Odkazy , obrázky...

1222325272880

Komentáře

• Jej, čokoládovna. Žádnou nemáme. Musím to všechno kupovat přes internet.
  • A aby mohol Azor Ahai dosiahnuť meč Svetlonos, musel dať tú najväčšiu obetu. Musel so svojou ženou Nissi prejsť všetky obdchody s oblečením, kým sa dostali do kovárne :D Via Tyrania
  • Lord Gepeto napsal(a):

A aby mohol Azor Ahai dosiahnuť meč Svetlonos, musel dať tú najväčšiu obetu. Musel so svojou ženou Nissi prejsť všetky obdchody s oblečením, kým sa dostali do kovárne :D Via Tyrania

:D
  • Checht - takhle to vypadá jako morální čin, co :-))
  • Jarla: Známka vybraného vkusu :)
    BTW já bych samozřejmě všechny chodníky navrhoval tak, aby se po nich dámy mohly pohodlně procházet právě v takovéto obuvi...
  • flankere - to proto, že pohled na ženu kráčející v elegantních botkách na štyklíku lahodí Tvému mlsnému oknu víc než ženy pochodující v cvičkách, trepkách, důchodkách, ohromných kopytech či bagančatech - což je praktické právě proto, že nezapadnou do mezer v dlažbě :-D
  • Samoyřejmě, neb takto obutá noha je svůdná, žena v obuvi na podpatdu více pohupuje boky a už samotné klapání o podklad má něco do sebe :)
  • Nojo když to klepe v příslušném rytmu, tak se ví, že "NĚCO" jde :-) Je pravda, že chlapi zbystřují a rozhlídnou se, když klapání štyklíků zaslechnou - zajímavý "urban efekt" :-))
  • No jo, jenže nauč se chodit na podpatcích, když máš gramlavé nohy a boty s nízkým a širokým podpatkem (start pro učení) navíc bývají dost škaredé... Já miluju balerínky - všech barev, tvarů, materiálů, s mašličkou/bez mašličky...a Melissy :)
  • Jen škoda, že je takový zvuk poslední dobou poměrně řídký. To asi ta pražská dlažba :)
    Krisa: Nemusej to bejt deseticenťákový jehláče :)
    Tady máš i lekce :))
    http://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/modni-trendy/17088-kurz-chuze-na-vysokych-podpatcich-fg
  • flanker.27: No jo, já jsem asi i trochu líná se to učit... Navíc se mi víc líbí kombinace sukně+baleríny :)
  • No mi zrovna baleríny přijdou jako jarmilky :-D
    jar
    A dlažba je skutečně příšerná...kde ještě byla slušná kachlová, tu vyměnili za zámkovou a to je dokonalý lamač podpatků :( takže mi nezbylo než přejít na sandále na klínku, protože bez štyklu nesnesu...navíc, když jsou podpatky, tak to samo nutí JÍT úplně jinak než bez nich - mění se držení těla.
  • S jarmilkami nemám problém - přetřít a hned bych je nosila.
    Tyhle vypadají trochu líp než Jarmilky boty
  • No, ona je dobrá kombinace sukně+skoro cokoliv (samozřejmě pokud možno s odpovídajícíma nohama) :)
  • I kdybych k tomu přidala podpatek, tak bych si nevybrala :-) Nedovedu si představit, jak by musely vypadat šaty, které by se k tomu daly obléct :-)
    Šaty podle mého vkusu vypadají zhruba takto
    d
    pokud ne takto
    či
    K tomu si jarmilky nedovedu představit :-)
  • Koukám se to změnilo na módní téma :)
  • flankere - odkazy a obrázky ....hm snad to ještě není mimo topik :-)
  • Není a i kdyby, pokud to budete kompenzovat obrázky hezkých a pěkně (případně spoře) oděných slečen, jsem hotov mnohé odpustit :)
  • Ty dozajista :-) Ovšem žádnou z těch seriálových slečen a paní spoře oděnou ve své databázi nemám, takže budeš muset čekat až je nahodí někdo jiný :-D
  • Nemusejí být ani ze seriálu :)
    Krisa: Nechceš se pochlubit? :)
  • Jenže to nejsou day dress, ani jeden z těch modelů (ty dolní jsou nádherné) si nedokážu představit na běžné nošení. Příkladů šatů k balerínám je spousta, např. u božské Zooey Deschanel (žeru ji): 1 2 3 Atakdále. K robám se samozřejmě baleríny nehodí, ale já nosím sukně běžně (kalhoty jsem měla na sobě letos tak 5x a to ani moc nekecám).
  • flanker.27: Snad radši ani ne, mé nohy nejsou zas tak odpovídající :)
  • Krisa: To nech posoudit oku znalce :)
  • Moment - já to uváděla jako daydress! Přinejmenším ty první....ale směle bych chodila i v těch druhých....vždycky jsem zastávala názor - proč si šít šaty nehezké, když si můžu ušít hezké :-D
  • Jarla: Nějak si nedokážu představit, jak bych v takových šatech jela na kole do školy :)
    flanker.27: Zachránou mi buď to, že nemám žádné fotky :)))
  • Já v takových chodila i na jatka...lidi si zvyknou :-p
  • Přidávám se ke Krise a hlasuju pro baleríny. Nedokážu si představit, jak na těch šteklích, případně i v těch úžasných šatech dobíhám vlak.
  • To proto, že jsi to nezkusila :-D Naprosto bez problémů...navíc ti ho ještě výpravčí přibrzdí :-)) Si piš... Taky ti nikdy neujede autobus (za předpokladu, že jsou řidiči chlapi).
  • Za chlapy mohu potvrdit :)
  • Jo dokonce jsem nemusela tahat tašky a kufry a hned se našlo i místo k sezení :-) Svět je pln galantních flankerů, když ženská vypadá jako ženská a usměje se jenom na něj :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi