... Benjen je teda pro me jedna velka zahadna postava a dokonce me zajima jeho navrat vice, nez Jonnuv puvod:DD Abychom se nakonci nedivili, az se privane se Zimou jako Velky Jiny..... ...
Samozřejmě- "ztratil se" těsně před objevením několika Azorů (Daenerys a draci, Bran otvírá třetí oko, Melisandra za AA označí Stannise). Nejspíš se ve skutečnosti vydal připravovat na finální bitvu a příchod dlouhé zimy. A Starkovic rodové heslo "Zima se blíží" ve skutečnosti nevyjadřuje obavy, ale naději. :)
Skladám dole klobúk sťaby klobúčník - tak táto teória je ešte lepšie než Stará chůva - Nevinatko alebo šedá eminencia? :D
Miss Utahraptor: No presne, Benjen jako AA.....uz ho vidim jak sedi na zombie bilem drakovi kteremu sleha z tlamy led a vichr, zautoci na tri pubertalni dorostence v podobe Danyininych (fuj to je hnusne slovo) jedinych detatek a zasype je snehem....pak zahrmi na Roh Zimy, ktery se zmeni na tlampac a rekne "vsechno to byl fake, zadny Svetlonos neni, Zima prichazi"
Prece Tyrion mel rozhovor s kovari a nakazal jim kovat retez tak proc by jinak na to upozornovali?
V seriálu jsem řetěz nepostřehnul. Myslíte ,že bude v domu Neumírajcích vidět krvavá hostin a jak to bylo v knize?
Radšej to neočakávam, aby som bol milo prekvapený, ale myslím si, že nie, to by si vyžadovalo veľa efektov aby nebolo hneď jasné, že tam sedí Robb a že má zomrieť
Ser Krutoslav: Tak to se mi asi spletlo dohromady s knihou....tak to je skoda, tim padem nechapu jak bude navazovat dej, kdy bude Tyrion zranen atd. ale tak to asi muzou zaridit jakkoliv. V knize jsem si hrozne prala, at u toho oblehani Joffrey umre.:-))) Nakonec jsme se dockali az pozdeji a jsem zvedava, jestli bude mit a Ceresi proslov k Sanse, proc tam jsou ti rytiri...
nemozem si pomoct, vsetko dokazem akceptovat, ale Ros by som najradsej vyskriabala ocka. Stretla sa vobec s Tyrionom? Preco je taka ochotna vziat na seba nalepku "Tyrionova behna", kedze riziko je dost velke a benefit ziaden?
Hildy: Ani ja nechápem, ale asi sa musí nejako zakamuflovať po tom, čo šlohla Dany drakov a pomohla sa Malíčkovi teleportovať. A potrebuje čas pripraviť sa na prevlek Waldera Frey keď zabije Robba a tiež to dá veľa práce, keď sa musíš nalíčiť ako Varys... :D
IMHO na řetěz můžeme zapomenout. Stannis je dva dny od Králova přístaviště a Tyrion v tomhle díle teprve dal dohromady nějakou obranou strategii. Mimochodem v tomhle souhlasím s Nevadou - nějak jsem nepostřehla, že by pro město něco dělal, i když to v jednom z minulých dílů tvrdil.
nemozem si pomoct, vsetko dokazem akceptovat, ale Ros by som najradsej vyskriabala ocka. Stretla sa vobec s Tyrionom? Preco je taka ochotna vziat na seba nalepku "Tyrionova behna", kedze riziko je dost velke a benefit ziaden?
Nějak si nevybavuju, jak je to v knížce, ale nedělá to dobrovolně, ale je do toho navezená, ne?
Tak v knihe tam bola Alalaya, ktorá bola vychovaná ako šľapka, čo plní to, čo je jej povedané a tá si uvedomovala, že za svoje trápenie dostane odmenu - a tú Alalayu tyrion využíval na stretnutia s Šae, preto si Cersei myslela, že má ,,Tú Tyrionovu štetku."
Avšak vo filme tam dali Ros. Ja som nepostrehol, že by jej dával nejaký prívesok s levom, ani že by bola nejako podstatná, ale prosto už v prvej sérií bola akýmsi stelesnením všetkých neviestiek Westerosu :)
IMHO na řetěz můžeme zapomenout. Stannis je dva dny od Králova přístaviště a Tyrion v tomhle díle teprve dal dohromady nějakou obranou strategii. Mimochodem v tomhle souhlasím s Nevadou - nějak jsem nepostřehla, že by pro město něco dělal, i když to v jednom z minulých dílů tvrdil.
