Odkazy , obrázky...

1373840424380

Komentáře

• Jarla napsal(a):

flankere - tys bibli nečetl ? tam je vraždění a znásilňování habakuk :-))

Jen pár kousků, dost mě to odrazovalo a hlavně nebavilo.
  • Do háje s tebou, Maisie, tohle vůbec není roztomilý, chce se mi z tebe zvracet a nenávidím tě :D
    To už jsem taky viděl a přenesl se přes to :)
  • áno, bolo, niekoľkokrát .)
  • Do háje s tebou, Maisie, tohle vůbec není roztomilý, chce se mi z tebe zvracet a nenávidím tě
    Ehm... Pošlete mi sem toho člověka co to napsal... Trochu si s ním "přátelsky pohovořím" a pak už ho nikdo nenajde.
  • Nebojte sa, už je na Aryinom liste :P
  • Tyna napsal(a):

Tak to prr... Hostina pro vrány vyšla česky v roce 2006. To bychom se opravdu nemohli bavit o ničem. Alek nastavil jasná pravidla. V seriálových vláknech do úrovně právě odvysílaného děje, jinde po Tanec. A očekávám, že embargo na Tanec brzo padne taky, nicméně dodržuju ho.

Přesně tak...
    svoa00 napsal(a):
    A ještě před dvěma roky, kdy to vzniklo, jsme z toho byli nadšení a tušili, že tahle holka bude geniální :-)
  • To je dobře...je zvláštní, že musím používat reversní metodu, abych vás dostala tam, kam potřebuji :-ppppp
  • brzdi, na tom seriálu jde asi kritizovat všechno, jen ne Maisin výkon :-D
  • Pozor, ani Sansa v druhej sérií nie je zlá :P
  • To je dobře, že vůbec nevíte o čem mluvím, protože o seriálu vůbec ne :-D
  • To vůbec ne, všichni mladí jsou dobrý (Bran a Rickon a Tommen... ), jediný dřevo v první byla právě Sansa a v druhý se srovnala. Ale Arya prostě ruluje od prvního dílu bez nějakých výkyvů (třeba i Joff mi v první řadě přišel sem tam slabší - třeba scéna s Mycahem).
  • Jarla napsal(a):

To je dobře, že vůbec nevíte o čem mluvím, protože o seriálu vůbec ne :-D

výborný, váhal jsem, na co jsi reagovala a jako tradičně zvolil špatnou trasu :-D
  • Jarla: A znova - kritizovat můžeš jenom to, na co se díváš, jinak máš právo leda taktně pomlčet ;)
  • svoa00 napsal(a):

Jarla: A znova - kritizovat můžeš jenom to, na co se díváš, jinak máš právo leda taktně pomlčet ;)

Jsi tak hloupá nebo slepá ? :-D Nebo jen nečteš.....
  • A můžu kritizovat třeba smrad z hnojůvky přes okno? :-)
  • Eh, tak to jsem asi slepá, poslední dobou na fóru nečtu větší část příspěvků a málokterej pořádně, sorry lidi :p

heavy: Z hlediska vyššího principu mravního... :D
  • Fajn, protože by sis všimla, že mi seriál v patě neleží, že se k němu vůbec nevajadřuji, protože mne naprosto nezajímá a zde komentuji něco decela jiného.... :-)
  • Ano, někdo o černění, jiný o seriálu.
    Lidé, čtěte! (V. I. Stalin :-))

svoa00: ...vražda na tyranovi není zločinem? ;-)
  • heavy Mac zmije a já hned četla:
    "Vražda na targaryenovi není zločinem" :-D
  • brzdi, na tom seriálu jde asi kritizovat všechno, jen ne Maisin výkon :-D
    Maisie Williams je úžasná a kdo říká že ne asi kouká na jiný seriál.
  • Jarla napsal(a):

heavy Mac zmije a já hned četla:
    "Vražda na targaryenovi není zločinem" :-D

V případě hnojůvky by mělo jít logicky o sedláka. :-)
  • Jarla napsal(a):

Fajn, protože by sis všimla, že mi seriál v patě neleží, že se k němu vůbec nevajadřuji, protože mne naprosto nezajímá

Mno.... (smajlík ve tvaru čertíka) :)))
  • ,,Lidé, čtěte Hru o trůny" (V. I. Stalin)

:D
  • "Lidé, bděte!" (Nejmenovaný (anonymní) (tajný) (bez uvedeného e-mailu) člen Noční hlídky.)
  • Krisa napsal(a):

Jarla napsal(a):

Fajn, protože by sis všimla, že mi seriál v patě neleží, že se k němu vůbec nevajadřuji, protože mne naprosto nezajímá

Mno.... (smajlík ve tvaru čertíka) :)))
    Kriso - vůbec ne :-) Mne ten seriál vážně nezajímá, takže vůbec nemá ani smysl se k němu vyjadřovat...maximálně, když někdo do charakteru postav zamíchá nějaké popisy odkazující na seriál tak se podivím, protože o nich nevím.

Ale baví mne číst tady ty diskuse. Nejvíce ze všech seriál vždycky ztrhá svoa00 - ale běda, když kdokoliv jiný jen naznačí, že něco není jak má - pak dostane zdupec, že si vůbec dovoluje otevřít hubu :-D Fakt mne toto její jednání velmi udivuje a baví zároveň, ale dozvěděla jsem se, že prý úplně totéž dělá na ČSFD (nejen o tomhle seriálu) a nejsem jediná, kdo si toho všiml...."Svého bratra si zmlátím sama, ale opovažte se na něj vztáhnout ruku vy!" :-D
  • svoa00 napsal(a):
    To už jsem taky viděl a přenesl se přes to :)
    Everett Young napsal(a):

Ehm... Pošlete mi sem toho člověka co to napsal... Trochu si s ním "přátelsky pohovořím" a pak už ho nikdo nenajde.

Hodně blbá otázka:
    Co se řeší? Nechápu co je na tom odkazu zvláštní. Proč je svoa "na zvracení", nechápu reakci Everetta. :D. Odkazuje mi to na Maisie s jehlou v ruce. Od tama jsem se ještě proklikal na stránky valyriansteel, kde se prodává replika jehly. Může mi někdo vysvětlit co mi uniká? :)
  • paule - no taky nevím, protože se mi stalo totéž, ale předpokládala jsem, že je to něco ohledně seriálu, takže nemám tušení :(
  • Ani ja nemám tušenie, ale použil som typické ,,úsmev a mávame chlapci" a tváril som sa, že viem :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi