byla skvělá, Djawadimu přicházím na chuť. A poslední dva díly můžou být taková síla a emociální ždímačka, že snad scénáristům odpustím i tu natahovanou střední část série.

Nevada: Mohlo, ale tak trochu doufám, že si pro další sérii tvůrci seriálu vezmou k srdci připomínky diváků.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi