Nějak mi to čtení nejde, jak by chtěla , každou chvíli se zaseknu, hlavně na kapitolách Dany. Ale teď jsem dočetla Davose III a to byla fakt pecka, Manderlay je hustej týpek, asi mám dalšího oblíbence :) Tak kam myslíte, že pojede Davos pro Rickona? Já to tipuju na Skagos, podle toho, jak se tvářil D. Taky soudím podle toho, že se Martin velmi svědomitě snaží v knížce pokrýt každej kout Západozemí a na Skagosu jsme ještě nebyli...
Já bych ani nepřišla na to, kdo je Brynden Tříoká vrána...
A kdo to je?
Brynden Rivers, jeden z legitimizovaných bastardů Aegona IV. Zatím je to jen teorie, ale ten popis dost odpovídá. Pokud jsi nečetla Tajemnýho rytíře, tak ti to ale asi moc neřekne...
Griff: ja by som nepovedal, ze ten kolac je z freyou a nejedol ich nahodou aj lord Manderly? a este tam lord Bolton jedol az po tom co jedol samotny lord Manderly aby sa ujistil, ze ho nechce otravit.
Griff: ja by som nepovedal, ze ten kolac je z freyou a nejedol ich nahodou aj lord Manderly? a este tam lord Bolton jedol az po tom co jedol samotny lord Manderly aby sa ujistil, ze ho nechce otravit.
Lord Manderly si koláč z Freyů zřejmě užíval (2 porce z každého ze tří koláčů), jiní bojují mečem, on žraním. ;)
Komentáře
Já bych ani nepřišla na to, kdo je Brynden Tříoká vrána...
Mimochodem, co si myslíte o té teorii, že Bran v té kaši z čarostromu někoho snědl? :D
add Freyové
COŽE? hoďte mi záchranné lano, z čeho že se to dá odvodit? je evidentní, co naznačujete, ale v knize jsem to neodhalila
K septám.někdo tu tvrdil, že jednaz těch sept u Cersei je Tyene, tak jsem na to mrkla znova, ale žádná vizáží neodpovídá jste si tím jistí?
Lasičí koláčky, yummyyy... To už skoro zavání kuchařkou Stařenky Oggové :D
Blbost, to by Manderly neudělal, to by se snížil na úroveň Freyů... - to je zas moc fantazie čtenářů, bych tipnul ;)