A aby mohol Azor Ahai dosiahnuť meč Svetlonos, musel dať tú najväčšiu obetu. Musel so svojou ženou Nissi prejsť všetky obdchody s oblečením, kým sa dostali do kovárne :D Via Tyrania
A aby mohol Azor Ahai dosiahnuť meč Svetlonos, musel dať tú najväčšiu obetu. Musel so svojou ženou Nissi prejsť všetky obdchody s oblečením, kým sa dostali do kovárne :D Via Tyrania
Jarla: Známka vybraného vkusu :) BTW já bych samozřejmě všechny chodníky navrhoval tak, aby se po nich dámy mohly pohodlně procházet právě v takovéto obuvi...
flankere - to proto, že pohled na ženu kráčející v elegantních botkách na štyklíku lahodí Tvému mlsnému oknu víc než ženy pochodující v cvičkách, trepkách, důchodkách, ohromných kopytech či bagančatech - což je praktické právě proto, že nezapadnou do mezer v dlažbě :-D
Nojo když to klepe v příslušném rytmu, tak se ví, že "NĚCO" jde :-) Je pravda, že chlapi zbystřují a rozhlídnou se, když klapání štyklíků zaslechnou - zajímavý "urban efekt" :-))
No jo, jenže nauč se chodit na podpatcích, když máš gramlavé nohy a boty s nízkým a širokým podpatkem (start pro učení) navíc bývají dost škaredé... Já miluju balerínky - všech barev, tvarů, materiálů, s mašličkou/bez mašličky...a Melissy :)
No mi zrovna baleríny přijdou jako jarmilky :-D A dlažba je skutečně příšerná...kde ještě byla slušná kachlová, tu vyměnili za zámkovou a to je dokonalý lamač podpatků :( takže mi nezbylo než přejít na sandále na klínku, protože bez štyklu nesnesu...navíc, když jsou podpatky, tak to samo nutí JÍT úplně jinak než bez nich - mění se držení těla.
I kdybych k tomu přidala podpatek, tak bych si nevybrala :-) Nedovedu si představit, jak by musely vypadat šaty, které by se k tomu daly obléct :-) Šaty podle mého vkusu vypadají zhruba takto pokud ne takto K tomu si jarmilky nedovedu představit :-)
Jenže to nejsou day dress, ani jeden z těch modelů (ty dolní jsou nádherné) si nedokážu představit na běžné nošení. Příkladů šatů k balerínám je spousta, např. u božské Zooey Deschanel (žeru ji): Atakdále. K robám se samozřejmě baleríny nehodí, ale já nosím sukně běžně (kalhoty jsem měla na sobě letos tak 5x a to ani moc nekecám).
Moment - já to uváděla jako daydress! Přinejmenším ty první....ale směle bych chodila i v těch druhých....vždycky jsem zastávala názor - proč si šít šaty nehezké, když si můžu ušít hezké :-D
To proto, že jsi to nezkusila :-D Naprosto bez problémů...navíc ti ho ještě výpravčí přibrzdí :-)) Si piš... Taky ti nikdy neujede autobus (za předpokladu, že jsou řidiči chlapi).
Jo dokonce jsem nemusela tahat tašky a kufry a hned se našlo i místo k sezení :-) Svět je pln galantních flankerů, když ženská vypadá jako ženská a usměje se jenom na něj :-)
Komentáře
BTW já bych samozřejmě všechny chodníky navrhoval tak, aby se po nich dámy mohly pohodlně procházet právě v takovéto obuvi...
Krisa: Nemusej to bejt deseticenťákový jehláče :)
Tady máš i lekce :))
http://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/modni-trendy/17088-kurz-chuze-na-vysokych-podpatcich-fg
A dlažba je skutečně příšerná...kde ještě byla slušná kachlová, tu vyměnili za zámkovou a to je dokonalý lamač podpatků :( takže mi nezbylo než přejít na sandále na klínku, protože bez štyklu nesnesu...navíc, když jsou podpatky, tak to samo nutí JÍT úplně jinak než bez nich - mění se držení těla.
Tyhle vypadají trochu líp než Jarmilky
Šaty podle mého vkusu vypadají zhruba takto
pokud ne takto
K tomu si jarmilky nedovedu představit :-)
Krisa: Nechceš se pochlubit? :)
flanker.27: Zachránou mi buď to, že nemám žádné fotky :)))