Třeba mají hodně rychlé kováře :)))
"Lannisterští kováři serou lepší ocel!" Tak snad zvládnou vy-ehm-čarovat i jeden pitomý řetěz, ne?!
Dal jim to kovat už před pár díly co si pamatuju. Osobně si myslím že nesledujeme Hru o Trůny ale Hru o Ros. Všichni chtějí dobýt Kingslanding kde je a jen Theon si myslel že je na Zimohradu a když tma nebyla tak se strašně naštval a udělal si dva well-done stejky :D
... Benjen je teda pro me jedna velka zahadna postava a dokonce me zajima jeho navrat vice, nez Jonnuv puvod:DD Abychom se nakonci nedivili, az se privane se Zimou jako Velky Jiny..... ...
Samozřejmě- "ztratil se" těsně před objevením několika Azorů (Daenerys a draci, Bran otvírá třetí oko, Melisandra za AA označí Stannise). Nejspíš se ve skutečnosti vydal připravovat na finální bitvu a příchod dlouhé zimy. A Starkovic rodové heslo "Zima se blíží" ve skutečnosti nevyjadřuje obavy, ale naději. :)
Celé zle, to vám ešte nedošlo? To Ygritte je Veľký iný, čo je vlastne tá vec, čo nikto nevie :D
Inak, k dielu: Dinklage si koleduje o ďalšie ocenenie, tú časť, kedy prišiel do svojich komnát zahral geniálne, asi najlepší herecký výkon v celej GoT. A Stannis bol úplne ohromný, je síce pravda, že čo sa týka podoby, tak sa ten herec k nemu hodí len farbou vlasov, ale zahraný bol presne tak, ako mal byť. A ten koniec: keby som nebol čítal až po Hostinu(a nebol nedočkavý natoľko, že čítam aj spoilery z Tanca a prvú kapitolu Vetrov), tak by to bol teda riadne otrasujúci zážitok(pozitívne). A tá hudba bola úplne dokonalá, presne sa mi tam hodila. A už sa teším na diel číslo 9 Battle for Blackwater is coming :D
Nevada: Proboha, ty při sledování úplně trpíš :) Asi bys to fakt měla vzdát.
Ani ne. Zatím se na to dívat dá, i když se při sledování prostě neubráním myšlenkám na to, jak moc mi mění oblíbené i neoblíbené postavy a jsem zklamaná, že to prostě mohlo být o dost lepší.
seděl se svázanýma rukama na zemi asi 3 metry od ni. Nez by se zvednul a přebehl to k tomu kopnuti, tak by se Brienne stacila otocit, precist navod, jak spravne zabit Lannistera, vytahnout mec, nabrousit a trosku Jaimeho polechtat na krku oceli. :-) Ne, ale nebyl tak blizko, navic se svazanyma rukama, to fakt neni takova sranda se pak zvednout. Nehledej chyby kde nejsou. ;-)
U ostatniho bych i souhlasil, byt jsem tolerantnejsi.
15:12 - 15:16 Pak už od něj poodešla, ale hbitý a silný chlap by si poradil i ještě dalších pár vteřin. Ruce má sice spoutané, ale poměrně volným řetězem a před sebou.
Souhlasím, hudba byla skvělá, Djawadimu přicházím na chuť. A poslední dva díly můžou být taková síla a emociální ždímačka, že snad scénáristům odpustím i tu natahovanou střední část série.
Nevada: Mohlo, ale tak trochu doufám, že si pro další sérii tvůrci seriálu vezmou k srdci připomínky diváků.
Komentáře
hlaste sa, kto este nespal s Ros...
Avšak vo filme tam dali Ros. Ja som nepostrehol, že by jej dával nejaký prívesok s levom, ani že by bola nejako podstatná, ale prosto už v prvej sérií bola akýmsi stelesnením všetkých neviestiek Westerosu :)
Tak snad zvládnou vy-ehm-čarovat i jeden pitomý řetěz, ne?!
A ten koniec: keby som nebol čítal až po Hostinu(a nebol nedočkavý natoľko, že čítam aj spoilery z Tanca a prvú kapitolu Vetrov), tak by to bol teda riadne otrasujúci zážitok(pozitívne). A tá hudba bola úplne dokonalá, presne sa mi tam hodila.
A už sa teším na diel číslo 9
Battle for Blackwater is coming :D
15:12 - 15:16 Pak už od něj poodešla, ale hbitý a silný chlap by si poradil i ještě dalších pár vteřin. Ruce má sice spoutané, ale poměrně volným řetězem a před sebou.
Nevada: Mohlo, ale tak trochu doufám, že si pro další sérii tvůrci seriálu vezmou k srdci připomínky diváků.